EveryBodyLovesToMeR
New member
the ../images/Emo128.gif factor ../images/Emo58.gif פרק 7
ווואו. קודם כל,החסירו לנו פרק,היה אמור להיות היום פרק 6 ומשום מה צפינו בפרק 7 כמה מאכזב שלא ראינו את הפרק שבו השופטים פוגשים את כולם ואת המשימות הראשונות. אוקיי אנשים אני לא אשקר ירד לי דמעות היום
זה היה כזה מרגש התחברתי לכמה אנשים ממש !
הקבוצה של לואי : וואי G4- פשוט גדולים ריגשו אותי ופחדתי שילכו אבל הם כמו גדולים ! הקבוצה של האמא הדודה והבת -אוקיי אנשים כאן ירד לי ממש דמעות איזה מרגש זה היה לואי תודה שהשארת אותם ! הקבוצה של ה4 בנים היו כאלה טובים ! והעיוור והאישה פשוט היו טובים ! מגיע להם הם גם ריגשו אותי ! הקבוצה של האפרו אמריקים בשיר של ג'קסון לא אהבתי אבל בביצוע השני הם פשוט שיחקו אותה !
הקבוצה של שרון: הקבוצה שלה שפשוט טובה טאבי מושלם תמיד רציתי אותו ! ההוא שאוהב מנצ'סטר אנדי פשוט טוב הוא ריגש אותי לאללה זאת עם הקוקו כזאת טובההההההה והאפרואמריקאית פשוט מהממת ! הבלונדה נחמדה לאללה
הקבוצה של סיימון : אוקיי פשוט לא רציתי לומר את זה אבל הקבוצה שלו פשוט פשוט עוצרת נשימה זאת עם הטלטלים שטענו שהיא משוגעת אמא היא פשוט טובה אנשים אניר אוה המ לואי וסיימון ראו בה היא ענקית היא הורידה לי דמעה גם האמא הזאת בת ה50 שבגלל בעלה שלא שר אלוהים כמה רעדתי כל כך רציתי אותה בפנים האפרואמריקי השמן זה המנחה קול או מה שזה לא יהיה פשוט טבואין מה לומר וההוא שהיה איתו בעיות שכחתי תשם פשוט פשוט פשוט טוב!!! וידעתי שהצעיר השחור יקח הוא בלט לי בעין יותר מהשניים הצעריים מתוכם אנשים זה היה פרק מדהים ! היה מרגש,מותח,אין פלא שזאת תוכנית האודישניפ הכי טבוה אוור ! רק בקשה אחורנה : שסיימון בחר את החמש שלו הוודיע להם היה שיר כזה עם מירקל (נס) זה שיר מדהים אני מחפש אותו כבר זמן מה בבקשה מי שמכיר שיתן יל תשם שלו ואת שם המבצעת תודה מראש
ווואו. קודם כל,החסירו לנו פרק,היה אמור להיות היום פרק 6 ומשום מה צפינו בפרק 7 כמה מאכזב שלא ראינו את הפרק שבו השופטים פוגשים את כולם ואת המשימות הראשונות. אוקיי אנשים אני לא אשקר ירד לי דמעות היום