The L word

• פותח הנושא Noile
  • פורסם בתאריך

Noile

New member
The L word

אז ככה, קיבלתי את ה-DVD-ים של העונה הראשונה לראות, בתנאי שאספר לפורום אם נהנתי (ו-RO השרשור הזה הוא במידה מסוימת אישי נגדך אז תרגישי חופשי להכות בכל זמן
). עכשיו הבעיה היא איך לכתוב על The L word מבלי לפגוע בתדמית האיטליגנטית שאני מנסה לטפח בשנים האחרונות??
בנתיים ראיתי את שני הפרקים הראשונים וזה הדרוג שלי: מקום ראשון Shane עם 10 מתוך 10 - גם על מראה, גם על attitude ומעכשיו בשבילי היא לא רק פנטזיה אלא גם role model מקום שני זותי עם המבטא והבית קפה - גם כוסית, נקודה על המבטא, נקודה על הסבלנות שיש לה להיא עם החבר, להבין בספרים זה גם סקסי (as long as you don't over do it...) מקום שלישי (וזה כבר בהפרש גדול) - ג'ניפר בילס. מקבלת נקודות על מראה, הצלחה בעבודה והבנה באומנות. מפסידה כמה נקודות על זה שהיא כמעט בוכה כל פעם שדופקים אותה בעבודה - אז נכון שבמציאות כבר ראיתי כל מנהלת גדולה בוכה לפעמים - אבל רבאק - לפחות בטלויזיה? מקום רביעי ההיא עם החבר שעוברת טיפול הסבה אצל ההיא מהבית קפה. היא כותבת - וזה סקסי!! אבל מתבכיינת יותר מידי וזה כבר קצת בעייתי חמישי -השחקנית טניס. היא מעצבנת, אבל האחרות יותר שישי - הבלונדה החברה של ג'ניפר בילס - הדבר היחיד שעומד לזכותה זה הציצים. על כל השאר עדיף לא לדבר אחרון - הבלונדה השניה - אמריקאית נוירוטית טיפוסית - 0 מתוך 10, אפילו לא על אי בודד וזהו בנתיים - אני אעדכן את הדירוג לפי המשך הפרקים בשיטה של - 1- על בכי, 1- על פלצנות, פוליטיקלי קורקט, דיבורים על רגשות או זיוני שכל, 1+ על ציצים, 1+ על לדפוק ולזרוק, 1+ על קשיחות ולא לדפוק חשבון. והיופי שבכל הסדרה זה שבדיוק ככה, כמוהן, נראות כל הלסביות (כמעט) בברים במלבורן. באמת
. ולמי שהחזיק\ה מעמד וקרא\ה עד לפה, אז קבלו ח"ח ומה הדירוג שלכם\ן??

odedee

New member
תדמית אינטליגנטית?

פחחחח. אותנו לא תבלבלי. אני מסכים עם השלישיה הפותחת שלך - שיין, מרינה ובט (למרות שאצלי ג'ניפר בילס מס' 1 ולא יעזור כלום), אבל מפה והלאה דעתי אחרת. אני אוהב את אליס, היא חמודה. גם הטניסאית בסדר לדעתי. אבל ג'ני, הבכיינית הפוזלת? טפוי! אני מסכים שהבתזוג של ג'ניפר היא הכי גרועה שם. אבל קיט, האחות של בט, גם שווה. אבל אני לא זוכר אם היא מופיעה בפרק הראשון.

Nirvana0

New member
And here is my verdict

אחרי צפייה בעונה הראשונה ופרק אחד או שניים (אני כבר לא זוכרת) מהעונה השנייה: במקום הראשון definitely מרינה פרר הכוסית המהלכת על שתיים (ארוכות:) לוקחת! גם על המשחק, על המבטא, ועל המבט שיש לה בעיניים (אחחח) ... במקום השני בהחלט שיין על המשחק, ה look, הגישה ... הולך לבחורה הזו. במקום השלישי אליס, דמות ססגונית, מצחיקה ויש לה הרבה יותר להציע משיש לאחרות בסדרה הזו. על טינה הייתי מוותרת על אף החזה הקורץ, וג'ניפר בהחלט הייתה יכולה להשלים את השלישייה הפותחת אילולא התבכיינותה המוגזמת באמת. כל השאר לא מעניינות גם לא בט, לא יודעת משהו לא הסתדר לי עם הדמות הזו כבר למן הפרק הראשון. ולומר שכל הלסביות בברים של מלבורן דומות לאלו שבסדרה, זה - בהחלט רענון! כי כל הביקורות, ששמעתי עד כה, מצביעות שהדמויות בסדרה לא מייצגות!

Noile

New member
אז זהו

שלא. כאילו, הקטע עם הברים במלבורן, היה בהפוכה. נראה לכם שאם שיין היתה מסתובבת פה בברים אז הייתי יושבת מול המחשב וכותבת בפורום?? HELLO אז NIRVANA, לא להתלהב יותר מידי
ו-RO, אז עכשיו אולי בכל זאת איזה סיבוב במלבורן??

Nirvana0

New member
אנייייייייייייייייייייייייי

להתלהב? It's not in my nature, חבל חשבתי שאתקל במרינה סוף סוף, והיא תעשה בי שמות עם המבט החודרני שלה. אהממ ובמחשבה אחרת, אולי קצת יותר ממבט

forglemmigej

New member
אבל אבל

המשפט מפתח של שיין הוא: I DON'T DO RELATIONSHIP
לטעמי היא סתם מעצבנת במשחק שלה ובמיוחד בעונה השניה שהגדילו את התפקיד שלה בהגזמה פראית

ro99

New member
מי רוצה relationship?

חוץ מזה, את סטרייטית, אז טוב שהיא מעצבנת אותך כי היא ממילא לא בשבילך...

Nirvana0

New member
לא יפה רו

את יודעת כמה "סטרייטיות" (בהדחקה) צופות בסדרה? מלנתלפים, השוק עוד מעט יהיה מוצף לטיפולי הסבה
פורג' מעניין אותי באמת, מי מצאה חן בעיניך ומדוע?

forglemmigej

New member
אז ככה

אני לא מסתכלת בתוכנית בגלל העדפה מינית זו או אחרת אלא סתם כי כל פעם אני חושבת שאולי הפרק הבא יפתיע לטובה
רוב האפיזודות כל כך מופרכות אבל פה ושם יש כמה קטעים נוגעים ללב במיוחד בעונה השניה עם הפרידה של בת' וטניה..הכי אהבתי את קיט ,השחקנית פשוט מדהימה ויש לה חיוך כובש. אהבתי גם את איוון .וחוץ מזה כל היתר פשוט שחקניות גרועות לטעמי הכל כל כך מוקצן והיסטרי אצלן וזה מחפה על משחק גרוע לדעתי. אפילו שיש לי טענות אני לא מפסידה אף פרק כל יום שלישי ב1030 בלילה..

Noile

New member
מותק

השרשור הזה לא שופט רמת משחק (לאף אחד אין ציפיות בכיוון). אז יאללה תעצמי עיניים חזק, תנסי לדמיין שאת, כאילו כן, איך להגיד את זה? טוב, נו, לסבית, או לפחות Bi-Curious ותני דרוג - באיזה סדר, או לא, היית נכנסת איתן למיטה?? ובלי ספוילרים בבקשה, כי חלק גדול מאיתנו פה אפילו לא גמר לראות את העונה הראשונה ומשהו כמו הפרידה של בת' והחברה המעצבנת שלה יכול להרוס את האמון של חלק מאיתנו באפשרות לקיים יחסים מונוגמיים ארוכי טווח בעולם המודרני. (אבל כבר 5 נקודות לג'ניפר על הפרידה).

Nirvana0

New member
פורג', אני די מסכימה

עם Noile, אין בסדרה דבר מלבד העדפה מינית! אז יאללה תיכנסי לפעולה ודווחי לנו.

forglemmigej

New member
קודם כל סליחה על ה../images/Emo58.gif

בכל מקרה זה לא איזה סדרת מתח שגיליתי משהו קרדינלי לסיפור..שנית אני ממש מתפלאה שאת מניחה שכל מי שצופה בסדרה יש בו משהו לסבי. ואם אני צופה בSIX FEET UNDER אז אני גאה? כי יש שם שני הומוסקסואלים
או בניפטאק שזו סדרה על ניתוחים פלסטיים ומה שבינהם אז מה אני רוצה לעשות ניתוח?-אגב סדרה מעולה ואני ממליצה עליה-אני יוצאת בזה מן הארון ומכריזה שאני מתה מתה על סדרות טראש למינהן.בארץ הייתי צופה אדוקה של צעירים חסרי מנוח ולקח לי הרבה זמן להגמל מזה כשהגעתי הנה ..גם כשהייתי במאי בישראל ראיתי טלנובלה בע"מ יומיום..לדעתי L נמנית על הסוג הזה.בקשר לשיין שכולן פה משתגעות עליה, לדעתי היא נראית כמו קוף שברח מהספארי ברמת גן! אם יש מישהי שיש בה קצת חן זו השחקנית שמגלמת את כרמן. באופן אישי אין אף שחקן או שחקנית שאני עד כדי כך משתגעת עליהן/ן שארצה לעשות להם טובה.אגב בכלל לא בטוח שבמציאות הן נראות ככה הרי יש עליהן טונות של איפור ופאות (לפחות על ג'ניפר בילס אני יודעת בודאות כי ראיתי אותה באיזה סרט ביום שבת עם השער האמיתי..)ובגדים של מעצבים וזויות צילום מחמיאות אז החלט לא צריך להסחף.

Nirvana0

New member
רווווו ראית את זה .................

שיין = קוף שברח מן הספארי
פורג', אויייי זה מעליב נורא.

Noile

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

המשפט הזה הוסיף לה 10 נקודות בדרוג שלי ועכשיו אני לא יכולה כבר לחכות לעונה השניה, במיוחד שהיא כבר היתה אמורה להתחיל פה ולא התחילה בגלל איזהשהם איגונים דורשי טוב...

ro99

New member
שיטת הדירוג שלך ממש 10 ../images/Emo45.gif

אצלי שיין במקום ראשון, שני, שלישי וכו' (מכל הסיבות שאת מזכירה). כל השאר מעצבנות אותי ברמות על. את ג'ניפר ביל הייתי תוך שתי דקות דוחפת לפני רכבת אקספרס. והמרינה הזאת אפילו שנראית בסדר-ish ויש משהו בין האזניים, היא כבר עוברת את גבול הפארודיה עם כל הגינונים והסערות מתחת לשטח שלה... בקיצור, חוץ משיין (כל עוד היא לא פותחת פה לדבר - זוכרת את הקריטריון?) כולן מגעילות. ותודה על האזהרה - עכשיו אני יודעת שאין לי מה לחפש בברים במלבורן...
מעדיפה את הולנד. ואחרי פרק או שניים החלטתי שאין טעם לחטוף עצבים כל פעם מטימטום עילאי אמריקאי כזה, אז I give it a miss.

Noile

New member
ויש עדכון

בנתיים ראיתי עוד פרק. ובו החבר הסביר למראה אך המשעממם טיכו של ג'ני תופס אותה עם מרינה (שמתם לב שכבר קלטתי את השמות?? ועכשיו עודדי, בוא נדבר על אינטליגנציה
). ג'ני מאבדת 7 נקודות על התחנונים שיקבל אותה בחזרה, ומקבלת 2 על CLOSE-UP של בערך 5 דקות בעירום מלא אליס - בנתיים מישהו אמר לי שהיא לסבית גם בחיים האמיתיים, נראה לי שזה שווה איזה 5 נקודות? מה אתן אומרות בנות? אבל רק בשביל הרקורד, אותי היא עדיין מעצבנת מרינה - שתי נקודות על פני הפוקר והקוליות כשהחבר של ג'ני שאל אותה מה היה ביניהן
שיין, האחת והיחידה, אין עליה. רק שבפרק האחרון היא כבר אמרה 4 משפטים (שזה 3 יותר מכל הפרקים הקודמים) והתחלתי לשקשק רק שלא תגיד משהו שיקלקל לי את הפנטזיה
האחות של ג'ניפר - הטיפוס הטוב הלב שתמיד מסתבך ולא הולך לו, לא ממש עושה לי את זה, סורי. זהו לבנתיים, כולי מתח וציפיה לקראת הפרק הבא

ro99

New member
Alice? ../images/Emo12.gif

Not even if she were the last woman in the world... היא נולדה כבר עם מינוס עשר נקודות כך ששום דבר לא יציל אותה, חתיכת סמרטוט אחת!
אפילו ג'ני אסרטיבית בהשוואה אליה. ואת ה"אחות של ג'ניפר" אני זוכרת לטובה מהסרט ג'אקי בראון שבו היא היתה מדליקה ברמות.

Noile

New member
צודקת לגמרי

ומי יכול לעזור לי בדילמה קשה? שיין בנתיים נישקה את אמא של אליס (מעצבנת אפילו יותר מאליס) ולא החלטתי אם להוריד לה נקודות על חוסר טעם או להוסיף על OPEN MIND וקינקיות??

itay82

New member
תסלחו לי שאני מתערב...?

אני בכלל לא אמור לדרג כאלה עם ציצים. אבל... ואת זה באמת תיאלצו להסביר לי... איך מישהי מכן יכולה לסבול דקת מסך עם אליס או מרינה? הן פשוט כל כך בלתי נסבלות שזה משעמם!

למעלה