The CareTaker האפוטרופוס

לורגוס

New member
מי מהם?

ה- TINMAN פוצץ את כל הספינות מסביב, וכמעט את האנטרפרייז הדמות ההיא שהזכרתי השמידה זן שלם וטרליין התעלל בצוות של האנטרפרייז...

Taker Sucks

New member
המממ

"If I'm not mistaken, it was the first time in TNG that the romulans have appeared " you are sadly mistaken the Romulans have first appeared on TNG in the ifnal episode of season 1 , tin man was the 20th episode in the 3rd season. untill that episode the Romulan have appeard at least three time...

Taker Sucks

New member
iv'e checked

up untill tin-man the Romulan have appeard for 4 tmes: in the episodes: the Netural zone Contagion The Defector The Enemy

deathcaster

New member
לגבי הדמות שהשמידה גזע שלם

אותו גזע ה - husanok היו לכאורה גזע מתקדם שיכלו בנקל להשמיד את האנטרפרייז והם גם הרגו את בת זוגתו של אותה ישות שבחרה לחיות עם האישה ההומנואידית . ובכתגובת זעם אותה ישות שהעידה על עצמה שהיא מגזע ה- " daud " השמידה לא את ההוסנוקים שהרגו את אשתו , לא את החללית שהקיפה את הכוכב עליו שכן , אלא פשוט מחקה את גזע ההוסנוק מרצף הזמן כאילו לא היו קיימים , המממ.... בערך אותו רעיון שהיה בוויאג'ר על הפרק הכפול עם החללית ששולטת בזמן לצערי אני לא זוכר את שמות או מספרי הפרקים

tivol man

New member
יש לי רעיון לכל השטויות האלה../images/Emo70.gif

אולי שיעשו מעין סדרת מסע בין כוכבים-הכול כלומר עם סט שלם של כווווולם בו זמנית מה שיפתור בעיות חזרה בזמן והכול ואמנם יהיה פחות מפוקס אך החוסר התמקדות יביא לעלילה ממשית. ושכל סדרה תתמקד בכל הגזעים, שמתם לב שבוויאג'ר מצד אחד יש גזעים שנתקלים בהם שוב ושוב למרות שהם נמצאים גם בקרבת האנטרפרייז, וכנ"ל ההפך?

Bajoran Preist

New member
אה?...

בקשר לרעיון לגבי הסדרה- לא הבנתי. בקשר לגזעים- לא הבנתי בדיוק על מה אתה מדבר, אבל- הסדרה המקורית,הדור הבא, חלל עמוק תשע ואנטרפרייז מתרחשות ברובן ברביעים אלפא ובטא, ובשל כך מרבית הגזעים שנמצאים בסדרות הללו הם גזעים ילידים לגזרות הללו. מכיוון שישנם גזעים חשובים שנמצאים ממש בקרבת הפדרציה הם גם חוזרים שוב ושוב(קלינגונים, קרדסים, רומולנים וכו') שלא לדבר על גזעים שמהווים *חלק* מהפדרציה, כמו הוולקנים. כמובן שבחלל עמוק תשע פגשו גם גזעים מרביע גמא, דרך חור התולעת. בקשר לוויאג'ר, הם נתקעו ברביע דלתא וכן מרבית הגזעים שהופיעו בסדרה הם גזעים חדשים, ילידים לרביע דלתא. אבל מכיוון שיוצרי הסדרה רצו(ובצדק) לתת לצופים מדי פעם הרגשה מוכרת של רביע אלפא, הם מצאו את הדרכים לשלב גם גזעים מוכרים- אם זה בהולוגרמות, דרך חורי תולעת, וכאלה.

tivol man

New member
מה שהתכונתי זה לגבי איחוד

כלומר נגיד שעכשיו שיבוא התסריטאי יקח מכל סדרה איזה כמה שחקני מפתח ויתמקד בהם בעונות חדשות או ישנות רק כדי להסביר לנו את רצף הזמן מבחינת החפיפה שבים הסדרות כי כידוע אין הרבה חפיפה איכותית
אפשר גם לשלוח איזה כמה ספינות קילנגון לעבר וויאג'ר
לגוון

Bajoran Preist

New member
המממ...זה לא יעבוד../images/Emo13.gif

עונה אחרונה של וויאג'ר למעשה, הם שלחו כמה ספינות קלינגוניות לעבר וויאג'ר... אם בא לך אני ארחיב.

tivol man

New member
צי קרב של ממש או ספינות תועות??

פרט כל הדרך פרח מזכרוני....

Bajoran Preist

New member
../images/Emo58.gif עונה אחרונה וויאג'ר

בפרק 7x14 Prophecy וויאג'ר פוגשת ספינה קלינגונית שיצאה למסעה כבר לפני דורות(ובגלל זה הם לא ידעו שנגמר הסכסוך בין הפדרציה לקלינגונים) והמהיג שלהם מנסה לשכנע אותם שהבת שתיוולד לבלאנ'ה היא המשיחה שלהם.

tivol man

New member
אני מדבר על משהו כמו ההירוג'נים

הקלינגונים הם היחידים שמטילים מורא באותה המידה!!!איפה הם?

tivol man

New member
ג'מהדר הם איזה גזע מרוחק ולא אכפת ל

ג'מהדר הם איזה גזע מרוחק ולא אכפת לנו ממנו באמת כי הוא עושה רושם של מרושע וחזק מעבר ליכולות התפיסה שלנו!! אני מתכוון שלמה שכל ההירוג'נים אל יראו את עצמם גם באלפא ביטה? שציי קלינגון יעלו על ההירוג'נים ועל 8472? שנראה מושבות מאלפא בביטא וגמא? למה שלא נתישב ממש? אפשר תמיד לאמר שזה החזק ששורד ולהתפשט, ולהראות ככה את כל הגלקסיה בקו עלילתי רציף..

Bajoran Preist

New member
אה...המ....

מגבלות, כאילו? כל הקטע של וויאג'ר היה המסע שלהם הבייתה כי הדרך היא *ארוכה מדי* מכדי לעבור אותה במהירות ולכן הן פוגשים בגזעים וסכנות לא מוכרים.

tivol man

New member
שכל האנושות תפסיק לעשן זו מגבלה גם

אבל עשינו זאת ולהתיישב בכוכבים חדשים זו אפשרות הרי תחשוב שיש משאבים חדשים ושני אנשים יכולים להפוך למאה תוך שני דורות, כלומר מאה אחת בלבד! והרי מתחילים ממושבות הנקודה שלי היא למה שלא יביאו איזה כמה ספינות כאלה שעוברות ע"פ הוויאג'ר שהחלל החוצני יראה יותר כמו מרכז העיר, כמו הכוכבי-לכת העמוסי תנועה והמתקדמים שחלליות הפדרציה נפגשות בהן וחוטפות מנת זלזול כל כך הרבה כוכבים נוחים ליישוב שהאנטרפרייז עברה בהם נלןחמה והסתתרה בהם אבל למה לא ליישב אותם??? אפשר לחשוב התסריטאים לא פחדו עד כה, ואלהים יודע כמה שהם העזו עד כאן לעצור
הלוווו

למעלה