The L word
אז ככה, קיבלתי את ה-DVD-ים של העונה הראשונה לראות, בתנאי שאספר לפורום אם נהנתי (ו-RO השרשור הזה הוא במידה מסוימת אישי נגדך אז תרגישי חופשי להכות בכל זמן
). עכשיו הבעיה היא איך לכתוב על The L word מבלי לפגוע בתדמית האיטליגנטית שאני מנסה לטפח בשנים האחרונות??
בנתיים ראיתי את שני הפרקים הראשונים וזה הדרוג שלי: מקום ראשון Shane עם 10 מתוך 10 - גם על מראה, גם על attitude ומעכשיו בשבילי היא לא רק פנטזיה אלא גם role model מקום שני זותי עם המבטא והבית קפה - גם כוסית, נקודה על המבטא, נקודה על הסבלנות שיש לה להיא עם החבר, להבין בספרים זה גם סקסי (as long as you don't over do it...) מקום שלישי (וזה כבר בהפרש גדול) - ג'ניפר בילס. מקבלת נקודות על מראה, הצלחה בעבודה והבנה באומנות. מפסידה כמה נקודות על זה שהיא כמעט בוכה כל פעם שדופקים אותה בעבודה - אז נכון שבמציאות כבר ראיתי כל מנהלת גדולה בוכה לפעמים - אבל רבאק - לפחות בטלויזיה? מקום רביעי ההיא עם החבר שעוברת טיפול הסבה אצל ההיא מהבית קפה. היא כותבת - וזה סקסי!! אבל מתבכיינת יותר מידי וזה כבר קצת בעייתי חמישי -השחקנית טניס. היא מעצבנת, אבל האחרות יותר שישי - הבלונדה החברה של ג'ניפר בילס - הדבר היחיד שעומד לזכותה זה הציצים. על כל השאר עדיף לא לדבר אחרון - הבלונדה השניה - אמריקאית נוירוטית טיפוסית - 0 מתוך 10, אפילו לא על אי בודד וזהו בנתיים - אני אעדכן את הדירוג לפי המשך הפרקים בשיטה של - 1- על בכי, 1- על פלצנות, פוליטיקלי קורקט, דיבורים על רגשות או זיוני שכל, 1+ על ציצים, 1+ על לדפוק ולזרוק, 1+ על קשיחות ולא לדפוק חשבון. והיופי שבכל הסדרה זה שבדיוק ככה, כמוהן, נראות כל הלסביות (כמעט) בברים במלבורן. באמת
. ולמי שהחזיק\ה מעמד וקרא\ה עד לפה, אז קבלו ח"ח ומה הדירוג שלכם\ן??
אז ככה, קיבלתי את ה-DVD-ים של העונה הראשונה לראות, בתנאי שאספר לפורום אם נהנתי (ו-RO השרשור הזה הוא במידה מסוימת אישי נגדך אז תרגישי חופשי להכות בכל זמן