THE HIGH AND MIGHTY

../images/Emo45.gif בדיוק מה שאי חושב!

יצאתי מהמקלחת, עשיתי רענן לפורום, ראיתי ת´הודעה של לירון, באתי כבר להגיב אבל החלטתי להסתכל קודם בהודעה שלך... אמרת כל מה שרציתי לומר ואפילו יותר מזה! אז למה לכתוב אותו דבר פעמיים?
כבוד!

tomoshe

New member
חידון היי אנד מייטי קליל

באמת מעולה הדיסק הזה - ואני אישית מעדיף יותר את ההפקה המדהימה של מייטי מייק על השירה של מר איאון אבל מילא. ולחידה קלילה - איזה שיר של ביגי מסומפל באחד משירי האלבום של היי אנד מייטי? בין הפותרים נכונה תוגרל אחת הפותרות לא נכונה. תומאס, שבטוח שעומר וגימל צעקו את התשובה לפני שהוא גמר לכתוב את השאלה.

תשובה חלקית....

בשיר the meaning ביגי מסומפל עם המשפט "Shoulda been number one to me" מאיפה זה לקוח? את זה אני לא זוכר בדיוק כרגע...

tomoshe

New member
יפה מאוד רועי, ולתשובה המלאה :

ten crack commandments הוא השיר (באדיבות גימל שגילה לי אותו). שיר טוב. בטח גימל גם יגיד לנו איזה דיברה הייתה צריכה להיות מס´ אחד...

(OG (gimel

New member
יגיד.

Number nine shoulda been number one to me Drugs are bad, mmmkay?(uh-huh) סתם. Number nine shoulda been number one to me If you ain´t gettin bags stay the fuck from police (uh-huh)

(OG (gimel

New member
ופרט טריוויה קטן

שבטח לכולכם זה היה ברור ורק אני הטיפש שגילה את זה לא מזמן, מי שעושה את ה"One two three four five six seven eight nine" הוא לא אחר מאשר אוייב הציבור מספר אחת, צ´אק די.

G-Ruff

New member
סימפול ענק !

ובכלל השיר הוא הברקה גאונית בדיסק בכלל טוב מאוד( הראשון הרבה יותר טוב אבל חפיף). אני כועס על עצמי שאיבדתי אותו לא מזמן(צרוב לא לדאוג
) אני צריך להשיג אותו שוב. גרג שמכור לשיר הפתיחה של צבי הנינג´ה.

למעלה