the
factor
פרק 7

the ../images/Emo128.gif factor ../images/Emo58.gif פרק 7

ווואו. קודם כל,החסירו לנו פרק,היה אמור להיות היום פרק 6 ומשום מה צפינו בפרק 7 כמה מאכזב שלא ראינו את הפרק שבו השופטים פוגשים את כולם ואת המשימות הראשונות. אוקיי אנשים אני לא אשקר ירד לי דמעות היום
זה היה כזה מרגש התחברתי לכמה אנשים ממש !
הקבוצה של לואי : וואי G4- פשוט גדולים ריגשו אותי ופחדתי שילכו אבל הם כמו גדולים ! הקבוצה של האמא הדודה והבת -אוקיי אנשים כאן ירד לי ממש דמעות איזה מרגש זה היה לואי תודה שהשארת אותם ! הקבוצה של ה4 בנים היו כאלה טובים ! והעיוור והאישה פשוט היו טובים ! מגיע להם הם גם ריגשו אותי ! הקבוצה של האפרו אמריקים בשיר של ג'קסון לא אהבתי אבל בביצוע השני הם פשוט שיחקו אותה !
הקבוצה של שרון: הקבוצה שלה שפשוט טובה טאבי מושלם תמיד רציתי אותו ! ההוא שאוהב מנצ'סטר אנדי פשוט טוב הוא ריגש אותי לאללה זאת עם הקוקו כזאת טובההההההה והאפרואמריקאית פשוט מהממת ! הבלונדה נחמדה לאללה
הקבוצה של סיימון : אוקיי פשוט לא רציתי לומר את זה אבל הקבוצה שלו פשוט פשוט עוצרת נשימה זאת עם הטלטלים שטענו שהיא משוגעת אמא היא פשוט טובה אנשים אניר אוה המ לואי וסיימון ראו בה היא ענקית היא הורידה לי דמעה גם האמא הזאת בת ה50 שבגלל בעלה שלא שר אלוהים כמה רעדתי כל כך רציתי אותה בפנים האפרואמריקי השמן זה המנחה קול או מה שזה לא יהיה פשוט טבואין מה לומר וההוא שהיה איתו בעיות שכחתי תשם פשוט פשוט פשוט טוב!!! וידעתי שהצעיר השחור יקח הוא בלט לי בעין יותר מהשניים הצעריים מתוכם אנשים זה היה פרק מדהים ! היה מרגש,מותח,אין פלא שזאת תוכנית האודישניפ הכי טבוה אוור ! רק בקשה אחורנה : שסיימון בחר את החמש שלו הוודיע להם היה שיר כזה עם מירקל (נס) זה שיר מדהים אני מחפש אותו כבר זמן מה בבקשה מי שמכיר שיתן יל תשם שלו ואת שם המבצעת תודה מראש

../images/Emo41.gifניוז פלאש../images/Emo41.gif

פרק 6 יצא לפני כמה זמן. אז ראו קודם כל את פרק 6 ואז את פרק 7 המדהים! שיהיה לכם כיף.

shabi16

New member
לא ראיתי עוד...

עוד מעט אני אראה... תומר...גם לך נדפק המסנג'ר?

חחח לא נדפק לי כלום

המסנג'ר סבבה לא נכנסתי כי לא היה לי כוח אני אל רמגיש טוב . והייתי קצת עסוק אתמול. אז לא משנה אני אכנס עוד מעט אני מתגעגע לסומה חח

כן זה מוזר

גם בהישרדות אותו הדבר הישרדות משודרת בCBS ואחרי הישרדות יש את CSI ששוקלת אותו דבר כמו הישרדות אבל תמיד CSI יוצא לפני הישרדות בהפרשים של שעתיים זה מרגיז. אני חשבתי שלא היה פרק 6 וטעיתי אבל זה לא הכי מפריע.. חוצ מזה אני לא מוריד יש לי את התוכנה שמורידה לי הכל בדיוק בדקה שזה יוצא זה מאגניב

Doji

New member
פרק 107 ../images/Emo58.gif

טוב, נתחיל מהסוף, השיר שאתה מחפש את השם שלו הוא When you believe שמאריה קארי ווויטני יוסטון שרות בדואט, אבל אני חושב שהשיר עצמו שייך למאריה קארי. גם אני פספסתי את פרק 6, אבל זה לא הפריע לי במיוחד לראות את פרק 7. אני אשלים פערים אח"כ, משום מה לא מצאתי קובץ שלו. אני יכול כבר לתת הערכה מי יהיה הזוכה של העונה הזאת - אנדי מהקבוצה של שרון. הוא פשוט מדהים, בהחלט יש לו את ה- X factor. מהקבוצה של לואי G4 שרים מצויין, מהשאר לא ממש התרשמתי. לא הבנתי איך בסוף לורטה הגיע לחמישיה הסופית של סיימון. היא בקושי עברה את האודישנים הראשוניים והיא התחרפנה של באמת. איך היא תסתדר עם כל הלחץ והבלאגן בהמשך? אני לא האמנתי שסיימון ייקח את הסיכון הזה, למרות שיש לה קול טוב. הקבוצה של סיימון נראית הכי חלשה לדעתי, אף אחד שם לא ממש מצויין מבחינת ה- vocals, הוא לקח את האנשים שעוברים מסך הכי טוב והקהל יצביע עבורם. שרון אוסבורן ענקית, אני מת על הקטעים איתה וכל פעם שהיא פותחת את הפה. [פאולה עבדול who?]

../images/Emo58.gif

קודם כל תודה רבה על השיר ! שנית,אני לא ממש מסכים : הקבוצה של סיימון חזקה מספיק כדי לגבור על הקבוצות. האמא הבת והדודה יש להן כל חזק וטוב מזכיר קצת מקהלה של כנסייה אבל נו טוב הם יצליחו עם ליטוש טוב ועזרה . יש עוד אחד בחבורה של סיימון זה שעשו לו בעיות והחזירו אותו לאודישנים(אני לא טוב בשמות) הוא טוב לאללה אין על המ לדבר הוא שר מדהים גם המובגרת הזאת שנתנו לה היזדמנות היא מדהימה. ולורטה ענקית בהתחלה בפרק 5 לא האמנתי וואט דה פאק העבירו אותה אבל היא מדהימה ! יש לה קול הורס.ולא נרהא לי שהיא תהרוס היזדמנות כזאת מ50 אלף איש ועוד מלא אנשים מרחבי בריטניה היא הגיעה לפיינל 5 זה מדהים! אנדי מהמם הוא שר מדהים מרגש אפילו הבוחן בכה,ברור שהוא יצליח יזכה ?... אין לדעת. G4 טובים אלללה הם גם יתנו בטח הופעה הופעה... אני מכחה כבר לפרק 8 ... יהיה יפה !

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 106+107

אז ככה. קודם כל, התאכזבתי נורא מהעריכה בשני הפרקים האלה. אני חושב שהשירים שהם שמו כשהודיעו מי עלה לטופ 5 היו יותר מידי קיטשיים. אם הייתי רוצה לשמוע את "i dont wanaa miss a thing" בפסקול הייתי רואה דוסון קריק. האמת שלא, אבל הבנתם את הנקודה. ולעניין - בקבוצות אני מאוד אוהב את זמרי האופרה, את העיוור וחברה שלו ואת שלושת השחורות. שתי להקות הבנים היו רגילות מאוד. 16-24 - קבוצה מעולה. הבלונדה הראשונה שעלתה, אין לי מושג מי היא בכלל ואני לא יודע איך היא שרה. המתולתלת מעולה, וגם אנדי (נראה לי), עם הקול הצרוד. את טאבי לא הכי אהבתי, אבל הוא בסדר. והבחורה עם הקוקו שדומה לרורי מבנות גילמור - מעולה. היא רישמית הפייבוריטית שלי. 42-RIP - גם קבוצה טובה. כולם טובים, אף אחד לא יותר מידי. אני חושב ששרון תנצח בסוף. עם קצת מזל - בעזרת רורי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 106-107

היו פרקים סבירים, אבל איכשהוא העובדה שהייתה חלוקה בין שרון לואי וסיימון וכל הקשר ביניהם הסתכם בשיחות הטלפון הקצרות בסוף 107 - פגעה בהנאה שהייתה בפרקים הקודמים. לדעתי 16-24 קבוצה מאוד חזקה. את האפרו-אמריקאית הצעירה אני ממש לא אוהב. טובי, הבחור השני הקצת מוזר והבחורה השחרחורת שהייתה הרביעית להצטרף לטים אוסבורן (לפני טובי) ממש טובים לדעתי. בקבוצה של סיימון המצב לא מזהיר. רואטה טובה, טסה מקרטעת, ההוא שסיימון לא אהב באודישנים היחיד שנראה טוב, המורה לפיתוח קול היה ממש טוב באודישנים וביומיים של סיימון בוט קאמפ לא הלהיב מדי. בקבוצות האופראים די גימיק שלא יכול להחזיק בתור להקת פופ. האמא-בת-ודודה סבבה, והעיוור והחברה הם החביבים עלי בקבוצות. לדעתי שרון תיקח בקלילות. לא חושב שלסיימון יש סיכוי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif106+107

טוב, בגלל הטירונות יצא לי לראות 4 פרקים ברציפות, ככה שאני די רואה כוכבים כרגע (הפעם האחרונה היתה אחרי ששמעתי את מאיה שרה "שלחי לי תחתונים וגופיות" עשר פעמים רצוף) קודם כל אציין שדי הפחיד אותי הפריק שואו שהביאה שרון בתור פאנליסטים, אבל בדיעבד הם פעלו די טוב ביחד. אני לא מסכים עם רון ששרון תיקח בקלילות, לדעתי ללואי יש סיכוי טוב לגנוב פה נצחון. מה שכן, יש קונצנזוס לדעתי שלסימון אין יותר מדי סיכוי. הוא קיבל קטגוריה חלשה יחסית, ובתוך החמישיה שלו אני רואה רק 2 שיכולים איכשהו לדגדג לקהל בבריטניה לבחור בהם. אני גם מסכים ב-100 אחוז שבלי שינוי כלשהו, G-4 לא יכולים בחיים למכור כלהקת פופ, ואני לא חושב שהם יעלו אפילו לטופ 3. אולי אם הבלונדיני ישיר (עדיף בלי המבטא האופרה-רוסי משהו שלו) והשאר יעשו איזו הרמוניה מדי פעם ויתחבאו מאחורי הוילון. לגבי העריכה- מלבד השירים הלעוסים מאוד שהיו הפעם (בניגוד לתוכניות העבר שם היה פסקול שגובל בשלמות) העריכה היתה מצויינת ומהוקצעת כרגיל. השירים שנבחרו לאפקט הדרמתי של הבחירה לא מרגשים כבר אף אחד. בדיוק לפני הטירונות ראיתי את שלב האלמינציה הסופי בפופ איידול 2, שם השתמשו ב One moment on time של וויטני. זה היה שיר מושלם לכזה מעמד. בכל מקרה, בשורה התחתונה, סקס.. כלומר אקס פאקטור חוקים לגמרי. הלוואי שיאמצו את הפורמט במקום AI5 וישכרו את צוות העריכה הבריטי ואת קייט

maya567

New member
../images/Emo58.gif 106-107

אלכס, 10 פעמים ברציפות?
אפילו אני לא מקשיבה לעצמי כל כך הרבה...
כולם די סיכמו כאן את העניינים, אני ארשום פייבוריטים שלי מכל קבוצה. 16-24 - רורי (פולקלור קלע רייט און דה-מאני) ואנדי (או הכוסית המתולתלת שלא ראינו ממנה הרבה). 25 ומעלה - רואטה. נקודה, סוף פסוק. מתה עליה. קבוצות - המשפוחה השחורה ו-G4 (ולו רק בגלל הזמר החתיך שלהם, שהבכי שלו בפרק 2 או 3 עדיין חרוט בזכרוני). ואני גם בקונצנזוס ששרון תיקח את התחרות. ללואי היה יכול להיות סיכוי אם היתה לו להקת בנים אחת מהממת (מבחינה חיצונית
) אבל האלה שהוא הביא די מכוערים. סיימון יכול להפתיע - בייחוד עם רואטה והבחורצ'יק השני עם הקול המחוספס - אבל אני לא מאמינה. ויאללה שיצא כבר פרק 108.

למעלה