The L word

• פותח הנושא Noile
  • פורסם בתאריך

itay82

New member
ממתי יש לי ראש בשביל לחשוב?

אני מדבר מתחושות בטן טהורות. כמו שכבר נכתב, מתחשק לי להכניס חזק מאוד את הראש של כולן (כולל מרינה, כן כן) חוץ משיין לאסלה ולהוריד את המים. סליחה על האלימות, אבל בלאו הכי אני הילד היחיד כאן :) וזה נראה לי יכול רק להועיל להן.

Nirvana0

New member
תחושות בטן "טהורות" ../images/Emo12.gif

אז זהו שאני מדברת מתחושות במקומות אסטרטגיים "טהורים" מאוד

itay82

New member
מה שכמובן

נמצא בבסיס חילוקי הדיעות המקצועיים שלנו :) אבל עדיין, איך אתן מסוגלות למצוא יצורות מעצבנות שכאלה מושכות?!

ro99

New member
לא לכולנו יש את הטעם של נירוונה...

אני בעד פתרון האסלה. חוץ משיין, they all leave me cold. I'd kick them all out of bed in a hurry אם תרשו לי לסלף אמרה קלאסית.

Nirvana0

New member
../images/Emo3.gif

אני דווקא נהנית מזה, שלא לכולנו אותו טעם. תארי לך, מה היה קורה אם היה אחרת: קרבות הבוץ הנשיות היו פריירים לידנו

Nirvana0

New member
ולשאלתך itay

עם איזה חלק בגוף היית רוצה שאענה? ועל אחריותך, כי מחקרים שונים הוכיחו, שבמצבים מסוימים, אין תקשורת בין חלקי הגוף השונים.

Noile

New member
../images/Emo7.gif

אז ראיתי עוד איזה פרק או שניים, ובצער רב אני חייבת להודות שהחיוך המשועשע שהיה לי בהתחלה התחלף בעצבים. אני מתחילה להסכים עם RO... קודם כל 10,000- נקודות לג'ניפר והחברה על זה שבחודש הראשון להריון הן הצליחו כבר לעבור את כל התופעות הידועות לאנושות, כולל אלה שבד"כ קשורות לחודש תשיעי וכולל דיכאון לאחר לידה. מעכשיו אני לא מתכוונת לדרג אותן יותר. שתיהן ממש הצליחו לעצבן אותי. 3 נקודות לשיין שהתעוררה באוטו לאחר שהסניפה איזה משהו, ונראה לי ש-forg תוריד לי על זה 10 נקודות. ו-5- על בחירת החברות.

Noile

New member
טוב, בינתיים

התינוק הלך. אומנם המחיר היה שהייתי צריכה לסבול את הבכי במשך חצי פרק (ואני לא בטוחה שזה יגמר בזה) אבל לפחות לא יהיו בקרוב פרקים שלמים בנושא בחילות בוקר וצרבות.

Noile

New member
ובנתיים, אחרי עוד כמה פרקים

שיין ורוזנה ארקט -- שווה ביותר

Noile

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Noile

New member
אל תשאלי, RO

הלך עלינו!! שיין היום צלצלה מיוזמתה
לרוזנה
והיית צריכה לראות את הבעת הפנים שלה, הבחורה מאוהבת
מה יהיה?? אני הרוסה

Nirvana0

New member
כנראה שקטן עליה איזה חור נידח

בהולנד וגם מלא בדוסים, הלך עלייך רו

למעלה