The Fray ו-The Shins

steelwater

New member
The Fray ו-The Shins

אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל הייתי חייבת! ליאורה, עם זה לא בסדר אז תצרפי את זה להודעה אחרת או משהו. אני בדיוק כותבת לכם הודעה בשרשור של סינגלס על זה תשימו לב לשיר החדש שהתחילו להשמיע בגלגלצ How to save a life של The Fray. זה שיר שגיליתי לפני הרבה חודשים כששמעתי אותו בפרק של Scrubs והתאהבתי בו ממש. שמעתי שירים אחדים של הלהקה והתאהבתי גם בהם וגם בלהקה ממש. יום לפני ששמעתי את השיר ברדיו דיברתי עם חברה שלי על זה שאין סיכוי שישמיעו להקות כאלו ושירים כאלו בארץ ובגלגלצ. זה לא שאלו שירים מוזרים יותר מידי או משהו כזה, הרבה מהלהקות החדשות שהתחלתי להקשיב להן הן פופ-רוק, או רוק שקט כזה או רוק אמריקאי קולג'י כזה כמו The Fray אבל פשוט אף אחד בארץ לא שמע עליהם והם גם לא תמיד הכי מוכרים בארה"ב ובאנגליה. יום אחרי זה שמעתי את השיר הזה בגלגלצ והייתי בשוק! לא האמנתי ששמו אותו בגלגלצ. מה שכן, אמרתי הרבה פעמים שנראה לי שאם היו שמים אותו הוא יהפוך ללהיט גדול. אז כנראה מסתבר שהשיר לא היה כזה מפורסןם שהוא היה בסקראבס, ושהלהקה התפרסמה עם הזמן ושעכשיו הם מתחילים להצליח בארה"ב, ושלוחק זמן כנראה ועכשיו הם גם מתחילים להיות מושמעים בארץ. כבר שמעתי את השיר כמה פעמים מאז ששמעתי אותו פעם ראשונה אתמול. אז כמו שכתבתי, בדיוק כתבתי לכם הודעה עליו, ואז היה בסינגלס שיר של The Shins ואני שוב ממש בשוק!!! The Shins זו עוד להקה שגיליתי לפני כמה חודשים וממש התאהבתי בה. יצא להם שיר חדש עכשיו ואשכרה השמיעו אותו עכשיו בגלגלצ ואני בשוק מזה. כנראה שממש טעיתי שאמרתי שלא ישמיעו דברים כאלו, ואני ממש שמחה שטעיתי בזה. אז אני ממש ממליצה לכם לשמוע את הלהקות האלו ולתת להן צ'אנס!

tkuihehr

New member
שוב תבואו בסינגלס

אני לא קורא את המגילה הזאת עכשיו, חכו לאחרי 10

limors2

Well-known member
השיר של הפריי פשוט מדהים../images/Emo99.gif

לא הפסקתי לשמוע אותו מאז אתמול
באיזה פרק זה היה?

tkuihehr

New member
מה ליאורה אני לא נחמד לאורחים?

פעם הבאה להיות נחמד ,לעצור ל10 דקות ולקרוא את זה ורק אח"כ לחזור לסינגלס?

steelwater

New member
תקרא מתי שבא לך

אבל העיקר שתקרא ותגיב! אני מצטערת על המגילה.

steelwater

New member
נכון מקסים?

זה היה בפרק My Lunch בעונה החמישית. מסתבר שזה גם היה באנטומיה של גריי. ואתמול גם ראיתי חלק מהקליפ שלו ב-MTV.

למעלה