THE HIGH AND MIGHTY

Gershenman

New member
THE HIGH AND MIGHTY

עם כל הכבוד לשאר האנשים ברוקוס-מוס דף,טאליב קוואלי(שלא תבינו לא נכון,אני עדיין חולה עליהם) דווקא הכי תפסו אותי THE HIGH AND MIGHTY. הפקות מצוינות,הקול של MR EON מעולה וליריקס פשוט מצויינים. שירים כמו THE MEANING ו DIRTY DECIBLES, ושיתוף הפעולה עם מוס דף ומאד סקילז ב B-BOY DOCUMENT 99 ועם אמינם ב THE LAST HIT משובח.......... מה אתם חושבים עליהם?

Aspasheshet

New member
אם אתה כל כך משבח...

אז זה מחייב בדיקה אני אבדוק ואגיב שוב.

עוNר

New member
NO DOUBT!!!!!!!

היי אנד מייטי, לא דבר שאפשר להתעלם ממנו, ובמיוחד לא מהאלבום המדהים Home Filed Advantage. MR EON ראפר מוכשר בטירוף, ואני רק מחכה לשמוע את הפרוייקט הבא שהוא יקח בו חלק. ושורה תחתונה, ראיתי את זה בטאוור רקורדס, עומד שם וצועק "תקנו אותי" :)

נכון... באמת אלבום מעולה...

לא הייתי מרחיק לכת להגיד שהם יותר טובים ממוס לוטליב או אפילו פרעה מונץ´ אבל הם בהחלט מעולים... ובנוסף לשירים המעולים שציינת יש גם את the half המעולה ו hands on experience מצחיק... וכמובן את in-Outs עם cage חברם לסמאט פדלרס, הפרוייקט היותר חדש שלהם... והחולני להצחיק חחח.. חוצמזה העובדה שהם יהודים תורמת לחיבה שאני רוכש להם... חח כבוד, רועי...

עומר אחי באיזה טוואר אתה קונה...

כי נראה לי שתמיד אני מגיע לחניות שיש שם הכי מעט דיסקים של ראפ יש תמיד רק 2PAC לא שאני מזלזל וכל מני דברים שאני כבר מכיר ושמעתי

ושוב - אחי, יש לך איי סי קיו?

כפתח תקוואי אני יכול להמליץ לך על מקומות.. חוצמזה בטאוורים שבעיר (הקניון הגדול\ירקונים) יש דברים טובים...

שמע עומר...

כרגע אין לי אי סי קיו אבל אני ישמח לבקל המלצות על מקומות ודיסקים (אני כבר ישלח לך איימייל) גב שבור

טעות קטנה שלי...

ההודעה הנ"ל זה לא רק לעומר זה גם לRO-E שאני ישמח וקבל המלצות וכו´ אבל שוב אין לי איי סייקיו (יש לי MSNמסנג´ר אם זה עוזר)

Gershenman

New member
תראה......אני פשוט יותר אוהב

את הסגנון של THE HIGH AND MIGHTY הקול של EON מצוין,גם של מוס דף. את הקול של טאליב לא כל כך אהבתי... אבל לא יודע-אני מעדיף אותם מהרוקוס. אגב עומר- כמה עלה הדיסק בטוואר רקורדס?יש מצב שתקנה לי ואני אחזיר לך כייסף בסוכות?

אני אומר ברצינות...

הייתי מת ואני רק חולם על חצי ידע כמו שרץ כאן באיזה 2 הודעות בשבילי זה ממש סינית ואני אומר את זה ברצינות ומכבוד שאני יכול רק לקוות בחיי גב שבור

hermoni

New member
אל תרגיש לבד אחי

גם אני לא מכיר את האנשים או את המושגים שרצים פה.. כנראה יש את החכמים הטיפשים ואת נורדיה

Gershenman

New member
אחי....

שום דבר לא עוצר אותך. פתח את האינטרנט-קאזה,מורפיוס או אוידו גלקסי-מה שבא לך- ותתחיל להוריד תאמין לי-לא תתאכזב GERSHENMAN

שמע...

זה לא כזה עניין להשיג ידע... זה בא עם הזמן, אני אישית לא חושב שיש לי הכי הרבה ידע, במיוחד בהשוואה לכמה מהחברים שלי. אבל כללית אני לא חושב שיש פה איזה "תחרות" כלשהי... מוזיקה היא לשם ההנאה, לא לשם הידע... פשוט שאי אפשר לשמוע דבר אחד שמונים שנה, תמיד יש עוד ועוד ועוד ועוד... יש לך איי סי קיו?

אני חושב שיש להיי ומייטי המון המון

קרדיט בשם שיצא לרוקוס כחברת תקליטים לא ?

Gershenman

New member
גם לי נראה...

עדיין לא שמעתי את כל הדיסק,אבל ממה ששמעתי בינתיים אני נהנה..... (האמת ההודעה הזאת די מיותרת-אני רק רציתי להחזיר אותה לראש הדף..
)

Syndrom

New member
באמת להקה מצויינת אבל...

בקשר לראפר MR. EON שהוא ראפר עם סגנון באמת מאוד מיוחד (הזכרתי אגב לבן ויהודי?), עד כדי מוזרות אני לא יודע, כי אני לא מת על הפלואו, ומבחינתי הוא מגיע הרבה פעמים לבינוניות. החוזק שלו הוא במילים, לא מבחינת איזה ליריסיסט עמוק אבל יש לו יציאות מאוד מגניבות/מצחיקות במילים, בכלל כל הקטע של הלהקה זה פורנו, צחוקים והיפ הופ... הממם, נשמע לי מוכר מאיפה שהוא... החוזק של הלהקה לדעתי הוא בדי.ג´יי/מפיק המצוין של הלהקה DJ Mighty Mi (לבן ויהודי גם הוא!) שיודע איך לשלב יפה מאוד רוח של אולד סקול יחד עם סגנונות הפקה מודרניים/משוכללים יותר, החתיכות הפקה שלו באות ישר לנקודה ובצורה מצויינת. שניהם ביחד הביאו אחלה של פרוייקט בHome Field Advantage, הרושם קצת התקלקל כשיצא הדיסק של Smut Peddlers, להקה שמורכבת מהיי אנד מייטי + ראפר אידיוט ומטורף לגמרי בשם קייג´, שם הם לא הצליחו לעמוד ברמה של האלבום הראשון, אבל ניסיון לא רע. אולי בגלל שהלהקה Smut peddlers הם גם בקטע של פורנו, צחוקים (סמים) והיפ הופ, אבל בקטע קיצוני יותר בהרבה ככה שלא תשמע שם שירים כמו The Meaning מהאלבום של היי אנד מייטי, שמדבר מנקודת מבט של חובבי אולד סקול על מה קורה להיפ הופ. שיר מצויין אגב, אחלה דרך לקבל תצוגה של הראפ של EON ובמיוחד של ההפקות של mighty mi. וואו, הגזמתי באורך, הא?

עוNר

New member
תגוביישן....

שחר- תראה, ידע זה לא דבר שנולדים איתו, ידע צוברים עם הזמן, או שלא צוברים בכלל. עם גישה נכונה (שאני חושב שיש לך), רצון להרחיב אופקים, ולדעת יותר כדי להנות יותר, אתה לא תאמין על עצמך כמה אתה מסוגל להרחיב את הידע שלך ובאיזו מהירות. עצה שלי- תחקור, תשאל, תוריד, תשמע, תקנה, תיקח... בכל הזדמנות שיש לך. שיהיה בהצלחה, ואם אני יכול לעזור במשהו, כתוב לי אימייל או פרסם פה את ה-ICQ שלך. תומר- מצטער לאללה אחי, אבל גם לי אין טאוור קרוב לבית, אין זמן, ויש (מחכים לתלוש המשכורת, כמו (כמעט) כולם...) מחסור קל במזומנים. לירון- כן, להיי אנד מייטי בהחלט יש חלק נכבד וחשוב בהצלחה של RAWKUS. ההכרה + ההצלחה שהאלבום שלהם הביא לחברה, לא נופלת מזו של אלבומים ענקיים כמו BLACK STAR, BLACK ON BOTH SIDES או INTERNAL AFFAIRS. בהחלט יש למה לצפות מ-MR EON בתור ראפר, או מ-MIGHTY MI בהפקה, ביחד או לחוד.

Syndrom

New member
לא הייתי אומר...

איפה ההכרה שהאלבום הזה קיבל ואיפה ההכרה שקיבלו האלבומים שהזכרת.. היי אנד מייטי הולכים על סגנון אחר, עם קטע שהוא מאוד "שלהם" ובגלל זה לדעתי האלבום לא מתבלט... מה שכן, הוא הוציא סינגל די קלאסי לדעתי B-Boy Document 99 עם מוס דף ומאד סקילז.

למעלה