the LBRP

THE gray

New member
the LBRP

לפי modren magic, הטקס מופיע בסדר כזה: 1- הצלב הקבלתי. 2- the lbrp. 3- ההזמנה של המלאכים השומרים.ובסופם עוד פעם את הצלב הקבלתי. כמתכוונים לעשות את ה LBRP אמורים לעשות את הצלב הקבלתי ואת ההזמנה של המלאכים השומרים או שזה אקסטרה, ואפשר פשוט לגשת לLBRP? ואם זה אפקטיבי באותה מידה?
 

jbu

New member
מה זה אקסטרה?

תאמין לי לכול אחת מהם יש סיבות למה הם שם ולמה אם בסדר שבו הם מסודרים כך שכן זה לא אפקטיבי באותה מידע אבל יש לזה אפקט אם יש בעיות לזכור את טקס אתה יכול לעשות חלק ממנו בזמן מסוים ולהוסיף עד שאתה מגיעה לכול הטקס, אם בטקס כזה פשוט תתעצל מה יקרה שתעבור לדברים יותר מורכבים? נ.ב זה לא לפי modern magick אלה אם אני לא טועה זה הגירסא של אלסטר קראולי.
 

THE gray

New member
בערך.......

שאלתי את השאלה הזאות בשביל להבין את הטקס יותר טוב, כן זה נשמע דיי צפוי אבל לא בדיוק מצאתי לזה תשובה בספר, אז באתי לשאול פה. אין שום קשר להתעצלות או משהו כזה פשוט זה דיי חסר משמעות אם אני לא מבין למה אני עושה דברים בסדר מסויים. אולי זה ניסוח יותר טוב. אז למישהו יש תשובה?
 

THE gray

New member
בנאדם חכם אמר לי...

ציטוט- " חה חה חה אפילו לטלטל ואילן אין תשובה לזה". אז חבל.. גם חבל שאנשים חכמים בורחים באמצע שיחה, אולי זה אומר זהם לא כלכך חכמים...מי יודע..
 

jbu

New member
זה קצת ארוך...

יש לי את התשובה איפה שהוא בין ספרים ובין אתרים (טסה הרכבת ומכול הילדים .... תרוץ: אמא גננת) אבל אין לי זמן ואני ינסה לעשות את זה מהר: 1)הצלב הקבלסטי מאזן אותך לפני הטקס ואחריו (זה ידוע) אבל נראה לי שהוא גם מכין את ההילה שלך לשינוי שבטקס ובסופו הוא "סוגר" אותה (או שזה רק לגבי הגיסאות שיש לי לגבי הטקס). 2)הטקס עצמו נועד לכמה דברים אחד הוא כדי לנקות מהמג את המחשבות החומרניות, גם לפי (נראה לי הזוהר) הקבלה כתוב (אין לי זמן להביא לך ציטוט) על זה שהרשעים הולכים על האדמה (משהוא כזה) בקיצור האדמה מקושרת לרשע ולהתגלות שלו במישור הפיזי (או רק ההתגלות*. 3)זימון המלאכים= איזון, סיון בטקס עם זימון כול מלאך המיצג כול אלמנט (כדי שלא תצא מאיזון בטקס). 4)הצלב הקבלסטי פה גם מאזן וגם חותם את הטקס (לגבי האחרון אני לא בטוח לא הספקתי לקרוא). בגדול וביאפול אבל זה כו להזמן שיש לי. ביי.
 

jbu

New member
נתנו לי הערכה על המחשב אז

תוספת: הצלב הקבלתי מושך אור אלוהים (מכתר) אל הגוץ ומאזן אותו בין השאר הוא מושך את האור אל מלכות.
 

shataltal

New member
זה מאוד תלוי בגישה שלך

ובהסברים שלך למאגיה. בצורה כללית - הצלב הקבלי - תפקידו להפעיל את ההתניה ו"להפעיל" את האישיות המאגית. כמו נועד לאגור כח, ריכוז ומוכנות lbrp - ציור הפנטגרמים נועד להגן על המאג מהשפעות שליליות תוך כדי הטכס, לפתוח (מה לפתוח בדיוק אני אשאיר לכל אחד להחליט), ולשמש "ערוצים" לפורקן - מטרת הטכס עצמה. זימון שומרים ומלאכים - פן אישי לחלוטין. בעיקר הגנה ותפילה תודה. הרב מוותרים על כך ומזמנים רק את מלאכי היסודות בעת ציור הפנטגרמים. צלב קבלי - "כיבוי" האישיות המאגית, שיחרור שרידי כח.
 

shataltal

New member
תיקון קטן

הרב - אלו העושים את הטכס ע"פ כתבי שחר הזהב, OTO ודומיהם.
 
למעלה