the one that gut away

kibutzit

New member
../images/Emo101.gifאין לי כלום..

למרות שאני כל כך אוהבת את בוב דילן וביטלס אני מודה ומתוודה שאין לי אף דיסק שלהם.. לקחת מאחרים זה נחמד עד שצריך להחזיר את הדיסק.. :(

SickAgain

New member
אל תדאג תמצא עוד ועוד ועוד ...

יהייה לך תמיד מה לשמוע...ק מהשנים 69-79 יצאו כל כך הרבה דברים מעולים שאין לך מושג מאיפה ומה מו מי וכמה וכמה.....מצטער לבאס אבל זה פשוט ככה...היי, למה לבאס בעצם? :) זה הרי טוב, לא? :)

Wonder goat

New member
תפסיקו לדבר על נמאס

אנחנו פה בפורום בישביל שהאנשים יחלקו את הדעות שלהם על המוסיקה לא בישביל שיגידו כמה זמן היה להם וכמה כסף יש להםלא נמאס לכם תגידו מה אתם חושבים על האלבומים על תגידו כמה יש לכם זה הדיון השלישי על זה השבוא פשוט תדברו על מוסיקה נטו בלי לי יש 5 אלבומים ולי יש 7 פשוט מוסיקה אתם גורמם לאנשים שרק התחילו לשמוע את המוסיקה הזאת שאין להם כלום ושכדאי להם להתחיל להוריד שירים

אצלי

הספרייה שלי בסדר יחסית... אבל! אין לי הנדריקס, דורס, ביטלס, בלק סבאת'..

עוד משהו קטן

יש לי 21 אלבומים מהרשימה. אני מכיר טוב קרוב ל 45 אלבומים משם.

.....

עכשיו כשאני חושבת על זה, אין לי הרבה דברים שאני רוצה....... אין שום דבר של nazareth ואל של אריק קלפטון. וממש חסר לי burn של deep purple.... תודה על התזכורת! אני בדרך לחנות.

ThePiper

New member
אני מתפלאת

יש לי לפחות חצי מרשימת אלבוני החובה, יש לי כמעט את כל האלבומים של פינק פלויד, את כולם של לד זפלין ואת כולם של הדלתות :) חסרים לי עוד כמה אלבומים טובים, אבל אני מרגישה טוב מאוד עם מה שיש לי.

TheFly

New member
כרגיל , הרחבת הנושא

נשאלה השאלה מה חסר לכם בתקליטייה ומיד היא הפכה לרשימת מצאי. המצב אצלי די סביר עם חוסרים פה ושם , במבט לאחור של כ-24 שנה אני רואה שההחלטה שקיבלתי בגיל 13 לרכוש בסדרות את כל התקליטים של האמנים שאהבתי ביותר הייתה נכונה. התקליטייה / דיסקייה שלי כוללת את כל האלבומים של פלוייד , ג'נסיס , קרימזון , ELP , ביטלס , בואי, קוסטלו , סגול כהה , יס , כולל אלבומי סולו שונים של חברי הלהקות.לגבי שאר האגדות יש לי אלבומים בודדים של רובם. כאן באה ההרחבה או השאלה - האם יש לכם שיטה ביצירת האוסף הפרטי שלכם?

באופן עקרוני

השיטה שלי דומה לשלך, כך יש כמעט את כל מה שהשם אריק קלפטון רשום בקרדיט שלו, את כל פינק פלוייד, כל הביטלס, כל מה שמעניין אותי מדיפ פרפל כל הנדריקס וכל הדורס (לא חוכמה גדולה, בכלל אני אני גדול בלהקות של פחות מ 10 אלבומים), לפעמים אני כמובן מגלה בטעות שנשמט משהו מהתקליטיה שלי, לפעמים אני מגלה גם שיש להקות שאלבום אחד או שנים שלהם בהחלט מספיק. מה שחסר למרות אהבתי הגדולה, זה, כמו אצל הליידי, הסטונס, וזה בעיקר משום שבשנות השמונים (את רוב האלבומים שלי קניתי בשנות השמונים) מרבית אלבומי הסטונס המוקדמים לא היו בנמצא בארץ. וכאן באה עוד הרחבה, עד כמה אתם מתאמצים בשביל להשיג אלבומים שחסרים לכם?

קיר קמט

New member
השיטה שלי נורא פשוטה.

מה שזול בחנות, ואני מכיר לפחות 2-3 שירים מהאלבום, אני קונה. למרות שיש כמה יוצאי-דופן.. שהיו פשוט זולים ושמעתי עליהם הרבה המלצות.

noosh

New member
אני פשוט קונה דברים שאני לא מכירה

יש בזה סיכון כלשהו, אבל בד"כ אינ לא מתאכזבת.. אני דואגת לקבל המלצות לפני כן אולי בגלל זה אין לי שומדבר של לד זפ או של הביטלס, אני פשוט מכירה חלק מהאלבומים טוב ולא תהיה לי את ההפתעה הזאת שיש כשמקשיבים לדיסק בפעם הראשונה

SickAgain

New member
השאלה: האם להיות קומפלטיסט?!?

כמובן שיש את הלהקות שאני פשוט לא יכול בלעדיהן ואני מכיר בעל פה כל תו ותו בהם: ביטלס, זפלין, אוריה היפ, ג'ון לי הוקר, ג'יימס בראון...וחייב שיהייה לך את הכל..אבל בשלב מסויים הבנתי שבשביל ה"עושר" המוסיקלי שלך..עדיף לפעמים להשקיע בדברים מגוונים ולהיות עם ראש פתוח להרבה דברים ולא לנסות לקנות כל אלבום של ג'טרו טאל שאני מוצא (על אף שאני מת עלייהם)...כי בסופו של דבר זה משתלם יותר

Jam Head

New member
וואי , יש די הרבה..

יש לי שתיים של הביטלס שאני רוצה להשיג. יש לי עוד איזה ארבעה כדי לסיים את האוסף של הפלויד. יש לי עוד אחד של הנדריקס שאני רוצה. יש לי עוד שניים של שבת שחורה שברצוני להשיג. בקיצור , המלאכה מרובה , והארנק קצר :)

Grimble Grumble

New member
שלי...

טוב, מספר פאשלות שלי שחייבות תיקון 1. זיגי סטארדסט איננו (הוא מקום ראשון ברשימת המאסטס שלי כבר מעל שנתיים...) 2. Tea For The Tillerman הליידי כבר אמרה... 3. עם כל האהבה שלי לפאנק, האוסף שלי מסתכם בערך ב15 אלבומים, חצי מהם של להקת פאנק גרמנית שאף אחד פה לא מכיר... 4. אוסף הפרוג גם כן עלוב... (לא כולל פינק פלוידים) אני לא חושב שיש לי יותר מ15 פרוג...

למעלה