The CareTaker האפוטרופוס

tivol man

New member
The CareTaker האפוטרופוס

לא כתוב עליו בשומקום..מי הוא? ידוע שבפרק ששבע משתגעת מעודף נתונים היא חוששת שקפטן והחברה זממו איתו אבל מיהוא???

TUVIX

New member
מה הכוונה מאיפה הוא בא אומרים

לך בפרק הראשון שהוא בא מאיזה גלאקסיה רחוקה כדי לחקור פה תחיים והשיטות שלהם גרמו לכך שבכוכב של האוקמבה נעלמו כל חלקיקי הגרעין באוויר שעליהם בעצם מתעבים טיפות המים ובגלל זה אין שמה גשם

tivol man

New member
וזה כל המידע? נשמע כמו רמיזה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

את מי הוא מסמל? מה הגזע הזה?? מה הוא רוצה, ומה המטרה שלו פה...כי לא יכול להיות בסטאר טריק משהו כ"כ בעל עוצמה שלא ינסו לאמר דרכו משהו...

tivol man

New member
הרי סיכמת את כל המידע במשפט אחד...

המממממ מעניין איך יפתיעו אותנו לגביו
(סרט ה*11#*)

TUVIX

New member
זה כל מה שאומרים יש גם פרק

שבו בת זוגתו לקחה כמה אוקמבה וגרה איתם באיזה תחנת חלל אחרת ורוצה להרוס את וויאג'ר בגלל שהיא חושבת שהם הרגו את בן זוגה ואומרים שהיא רגישה לאיזה קרינה ומכינים נשק שיהרוג אותה וזה לא אומרים כלום כי לא צריך זה שולי למי אכפת מ י הביא אותם יכלו לעשות תופעת טבע שתביא אותם לשמה אבל מה שעשו קצת יותר מעניין אבל זה שולי

the traveller

אני זוכר 2 פרקים שלו: אחד בעונות הראשונות, ואז הוא יוצא מפאזה בסוף (או משהו כזה...) ובשני מאחד העונות המאוחרות שאז הוא לוקח את וסלי. זה מה שאני זוכר... יש אנשים שזוכרים עוד משהו עליו?

tivol man

New member
אז מה הוא בעצם *עשה* מבחינת הפעולה

למשל...הפעיל עליו את הטבעות אנרגיה האלו של סטארגייט?! התופעה ההיא מהדור הבא שרצתה שישחררו אותה כשהם נכלאו במערה? החייזרים ששולטים במזג האוויר, ושוב, סטארגייט...?

האו הגיע אלינו ממימד אחר כדי...

לקחת את ווסלי הביתה. הוא מחפש אחר יצורים מיוחדים גאונים כאלו ועוזר להם להתפתח(למימד אחר?) הוא לקח את האנטרפרייז לסופ היקום למקום שם כל חלומותיך(וסיוטיך) מתגשמים ,לאחר שהחזיר את כולם הביתה בשלום הוא פשוט נעלם לא לפני שהספיק להגיד לפיקארד שווסלי הוא ילד מאוד ייחודי וצריך "טיפול מיוחד"

itstzar

New member
היה עוד פרק, remember me

כמדומני עונה רביעית, שבו בעקבות ניסוי כושל של ווסלי, הוא הצליח לכלוא את אמא שלו בתוך בועת וורפ שהלכה והתכווצה, (בגלל המחשבות של בברלי ברגע שהיא נכנסה לתוך הבועה) ואז הטרוולר הגיע כדי לעזור לאנטרפרייז להחזיר את בברלי למציאות ואז ראינו שגם לווסלי יש את ה"כוחות" של הטרוולר, שהוא רואה מעבר ל"משוואות" הפשוטות

לורגוס

New member
והיה את (../images/Emo58.gif TNG עונה 7 )

journey's End, שם סוף סוף ווסלי הולך לטייל איתן במימדים אחרים, ובברלי נותנת לו סוודר, כי אולי קר במימדים האחרים...

ROZELESS

New member
טיפול מיוחד ?? גג לילד האוטיסט !!

וואלה ווסלי היה מפונדראק .. הוא היה "גאון של אימא" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בדיוק כמו שאומרים עלי שאני לא נחמד ואני ישר קופץ בראש ועונה " אני כן נחמד וחמודי ומתוקי .. אימא שלי אמרה שאני ככה .. " חחחחחחחחחחחח

Chakotay

New member
כן ה Traveller שפטר אותנו מווסלי

סוף סוף!!!!!!!!!!!! אני שונא את ווסלי!!!!!!!!!!

לורגוס

New member
לא חסרות דוגמאות במסע בין כוכבים

ליצורים עם כוחות עצומים, ולא צריך להסביר מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך. אלי אשד פעם נתן הרצאה על מוסר של יישויות על בכנס של המועדון (אם אני זוכר נכון). אפשר לקרוא מאמר המבוסס על כך פה:
http://www.isf.co.il/new/article.asp?ref=297​

לא רק במסע בין כוכבים

עוד דוגמאות ב TNG: קודם כל כמובן הפרק הראשון - farpoint station יש גם את הפרק הראשון עם ה romulans ועם היצור המוזר דמו שבלול כמובן שיש דוגמאות גם בבבילון 5, (השומר של הכוכב לדוגמא)

Lu Tze

New member
לא השומר עצמו אלא המכונה.

ובפרק הראשון ב-TNG התפקיד העלילתי וגם ההיסטוריה של Q הוסברה (בצורה זו או אחרת). ו... אתה מוכן להרחיב בנוגע ליצור דמוי שבלול? אני לא זוכר את זה...

לורגוס

New member
הוא מתכוון ל- TINMAN

יש גם את הדמות שהרגה זן שלם אחרי שאישתו נהרגה, טרליין בסדרה המקורית ובאמת שלא חסרות דוגמאות

למעלה