THE DOORS

Mercury Dogi

New member
THE DOORS

אתמול קראתי בשבעה ימים /לילות לא זוכר בדיוק הייתה כתבה על דה דורס בקיצור הכתבה דיברה על מותו של מוריסון על זה שהוא היה משוגע על מאבקי הכוחות בין טריגר לסינדמור ועל הקאמבק הפתאטי שהם מתחילים הכתבה בהחלט מומלצת אני אישית מת על דה דורס אז החלטתי לעשות עליהם שרשור שכל אחד ירשום שירים אלבומים סיפורים מצחיקם על מוריסון ולא חסר ביקצור כל מה שאתם חושבים על הלהקה לכאן

M e n s R e a

New member
אני החלטתי להפסיק' לקרוא 7 לילות

אחרי שהבנתי שהם פשוט עוד סניף מיינסטרים דוגמת גלגל"צ...ומדי פעם יש כתבה על להקה מעניינת. הדורס מצוינים, אין לי יותר מדי סיפורים מצחיקים עליהם חוץ מהיציאה החדשה הזו באמת, יהיה להם קשה למצוא מחליף לג'ים מוריסון.

N a V e

New member
תיקון קל

לא סינדמור אלא דנסמור . ולא טריגר אלא קריגר .

oneman2

New member
כשליד הכתבה הזאת

מישהו כתב שהדורס הם כמו יו-2- להקה של כמה להיטים שאם היא לא הייתה מתקיימת, העולם לא היה מפסיד. זה לעומת רדיוהאד שהוזכרה בשורה אחת עם הביטלס ופינק פלויד כלהקה משפיעה. (רק למי שהיה צריך עוד דוגמא לזה שזה ח*א עיתון)

M e n s R e a

New member
למשל בגלל זה הפסקתי לקרוא אותו

או-שהם קולטים לגמרי ובצורה מצחיקה אלבומים של המסיקות/כוכבי כוכב נולד, אבל בסופו של דבר עושים עליהם כתבות של שני עמודים.

oneman2

New member
כי צריך למכור

אם לא תהיה תמונה של דוגמנית על השער ולידה כותרת ענק- "הדיסק החדש של נינט", איך הם ימכרו?

M e n s R e a

New member
כן, אבל יקרה משהו רע כ"כ

אם בדאבל אמצע יהיה בכל שבוע איזה אייטם, אייטמון, על להקה לא מוכרת אבל טובה ("להקה צעירה", לצורך הענין) כמו שהצעתי להם? חייבים למלא את כל העיתון בבולשיט? נכון שמדי פעם יש שם התייחסות ללהקות שאני מחזיק מהן, אבל גם ככה הם נוטים לזיין ת'שכל. כמו להעריך יתר על המידה את רדיוהד או פחות מדי את הדורס.

princes15

New member
אבל זה לא נכון

מה שאתה אוהב זה לא בהכרח מה שאחרים אוהבים אתה לא יכול לומר להם מה לפרסם בעיתון שלהם. אם אני לא טועה העיתון שלהם נמכר בכמויות.

M e n s R e a

New member
או, התחלנו?

מה לא ברור באני הפסקתי לקרוא את העיתון הזה? מה כתבתי? סתכלי מה כתבתי. אמרתי, שהם בעיקר עושים כתבות ענק על להקות/אומנים שאני לא סובל, עם כל הדאווין שלהם שהם באים לצאת נגד כל מה שפוגע בתרבות המוסיקה הישראלית, ולכן אני הפסקתי לקרוא את העיתון הזה. ככה שההודעה שלך, לגבי העובדה שאני טועה, שיש הרבה שכן אוהבים, ממש לא רלוונטית. ושימי לב, שהעיתון שלהם כשלעצמו לא מוכר בכמויות (ממש מפתיע שאת טועה, רק שעכשיו זה אובייקטיבית)-ידיעות אחרונות בסופ"ש מוכר, 7 לילות נמצא בו. אף אחד לא קונה את 7 לילות בנפרד, ולא ברור גם עד כמה באמת בזכות 7 לילות אנשים קונים את ידיעות.

princes15

New member
אני טועה?אל תהיה בטוח

"אם בדאבל אמצע יהיה בכל שבוע איזה אייטם, אייטמון, על להקה לא מוכרת אבל טובה ("להקה צעירה", לצורך הענין) כמו שהצעתי להם? חייבים למלא את כל העיתון בבולשיט? " מפה ניתן להבין שפנית אליהם בבקשה לפרסם חומר שמעניין אותך, לא?? סורי שאני אומרת, אבל מי אתה חושב שאתה? תתמודד עם העבודה שיש המון אנשים שמעוניינים לדעת על נינט או מה שזה לא יהיה...

yotamn9

New member
מה הבעיה עם זה שהוא מבקש מהם את זה?

כצרכן מותר לו לפנות אליהם ולבקש מהם לשים כל מיני דברים שמעניינים אותו. הם יכולים להתייחס לזה ולהתעלם מזה, זה לא משנה.

princes15

New member
סבבה לגמרי

אבל בגלל שהם לא נענו לו, אז ככה להשמיץ את העיתון ולקלל?שטויות..

M e n s R e a

New member
מה קשור מה שאת עונה לי אבל עדיין?

אני אנסה להסביר לאט יותר הפעם, אולי תביני... אני אומר, שלדעתי העיתון הזה מסרוח. ומספיק אנשים פה, שלא שומעים כל היום גלגל"צ ורואים MTV כמוך, יסכימו איתי. אבל שוב, זו הדיעה האישית שלי. וזה לא השמצה של עיתון. אני כותב שלדעתי, ושוב, נסי לעקוב אחרי, לדעתי, העיתון הזה מסריח. זה שיש הרבה שרוצים לדעת על נינט לא אומר שלכן אני צריך לחשוב שמדובר בעיתון מצוין. ואם לא הבנת עדיין, אז אני מצטער, אבל כנראה שהרמה של הפורום גבוהה מדי בשבילך. ובתור מי שביקשה שיפסיקו להעיר לה על כל דבר, הבאת פה חתיכת התקרצצות.

princes15

New member
מדהים איך אתה מסיק מסקנות לבד

אני לא שומעת גלגל"צ (לידיעתך אני גרה במקום שלא קולט את התחנה הזו) ובטח שלא רואה MTV. טוב, שיהיה...

Mercury Dogi

New member
תשמעי הבחור צודק

העיתון הזה הוא כלכך מיינסטרים וכלכך זול הכתבים שם הם פלצנים שמקדמים אמנים עוד יותר פלצנים שמפורסמים לא בזכות המוזיקה ה"איכותית" שלהם אלא בזכות הרומן שלהם עם אחיינית של יהודה לוי או משהו העיתון הזה באמת מייצג את כל הרפש בסצנת המוזיקה הישראלית וגם כאשר הם כותבים על להקות דגולות כגון הדורס הם משווים אותם ליו 2 ומעמידים את הרדיוהד (ואני מת על רדיוהד) לצד פינק פלויד ואחרות הכתיבה שם צהובה ותשימי לב שבכתבות על נינט או אביב גפן ואחרים בקושי מתייחסים למוזיקה שלהם אלא לרכילויות וחרא..

princes15

New member
אני גם לא מתחברת לעיתון הזה

אבל יש דרך לומר דברים . זה שהוא לא אוהב את מה שהם מפרסמים לא הופך את העיתון לחרא

Mercury Dogi

New member
העיתון חרא בכל מקרה

אם כבר אז 7 ימים שם יש כמה כתבות מעניינות ואחלה תשחץ אבל ב7 לילות האיכות היא תת רמה ואני מבין את התסכול של מנ'ס ריא כי בזמן שהוא וחבריו מנסים להתקדם להשקיע וראיתי את הקליפ שלהם ואפשר לראות שהם להקה על רמה הפלצנים של ידיעות כותבים על ביט 69 הבתולים בני 14 האלה שלסולן שלהם יש קול כמו התינוק של במבה והגיטריסט שלהם מנגן 5 אקורדים בלחץ

princes15

New member
חחחח

גם אני אוהבת למלא את התשחץ שם! חח אהבתי את מה שאמרתה על ביט 69 האלה. חשבת על זה שאולי עורכי העיתון לא מכירים את הלהקה שלו? ומן הסתם שהם לא מכירים- לכן על מה אתה מתלונן פה בעצם?שיכירו אותם ואז נדבר. או שלא.

למעלה