THE L WORD

Noile

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה כמה נמוך השרשור הזה גורם לי להדרדר....
Are the actresses lesbians in real life? Mia Kirschner and Karina Lombard have both hinted that they are bisexual. Leisha Hailey who plays Alice is a lesbian. Jennifer Beals, Erin Daniels, Pam Grier and Laurel Holloman are straight. Katherine Moennig who plays Shane has refused to say.​

ciccio

New member
אז אלו היו ההולנדים

שהביאו את החתיכת שיר האידיוטי הזה לעולם?

White Dragon

New member
The one who plays Alice is

(Alice is the bisexual one) and she also used to be KD Lang's partner. She's a lesbian, and no one else is known to be. I just wish Marina was

ro99

New member
Is there anyone left in this world

Who hasn't been linked to kd lang? That is one busy woman!

forglemmigej

New member
רואה גם רואה

עכשו באמצע של עונה שניה . עכשו יש לי כמה טענות על הסדרה: יש הבדל מאד גדול ברמת המשחק בין הגבורות השונות נניח בין זו של פאם גריר שמשחקת את KIT לעומת זו של ג'ני שכטר (מאיפה הקריצו את השמות
).לג'ניפר בילס שמשחקת את בת', יש ספקטרום של שתי הוויות : חיוך ופרצוף חצי עקום כמו כלב האש פאפי כשהיא עצובה או רוצה לבכות.כל היתר ,מוטב שלא נכביר מילים עליהן..עוד בדבר שמוזר שם, הן כולן לא נראות לי עובדות מי יודע מה קשה אבל מתהלכות בבגדי מעצבים (כן כן אני מסתכלת על הקרדיטס בסוף גם..) הכי הכי, מתגוררות בבתים רחבי ידיים ושטופי אור ונוהגות במכוניות מפוצצות שלא לדבר על עיצוב השער שבכל פרק משנים להן את התסרוקת.נכון שזה רק טלויזיה ופיקשן אבל טיפה אמינות אחרי הכל לא תזיק.עוד דבר ששמתי לב זה שמכניסים פה ושם שחקניות ממש מפורסמות להרים קצת את הסדרה כמו שעושים בעוד סדרות אמריקאיות כמו בוסטון ליגל או אלי מקביל ז"ל אבל אז באמת רואים את ההבדל ברמת המשחק וזה בהחלט לא לטובתן.בכל מקרה יום שלישי בערב שעה 10:30 אני מסתכלת יהיה מה שיהיה..

למעלה