the body-עונה 5

WilloWAd

New member
איזה פרקק עצובב

אפילו שראיתי אותו לפני שבוע ראיתי אותו ובכיתייי איך זה יכול לקרות למה דווקא אותה.?! לא יכלו לקחת מישהו אחר כמו וורן:) זה היה יותר טוב...זה היה מועיל.. אבל למה את ג'וייס היחידה הנורמלית שם שהתייחסה לספייק כאל בן אדם...

fluppster

New member
רק שתדע.......

לא ראיתי את הפרק של אתמול כי הייתה בעיה בהקלטה, למרות שכבר ראיתי אותו פעם או פעמיים, ועכשיו כשקראתי את מה שאניה אמרה בוולפייפר שעשית, פשוט ירדו לי דמעות. אין, זה הפרק הכי טוב בסדרה כולה! זה פרק עשוי מעולה, משוחק מעולה, מתוסרט מעולה, מבויים מעולה... פשוט מושלם. אני רק נזכרת בו וכבר זולגות לי דמעות.....

natali24

New member
תעבדו קשה..

לדעתי זה היה הפרק הכי גרוע בכל באפי איי פעם. מזמן לא הרגשתי כזה בזבוז זמן, שעמום, וממש חיכיתי שזה יגמר. עשו את הצילום הפעם "אומנותי" - עם שימוש במספר טקים נמוך. הרבה זמן מצלמה ארוך. אני לא אהבתי. אז ככך שתצטרכו לעבוד קשה בשביל לשכנע אותי אחרת. מוזר שחלמתי הלילה שביקשו ממני לכתוב מאמר וסיכום לפורום הזה על הפרק... וכל הלילה חשבתי מה אני הולכת לספר.... נתלי

עוד מישהו שם לב לקטע הבא....../images/Emo7.gif

זהירות זה אולי ספוליילר למרות שכולם נראה לי יודעים כבר -אולי ספויילר - שמתם לב כשזאנדר תקע את היד בקיר ואח"כ וילו ואניה חילצו אותו והראו שלזאנדר יורד דם, אז הראו את טארה מסתכלת על הדם שלו במבט שליו ואומרת "זה כואב" ואז היא מסתכלת עליו והוא כאילו מסתכל עליה וזה היה מבט מוזר של שנייה לפחות, מה שרומז לנו על המוות של טארה, שהיא חוטפת כדור ויורד לה דם, וזה כואב, פצע עם דם כמו זאנדר, רק כשהיא מתה מזה... עוד מישהו שם לב לזה???????? ואגב, שרה מישל גלר שחקנית ענקית! זה אחד הפרקים המוכחים זאת הכי טוב!! בכיתי איתה, כשהיא אמרה לג'יילס "we are not sopuse to move the body" ואז היא קלטה שהיא אמרה גופה ואז בכיתי איתה וגם עם דון שנפלה על הריצפה ובכתה...ממש עצוב...

Better Man

New member
ועוד משהו

כשזאנדר שם אגרוף לקיר ,הוא גרם לחור, זוכרים את "רסטלרס"? מי היה אז בתוך הקיר ודיבר עם באפי דרך חור?

ענק! אבל אני לא בטוח שזה מכוון

אם סדר הפרקים היה הפוך, ניחא. כמו כן, כל אחד מבני החבורה חלם חלום משלו, ולא צפה בחלומות של האחרים. לכן אין סיכוי שזאנדר יכול היה לדעת על החלום של באפי, אלא אם כן היא סיפרה לו.

ANGEL N

New member
שלום גוייס סמארס....

מה כבר עוד אפשר לחדש על הפרק הזה שלא אמרו. מדובר כאן באמת בפרק יוצר דופן ולמרות הכל גם מאוד מפתיע: זוכרים את ההפתעות שהיו לנו עד עכשיו? 1.דון סמארס- פרק ראשון 2.ספייק מאוהב בבאפי (החלום)- פרק רביעי 3.. ריילי נהנה מערפדים שמוצצים לו את הדם- פרק 8-9 4. גלורי היא אל- פרק 12 5. בן הוא גלורי וגלורי היא בן- פרק 13 6.גוייס סמארס מתה (פרק 15 "הגופה") אז למרות כל ההכנות שנתנו לנו מתחילת העונה על מותה של גוייס עדיין הצליחו להפתיע אותנו. מתחילת העונה טיפטפו לנו את זה דרך כאבי הראש, ההתעלפות, המחלה והניתוח אבל בפרק הקודם הכל היה נראה טוב. גוייס נראתה טוב מאי פעם, התיעצה עם בנותיה לגבי היציאה שלה ונראתה מאושרת, כולנו היינו בטוחים שבזה נגמר פרק המחלה של גוייס, זהו עכשיו היא בריאה ואז אנחנו ובאפי ביחד קיבלנו בום כשראינו אותה שוכבת ולא מגיבה. אין ספק זאת היתה אחת ההפתעות היותר גדולות של העונה ושל הסידרה בכלל. הפרק הזה הראה לנו שתי דמויות באור קצת שונה ממה שהכרנו: הראשונה היא טארה שפתאום היתה היחידה שיכלה להתקשר עם באפי ועליה אני ארחיב בהודעה נוספת בקרוב... השניה היא כמובן אניה,. אניה שעד עכשיו היתה ההפוגה הקומית של הפרק שתמיד בלטה בחוסר טקט לא השתנתה בפרק הזה, גם כן היא מדברת ופועלת באותה צורה אבל הפעם הדברים שלי מרגשים ונוגעים בשאלות שלמעשה לאף אחד מאיתנו אין תשובה: "אבל אני לא מבינה! אני לא מבינה איך כל זה קורה. איך אנחנו עוברים את זה. כלומר, הכרתי אותה, ועכשיו יש רק... גופה. ואני לא מבינה למה היא לא יכולה פשוט לחזור חזרה לתוך הגוף ולא להיות מתה יותר! זה טיפשי. זה אנושי וטיפשי. וזאנדר בוכה ולא מדבר ואני שתיתי מיץ פירות וחשבתי, טוב, ג'ויס לא תשתה יותר שום מיץ פירות, אף פעם, והיא לא תאכל ביצים או תפהק או תבריש את השיער, אף פעם לא, ואף אחד לא מוכן להסביר לי למה!" ווילו: "אנחנו לא יודעים איך זה עובד. למה." מאוד אהבתי את קטעי "צחוק הגורל" בפרק, הדו"ח חניה שזאנדר מקבל שניה לפני שהוא חוזר לרכב, החולצה הכחולה שווילו כ"כ מחפשת ולבסוף אניה מוצאת אבל מחזירה אותה למגירה. הקטע שבו אנו רואים את דון בשירותים עם החברה, אנחנו בטוחים תחילה שהיא מדברת איתה על המוות אך מגלים תוך שניה שמדובר בריב טיפוסי לילדה בגילה. מה מטרת כל הדברים האלה? להצחיק אותנו? יכול להיות שחלק מהמטרה זה לתת לנו חיוך אבל המטרה שיותר ניראית לי היא להראות שהחיים ממשיכים למרות המוות. כולנו חושבים שהמוות מספיק נורא בשביל כל הדמויות ולא צריך להוסיף עוד לאבל. ווילי סובלת מספיק אז לפחות שתמצא את הסוודר הכחול, זאנדר כולו מפורק אז למה צריך לתת לו גם דו"ח חניה? והתשובה היא כי החיים ממשיכים , העולם לא עומד דום בגלל שגוייס מתה העולם ממשיך לזרום. "ואיך קרה? ואיך קרה? שהחיטה צומחת שוב" אין ספק שמותה של גוייס תשפיע עליה מעתה ואילך, ולדעתי מעכשיו באפי השתנתה - כל אחד משתנה כשאמא שלו מתה במיוחד בגיל צעיר. באפי לעולם לא תהיה אותה באפי שהכרנו.... ספויילר לפרק הבא.... הייתי חייב לכתוב את זה שאנג'ל בא לבקר את באפי בפרק הבא!!!! יאאאאאאאא

ANGEL N

New member
ועוד משהו קטן...

עקרונית זה לא ספויילר כי אני לא כותב משהוא שקרה, אבל בוא נגיד שאני לא ממליץ למישהו שלא ראה את הפרק הבא לקרוא את זה... אז ראו הוזהרתם... בטקסט המקורי של הפרק, בסוף רגע לפני באותה שניה שדון מושיטה את ידה לעבר הגופה של גוייס אנג'ל מגיע ואומר: "גו'ייס". עכשיו ספויילר לפרק הבא.... לפי דעתי הדרך שבא הם הביאו בסוף את אנג'ל היתה הרבה יותר יפה מאשר הקטע שהיה כתוב בטקס.

רינת4

New member
מסכימה. והנה דבר ששמתי לב

אליו,רק שכחתי לכתוב את זה. שמתם לב לתירגום שלהם כשווילו אמרה לזאנדר אם הוא רוצה להילחם נגדה ואז הוא אמר שהוא בחיים לא יכל או משהו כזה, אני ממש לא זוכרת. אבל אז היא אמרה לו שהוא צודק. אז איך הם תירגמו את זה? "וואלה! צודק" מעניין מי מתרגם שם. מעניין אם זה מישהו בגילנו או פשוט מישהו מבוגר שמנסה "להיות קול"...

לנצח1

New member
כמה דברים+שאלה

הקטעים שהכי הכי נגעו בי היו 1. הקטע של דון.. שמספרים לה את זה זה פשוט היה קטע עצוב! העברתי בדיוק בקטע הזה והתחלתי פשוט לבכות שוב 2.הקטע של אניה שגם זה קטע עצוב נורא. מאוד מאוד והתרגום- מה זה התרגום האדיוטי הזה?"וואלה צודק" שזה בכלל לא מה שהיא אמרה.. והיא עוד משהו שכתבו משהו בכלל לא במקום.:\ ועכשיו שאלה: מישהו פה ממש |דגש| אהב את גו'יס? אני לא.. ועדיין בכיתי.. בגלל הפרק. פרק מדהים :\ אני אחפש את ניתוח הפרק ואשים פה את הקישור

fluppster

New member
ואו.......

ניתוח הפרק ממש מדהים!!!! אני לא מבינה איך הפרק הזה לא זכה באמי. איך הסדרה הזאת לא זכתה באמי? פשוט פרק מעולה ומצמרר. אפילו פרק מותו של ד"ר גרין באי.אר לא גרם לי להתרגש (ולבכות) כל כך .

Rוית

New member
שאלה בקשר לפרק..

היו קטעים בפרק שעבדו על פלאשבקים, והיה קטע שבאפי דיברה עם הרופא בבית חולים והוא אמר לה משהו מגעיל כזה בקשר למוות של אמא שלה (אני כבר לא זוכרת מה, אני צריכה לראות את הפרק שוב, אבל זה היה משהו מעליב כזה או משהו כזה) ואני הייתי בטוחה שיראו שזה משהו שבאפי מדמיינת אבל הכל אחרי זה המשיך כרגיל.. מישהו יודע על מה אני מדברת? זה היה מוזר כזה...

ANGEL N

New member
אז ככה...

קטע הפלאשבק שעליו את מדברת הוא החלק הראשון בפרק. גו'ס אמר שהוא החליט שתחילת הפרק יתחיל בקטע כזה כי הוא לא רצה שהקרטידים בהתחלה יופיע בזמן שבאפי מגלה שאמא שלה מתה. את יכול לראות בזה פלאשבק או סתם איזה קטע שבאפי מדמיינת, סביר יותר להניח שמדובר במשהו שבאפי דימיינה כיוון שלא נראה הגיוני שבאפי תדבר כך ליד אמה. הקטע השני שאת דיברת עליו הוא כשהרופא אומר לבאפי שהוא חייב לשקר ולהגיד לה שהיא לא יכלה למנוע מזה לקרות כדי שהיא תרגיש יותר טוב. שימי לב שאין התאמה בין השפתיים של הרופא לבין המילים שאנחנו שומעים, מה שאומר שזה רק במחשבות של באפי. מקווה שקלעתי לקטעים שדיברת עליהם.

למעלה