THE L WORD

gabcake

New member
THE L WORD

האם מישהו צפה בסדרה "THE L WORD?" סוף סוף צפיתי ב DVD של העונה הראשונה - גדול!!!

Noile

New member
L WORD

לא ראיתי את העונה הראשונה, אני תמיד בפיגור בנושא טלויזיה....
העונה השניה נדמה לי צריכה להתחיל פה באוגוסט או משהוא כזה. את חדשה פה?? ברוכה הבאה
. אני ממלבורן. ואת??

Nirvana0

New member
the L word

ראיתי את העונה הראשונה, אני לא יכולה לומר שיצאתי מגדרי. היו אמנם מס' קטעים (לא פרקים) טובים שאהבתי בעונה זו אבל באופן כללי לא סוחף. העונה השנייה, שמעתי שהיא "גרועה" יותר מן הראשונה. האמת משום שלא כל כך התלהבתי מן הראשונה (למעט מס' קטעים) לא רצתי להציץ בשנייה עדיין אם בכלל. וברוכה הבאה לפורום.

odedee

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כן, בהתחלה עקבנו, אבל ג'ני שכטר מביאה לי את הג'ננה, וחוצמזה היא פוזלת. אבל אני מת על ג'ניפר בילס. אחרי העונה הראשונה פחות עקבנו, רואים מדי פעם. עכשיו ש-QAF חזרו אנחנו עסוקים

ro99

New member
זה למעשה

קיצור של אמרה אנגלית (צפונית) נפוצה: There's nowt as queer as folk שמשמעותה: אין דבר מוזר יותר מבני אדם. כי הסדרה המקורית היא אנגלית (וצפונית: מנצ'סטר). יש פה משחק מילים על המילה קוויר. (Nowt זאת מילת דיאלקט מיורקשייר למילה nothing)

ro99

New member
../images/Emo10.gif

התייאשתי מהר מאוד. יותר מדי אמריקאי, מצליח להיות נדוש למרות הנושא הכביכול מהפכני, מלא סטראוטיפים (גם לסביים וגם אנושיים כללים), כאילו מעיז אבל בעצם ממש לא... הנשים שם מעצבנות לי את האמא (חוץ משיין, שממש לא הייתי זורקת מהמיטה, אבל רק בתנאי שלא תעיז להוציא מילה מהפה שקשורה בדברים שבראש מעינייהן של שאר ה-airheads). שאני אמשיך או שאת כבר שונאת אותי מספיק?
מאוד לא אוהבת.

Noile

New member
טוב הייתי

חייבת לראות מי זאת השיין הזאת. אז הלכתי לאתר של L-WORD ואני ממש מסכימה איתך. רק שקודם כל תכנס לשם

gabcake

New member
The L Word

תודה, כן אני חדשה, אני בבוסטון. מסכימה - שיין מדהימה! גם אם לא כל הפרקים טובים, זאת הסדרה הלסבית הראשונה בהסטוריה, משמח לא?

itay82

New member
ברוכה הבאה

ומותר גם לי להגיב על הסדרה למרות שאני לא לסבית ולא הייתי מזמין את שיין למיטתי? את הפרק הראשון ראיתי יחד עם חברה טובה בטקסיות די מטופשת, עד שהחלטנו שלהסתכל על הסדרה פשוט עצבן אותנו! הדרך בה מוצגות הדמויות פשוט עלתה לשנינו על העצבים, ואמנם לינאה יכלה לבהות בנערות החמד, אבל לי לא היה אפילו את זה!

ro99

New member
אז אל תזמין את שיין למיטתך!

All the more for us!
זאת בדיוק תמצית הרגשות שהסדרה הזאת מעוררת בי: הן פשוט עולות על העצבים. נשות טלוויזיה אמריקאיות מלוקקות זה משהו מיוחד במינו. חוץ מקארן מוויל אנד גרייס כמובן, שאני מתה עליה, דוקא בגלל שהיא כל כך in bad taste. מי שרוצה למשל לשעות לי תענוג עילאי, צריך רק להעמיד את כל נשות Sex and the city בשורה בכדי שאוכל לעבור במהירות מאחת לאחת ולתת לכל לחי סטירה מצלצלת...

ro99

New member
זאת ממש לא הסדרה הלסבית הראשונה

יש עוד עולם מחוץ לארה"ב...
אנגליה למשל הספיקה כבר לעבור שתי סדרות לסביות (מבוססות על ספריה של הסופרת הלסבית שרה ווטרס) Tipping the Velvet ו-Fingersmith. את הראשונה ככה ככה אהבתי (לא בדיוק מתה על historical fiction) והשנייה היתה ממש רומן משרתות. והמון שנים לפני זה היה את העיבוד הטלוויזיוני המעולה של Oranges are not the only fruit, סדרה מבוססת על הרומן החצי-אוטוביוגרפי של ג'נט וינטרסון (סופרת נהדרת). ומן הסתם היו עוד, אבל לא מצליחה להזכר כרגע.

een ogenblik

New member
את Tipping the Velvet אהבתי

(נו, אני כן אוהבת סדרות הסטוריות), אבל לקרוא ל-Fingersmith רומן למשרתות זה להעלות אותו בכמה דרגות מעל מה שהיה (או, בקיצור, לא סבלתי).

gabcake

New member
to ro99

sorry for the ignorance..thanks for the link (sorry - no hebrew on this computer), I am renting tipping the velvet next

Noile

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif

תגידי הם בכלל לסביות שם?? בחיים, כאילו, לא בסדרה.
AND I MUST ADMIT I LOVE IT WHEN THE FORUM GETS SHALLOW

ro99

New member
עד כמה שזכור לי

מאיזה fluff שקראתי פעם ונתקע לי במוח (על חשבון משהו שאי פעם יוכל להציל את חיי בעת סכנה, נראה לי) יש אחת ביסקסואלית ושם זה נגמר. לא זוכרת מי מו ומה, אבל זה בגלל שרק השם של שיין נתפס לי במוח. אני גם מעדיפה לא לדעת כי אני לא רוצה לגלות שהיא סטרייטית (כן, ממש יהרוס לי את הפנטזיה - כי זה כל כך within reach אחרת
)... היא מזכירה לי יותר מדי (לגמרי מכל הבחינות) משהי אגדית (והכי סקסית בעולם, רק יותר מופרעת) מהעבר שלי.

למעלה