the L word

פלג19

New member
the L word

מישהו רואה את התוכנית המדהימה ישנן בנות??????? ויכול להגיד לי איפה אני יכולה להשיג את הדיוידי של העטנה הראשונה?

resputin

New member
לשאלתך, לא, לא ראיתי.

והדיוידי, אם הגיע לארץ, אולי נמכר בבלוקבאסטר או באוזן השלישית.

סדרה גאונית *סוגדת*

פלג, דבר ראשון יש לך שם יפה, דבר שני את מוזמנת לכתוב מדי פעם בפורום, בהנחה שאת לסדו (מאוהמאוהמאוה, איזו מילה הזויה), אבל גם אם לא. ובקשר לדיוויד, אני לא מאמינה שאפשר להשיג אותו בארץ, אבל אם המזומנים אינם מהווים אובייקט את יכוהל להזמין מחו"ל, ואני אפילו הייתי מבררת בשבילך מאיפה בדיוק ומה המחיר (בדר"כ משלוח מאוסטריה יותר זול) אם לא הייתי הולכת להתקלח עכשיו (חיחיחי, עם איזה תמונה שיחררתי אותכם). זה הכל מאהבה, לא באמת הילה, השתלט לי על המוח, פיצול אישות מרושע, שכל הזמן כותב, שזה הכל מאהבה.

פלג19

New member
קרועה

את פשוט קרועה באמא שלי ונכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תוכנית מטריפה וכסף מהווה בעיה אני מפרנסת את עצמי כרגע ואם תרצי לדבר לפעמים על התוכנית או דברים אחרים בשמחה(דו).ותודה על המחמאה אבל "פלג"זה השם שהייתי רוצה שיקראו לי קוראים לי מור על באמת

Rifted puppet

New member
אני רואה

למרות שלא יצא לי לאחרונה./: אין לי מושג איפה את יכולה להשיג את הדיוידי- אני לא חושבת מוכרים את זה....

פלג19

New member
חבל

חבל מאוד שלא יצא לך לראות כי זה מדהים אני לא ראיתי את הפרקים הראשונים כי רק עכשיו אני התחברתי לyes אז אני התחלתי מהפרק ה12 אז אם תוכלי בקצרה לעדכן אותי מה קרה אני מה זה אודה לך

וואוו... תקציר של 11 פרקים?

אני יכולה להבטיח לך שיהיו שידורים חוזרים, ובאמת שהתקציר לא משנה הרבה, כי זה לא קטע אם לא רואים. אם תשאלי על משהו ספציפי אני אנסה לענות. (גרר... שיין...)

אני בכלל מעדיפה את ג'ני

*מחכה לסקילה* היא פשוט מדהימהההההההה |נמס| |מזיל ריר| |מגרגר בהנאה|

פלג19

New member
סבבה

תודה רבה ואני יחכה באדיקות לשידורים החוזרים ואם יש לך עוד תמונות את מוזמנת לשלוח

בלע.. יש לי איציק?

כי יש לי ה-ר-ב-ה תמונות ואני לא רוצה להציץ ת'פורום |ילדה-קטנה-ותמימה-שמפחדת-מרביב-בגלל-שהיא-עשתה-כבר-מליון-שירשורי-תמונות-של-ישנן-בנות|

לי?!

אמרתי לכם שהטעויות שלי נעיות הזויות... זה היה אמור להיות לך. אבל לא נורא. תתגברו.

resputin

New member
את יודעת שאת יכולה, כמו שאמרתי,

לפתוח גלריה לנושא <או שאני אפתח אחת> ואת תמלאי אותה בתמונות ובכך גם תעלי את מצבור התמונות לכל מי שיחפוץ וזה גם לא יהיה על דף הפורום?
אם את רוצה תגידי לי ואני אפתח אחת..

m Cris

New member
אני רואה את הסידרה !!!

סידרה מעולה !!! כרגע לא ידוע לי על שיווק הסידרה על גבי DVD... לפחות לא בארץ....

פלג19

New member
נכוןןןןןןןןןן

סדרה מטריפה רק חבל שביום ראשון זה הפרק האחרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

נחשו מה הבאתי מתנה לחג?

נכון! שלוש אתרים על הסדרה! שתיים על הסדרה ואחד על קתרין (השחקנית של שיין) לייתר דיוק אתר שחור ומגניב אתר לבן שלא כל-כך אהבתי אתר על קתרין בכל האתרים יש ספויילרים על כל העונה הראשונה ובטח יש גם קצת על השניה אבל עם הזהרות, הרי היא עדיין לא שודרה בארה"ב.

אני רואהההההההההה

היום פרק אחרון?! איזה סידרה יפפפפפפה שיין היא כוסית חיחחחיחיחי :]

פלג19

New member
כןןןןןןןןןןןן

נכוןןןןןןןןןןןן איזה עצבים אני מחכה לשידורים החוזרים

למעלה