The forum is ALIVE!!

EtaiLavie1

New member
The forum is ALIVE!!

אז ככה... אני כותב את ההודעה הזאת....כיוון...ששמתי לב...שלאחרונה ממש הרבה יותר כיף ומעניין בפורום! אני מוצא את עצמי נכנס יותר, כותב יותר, קורא יותר...ואני שם לב שאנשים אחרים פעילים הרבההה יותר מפעם... כמובן שהסיבה היא שעקב חוסר ניהול אנשים מרגישים יותר חופשי לצאת מהגבולות שהוגדרו (כולמיני טופיקים מוגדרים מראש...שהם גבולות המשחק של האנשים פה בפורום) וכמובןןן שאני לא מדבר על כולמיני הודעות אישיות חסרות עניין לכלל הקוראים שמפורסמות..שכן צריכות להימחק... אני כותב את ההודעה הזאת מסיבה אחת, אני מעדיף את הפורום ככה, חופשי יותר. ברור שזה יפגע ב"מקצועיות" שלו, אבל בסופו של דבר...פורום שהוא רק מקצועי הוא יבש ומשעמם ואני רוצה לדעת אם אני היחיד, או שיש עוד כאלה שחושבים ככה....רק בשביל שהמנהל הבא יקרא את ההודעה ואוליי יפנים קצת :) *פעם ניהלתי פורום הרבה יותר גדול מיזה, צמחה ממנו קהילה ענקית! מפגשי פורום היו אירועים של עשרות ואף מאות אנשים....הוא היה מקצועי...וגם חופשי...צמחו שם אהבות וחברויות של שנים:)....אני אישית חושב שזה יותר מעניין :) מה דעתכם? שבת שלום

עמי1986

New member
לא כל כך מסכים

אני חושב שצריך להיות ניהול יותר פעיל..... לפי דעתי זה מוריד מהרמה שמתנהלים פה ויכוחים שיורדים לרמה נמוכה... אנשים מרגישים יותר חופשי זה לא אומר שהפורום חי זה אומר שהוא תוסס ולפעמים עדיף שלא יקרה מצב כזה..... בכל מקרה אני חושב שצריך לתת יד יותר חופשית לאנשים פה להיתבטא אבל לשים גבולות היה פה לפני איזה שבוע שירשור שהיה צריך להימחק ישר....בלי יותר מדי שאלות ובקשות...אז לפעמים החופש הזה טוב...אבל כל דבר בטוב טעם...

עמי1986

New member
כן אבל לשם זה מתדרדר לפעמים

לצערנו....אני תמיד משתדל לכתוב לאנשים שגם אם הדעה שלהם שונה יש דרך להגיד אותה...אנשים פה אוהבים להיתפרץ אחד על השני.... ואני מודה שאולי גם לי יצא להיתפרץ על מישהו ככה.... וזאת בדיוק הבעיה....שאחרי זה לא נחמד וכיף להיכנס לפורום ולראות את השירשורים האלה....

nirp01

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון - ואני נוטה להסכים
ניר

L e n a K o n

New member
לדעתי צריך לצרף עוד מנהל..

ולחלק את השירשורים וכל מיני קטגוריות בין חברי השבט

עמי1986

New member
חחח חברי השבט

אני גם חושב שצריך לחלק את זה ביננו אני כבר הסכמתי להיתנדב לקחת אחריות על כמה שירשורים....

L e n a K o n

New member
ח מה אני יעשה אני רואה הישרדות:(

חח אני מוכנה לפתוח קבוע שרשור תמונות.. וצריך לבחור כל פעם חבר פורום שיהיה אחראי על השבוע ויוסיף בו קצת פלפל,עם ידיעות,שקרים וכו'

עמי1986

New member
הבנתי שצריך לתאם את זה עם קרן

איאפשר לעשות פה מה שבא לנו בשביל זה יש מנהל... אני בכיף יקח פה חלק גדול יש לי בינתיים זמן אחרי העבודה

kimi d

New member
לא מסכימה איתך :)

אני חושבת שמה שחסר לי אישית בפורום אלא הפקות מקצועיות שמעלים הצלמים המאפרות וכו' .. אני אוהבת את הפורום מקצועי כמו שהוא, וחושבת שיש בנות שהוא עזר להן להפתח בתחום וזה מה שחשוב , בשביל דיבורים " חופשיים " יותר יש את השרשורי אוף למינהם .

EtaiLavie1

New member
זה שלא העלו הפקות לאחרונה

זה לא קשור... כן מנהל לא מנהל..לא גורם לזה שיעלו יותר או פחות הפקות אופנה

למעלה