THE DOORS

המטופל

New member
לא התכוונתי לפגוע (וגם לא לדבר כמו ערס)

ולגבי השיר זו סתם הייתה הערת שוליים, משהו לא קשור כזה

Anuerysm

New member
הפתעה? דווקא להיטי דה הו יצא לי לפגוש

הרבה ברדיו ככה גם פינק פלויד ולד זפלין, מוזר שדווקא את הביטלס פחות..

המטופל

New member
את בבעיה

ואני לא יודע אם את פשוט מסרבת להאמין לאמת, את מכחישה שהוא צודק או מנסה להוכיח שאת צודקת ותוך כדי נכנסת עם הראש בקיר. גם יכול להיות שיש לך בעיה בהבנת הנקרא. ברצינות, זה יותר עניין של עובדות (עובדות מאוד ברורות אם אני אוסיף) מאשר דעות אישיות *אני שומע עכשיו You better you better you bet ברדיו (לא, זה לא אחד מתחנות הרדיו של מדינת ישראל, אחרת זו הייתה הפתעה!)*

oneman2

New member
אל תזליזלי ברדיו בארץ

היה היום את שיר אלבמה בגלגל"צ. (מה הוא איבד שם?!)

yotamn9

New member
וואלה?!

אני תוך שעתיים שמעתי בגלגלצ גם את whole lotta love וגם את nothing else matters. משהו מוזר קורה פה...

M e n s R e a

New member
שמע, זה משהו, אבל עדיין

שים לב שמדובר אומנם בשירי רוק מעולים, אבל עדין, מדובר בשירים הכי מוכרים ונחרשים של הלהקות האלה (בלדזפ סטרווי יותר, אבל גם לזה לא חסר). ככה שעדין לא עשו בזה הרבה.

M e n s R e a

New member
איזה מזל שאת מציעה לי לעשות דברים

שכבר עשיתי מזמן, כולל שליחת EP לכתב שלהם, כולל התכתבות במיילים עם 3 מהאנשים שם, ושיחות בטלפון עם אחד מהם. נראה לך שהייתי מקטר שלא מתייחסים ללהקות לא מוכרות אם לא הייתי מנסה לפחות לפנות אליהם?

princes15

New member
באמת מזל

חשבתי שאתה משמיץ אותם רק בגלל שהם לא מפרסמים על להקות שאתה אוהב.. ומה הם אמרו לך כשפנית אליהם?סיננו אותך או מה?

M e n s R e a

New member
לא, אני לא יכול לצפות מהם שיפנו אלי

אם זה היה המצב, לא הייתי מדבר ככה. הם דווקא דיברו איתי, אבל זו הייתה הרגשה של-Don't call us, we'll call you. יש גם כתבים שלא טורחים להגיב במייל, למרות שהם מפרסמים את המייל שלהם. בכל מקרה, הם אומרים שכדי לכתוב על להקה, הם צריכים שיהיה סיפור מאחוריה. כשאני אמרתי-גימיק, הם אמרו-מה פתאום, סיפור. אבל כשהצעתי להם כמה וכמה רעיונות, כולל גם כאמור לעשות כל שבוע אייטם קטן על להקה צעירה, הם לא ממש התלהבו מהרעיון הזה. ומי שבא לקדם את המוסיקה בארץ ולא נאה לו לכתוב קצת על משהו שלא מושמע בגלגל"צ/שהוא חסר לייבל-המניעים שלו לא בדיוק טהורים. אבל זה בסדר, ככה הם מפסידים קוראים כמוני. יכול להיות שזה לא ממש מזיז להם, אבל מצד שני, אם אלו האמנים שאותם הם מראיינים, אז הם לא שונים מכל מני מוקדי מיינסטרים אחרים, מה שהופך אותם ללא מיוחדים ומעניינים בשיט.

princes15

New member
תפנה לעיתון אחר מעריב למשל

תתקרצץ להם על הנשמה ואל תרפה(אתה טוב בזה אתה תצליח) עד שיפרסמו אותכם

M e n s R e a

New member
יופי, ממש הערה צינית במקום

את יודעת, בתור מי שלא ממש רצויה כאן ומוצאת כל סיבה אפשרית לריב עם אנשים, את האחרונה שיכולה לומר לי שאני קרציה, אבל שיהיה. ואגב, אם כבר הזכרת את מעריב, אז בשבוע הבא אמורה להתפרסם במעריב לנוער כתבה עלינו, כחלק מהלהקות שהולכות להופיע ביום הסטודנט של אוניברסיטת ת"א. מופיעות איזה 20 להקות,על 4 מתוכן עושים כתבה, אנחנו אחת מהן. אז כן, הנה עוד סיבה בשבילי להתעצבן על ידיעות. כי מעריב כן טרח להתיחס אלינו.

princes15

New member
מעריב לנוער??מצאת לך אחלה עיתון להתפרסם בו

או שלא. אתה יודע, בד"כ מתחילים בקטן, אבל לא עד כדי כך קטן...

fire witch

New member
יופי , את בונה לעצמך בסיס מעריצים רחב

המשיכי כך , עלי והצליחי !

princes15

New member
אני לא צריכה מעריצים ובמיוחד לא וירטואלים

חוץ מזה, אני מגיבה לו באותה נימה שהוא מגיב לי.

fire witch

New member
איך אני אוהבת שאנשים מבינים את נימת הציניות

הקלה הרקומה כחוט השני בדברים שלי אבל הכי אני אוהבת כשהציניות בוטה ונראית כמו פיל שמתחבא מאחורי גבעול ועדיין לא מבינים ... זה הכי כיף ! ואם עדיין לא ברור לך למה עונים לך בצורה כזו , קטונתי מלהסביר - את פשוט לא רוצה להבין שכשאת תוקפת תוקפים בחזרה .

princes15

New member
אני מעלה גיחוך קל

אויש נו באמת, כאילו שגם אני לא דיברתי בציניות

Mercury Dogi

New member
אני...

אני נראה לי היחיד בפורום שעדיין מתנהג אלייך בצורה מאופקת אפילו למשמע הדברים הטיפשיים וחסרי ההיגיון שאת כותבת פה ונראה לי שפה כבר נחצים הגבולות בחייאת ראבאק תרסני את עצמך אישה!! כל מה שאת עושה זה לזלזל ולריב פה עם אנשים את רוצה שיחסמו אותך?

למעלה