THE DOORS

fire witch

New member
התחלתי לריב איתך ?

אני לא בגן ואני לא רבה כאן עם אנשים - יש לי מספיק לחצים בחיים וכאן אני בשביל הכיף כי זה תחביב ויש כאן אנשים אהובים עליי ! אני לא רבה איתך וכמו שאני מגיבה לאחרים אני מגיבה גם לך , זה שבחרת להפוך את זה לאיזה ריב זה עניין שלך ואם ככה את נהנית אז שיבושם לך , אבל מבחינתי זה ממש לא ריב . אני בסך הכל מנסה להעביר לך שדרך הכתיבה שלך לוחמנית ואם תורידי במעט את הטון אנשים גם יקראו ויבינו את מה שכתבת ולא רק יחשבו במהלך הקריאה על איך הם הולכים להגיב לך כי עצבנת אותם . ייתכן שהכתיבה שלי צינית ואולי קצת עוקצת אבל הכל מרצון טוב ולא מתוך איזו אהבת פולמוס , כמו שאני "מעירה" לאחרים על אופן הכתיבה שלהם אם אני מוצאת אותה פוגעת , אולי קשה לך לקבל את זה וזה גם די ברור כי אני בסופו של דבר לא איזו מודל חיקוי שלך אלא סתם מישהי מן השורה אבל אם את לא מסוגלת לקבל / לכבד דעה של אחרים למרות שהיא שונה משלך אולי מקומך לא בפורום ? כי המקום הזה מיועד לשיחה ולהידברות בין אנשים שונים בנושא אחד מאד מאד כללי שכולם אוהבים אותו בדרכם שלהם ולקחת כל דבר כמריבה זו בעיה בסביבה כזו.

princes15

New member
סבבה תודה על התגובה

אבל את באמת חושבת שאני לא יודעת לקבל דעות של אחרים?אם זכרוני אינו מטעה אותי, כשאמרתי שאני אוהבת אימו, כולם פה קפצו...

M e n s R e a

New member
עדי, נראה לי שאין ברירה

עכשיו היא הצליחה לעצבן גם את נטע הממלכתית. עושה רושם שחסימה נדרשת... שמע, זה כבר מעבר לאהבה לאימו לעומת אולדסקול. עושה רושם שהיא תריב על כל דבר.

M e n s R e a

New member
מי את בכלל? מתחילים בקטן?

את כולה פצלוחה שחושבת שהיא מבינה יותר טוב מכולם. אני ואת לא באותה הרמה בכלל. לא מבחינת ניסיון חיים, לא מבחינת הבנה במוסיקה, ולא בכלום. אז למה שלא תפסיקי לכתוב פה כבר, אה? כי כמו שכבר נאמר לך די במפורש, את לא בדיוק רצויה כאן.

princes15

New member
הפוסל במומו פוסל. מכיר?

אתה אומר לי שאני חושבת שאני יודעת הכי טוב מכולם ובעצם אם אתה לא שם לב זה תקף כלפי עצמך. אולי אתה יותר מבוגר ממני, אבל אני יותר בוגרת ממך.ושים לב יש הבדל בין מבוגר לבוגר

NYMets Man

New member
בואנה... אני חייב לומר לך

אני קורא את השרשור הזה ואת פשוט מטומטמת שאני אבין... את היצירות הנהדרות שלך פרסמו במעריב לנוער? חשבתי שלא... אה, ולפני שאת מנסה להחזיר לי באותה מטבע, על הבלוג שלי כן המליצו במעריב לנוער (ובמקומות אחרים, לצורך הענין) ככה שזה לא ילך לך :) ביום שאת תכתבי יצירות שנשמעות כמו השלשולים של MENS REA אולי יהיה טעם בחייך פוזרית

M e n s R e a

New member
מכיר, רק מתםלא איך סתומה כמוך מכירה את זה

ולא סתם סתומה, אלא אחד כזו שטוענת שהיא מאד חכמה וטובה באנגלית, אבל יש לה שגיאת כתיב בניק, וממשיכה להסתובב איתה ככה.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

כי העיתון הזה מבסס את עצמו על גימיקים. הם אומרים לך, שהם רוצים לראות סיפור, משהו מעניין, מאחורי הלהקה, אבל כל מה שהם מחפשים זה גימיקים.

NYMets Man

New member
יש לי שיטה

לשים את העכבר על הנקודה ליד, לעלות עם הגלגלת ולראות למי הוא הגיב :)

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif לפעמים השרשורים פה לא ברורים

אה שניר, לא ידעתי שאתה גם פה, ברוך הבא!

למעלה