the body-עונה 5

רינת4

New member
the body-עונה 5

פרק עצוב ביותר! ולמרות הכל, יצא לילצחוק ברגע שזאנדר והקיר התחברו. ככה,בין כל הדמעות, פתאום יצא מן צחוק קטן... בכל מקרה-אין לי כרגע מה להגיד חוץ משזה פרק באמת מהמם.

ANGELA 17

New member
אלוהים!

זה היה פרק עצוב,הקלטתי אותו למקרה שהיה לי מטען עודף של נוזלים בעיניים,גם שבוע הבא יהיה פרק יפה,להקליט!(אני הקלטתי את כל העונה).

Wicked Wicca

New member
...

פרק עצוב ביותר...
אין לי מה להגיד יותר מזה כרגע, אני עדיין קצת בהלם... גם אני הקלטתי את הפרק (כמו את כל שאר העונה) ובאמת מי שלא הקליט שיקליט. יש לכם את חמישי ושישי להקליט

matara

New member
../images/Emo101.gifאנשים בבקשה../images/Emo101.gif

למרות שמישהי מאוד נחמדה הביעה רצון לעזור(
), אני ממש חייבת את הגירסה הלא מצונזרת של הפרק הזה... בבקשה!!! אם מישהו מוכן להקליט לי תמורת מה שתרצו... בבקשה:))

spikeslave

New member
לי יש את זה מוקלט

ביחד עם הפרק הקודם, אבל את צריכה לבוא לתמרת לקחת את זה וזה קצת בלתי אפשרי בגלל שתמרת זה חור, אם תוכלי לבוא אז אני אביא לך....

ספאפית

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אחד הפרקים הכי טובים בעונה... טוב, אני לא ממש במצב של להגיב כרגע

i love tara

New member
פרק ענק

אחד הפרקים הכי גדולים שנראו בטלויזיה (בלי להגזים) שמתם לב שכל הפרק לא היה מוזיקה מה שעושה את המשחק של החבורה להרבה יותר קשה ויותר קשה לרגש את הקהל והם פשוט היו מצויינם במיוחד שרה.

Dafi the Mighty

New member
אני חושבת שהקטע של הורדת המוזיקה

זה כדי שהכל יראה יותר ריאליסטי. זה עשה הכל יותר עוצמתי ויותר חזק לדעתי. הפרק באמת היה עשוי ממש ממש טוב, אבל הוא לא אחד מהאהובים עליי.

sour spirit

New member
ואת צודקת!../images/Emo70.gif!:)

אין הרבה מה להוסיף כאן... פרק חזק ביותר!!! :( אכן, ג'ויס לא תשוב יותר...*sniff**sniff*

ANGELA 17

New member
שמתם לב ש...

כל פרק (לא משנה מה הדבר העיקרי שהוא אמור להביע)מעורב הכל: אקשן-מכות:הקטע עם הערפד בסוף קומדיה:הקטע שזאנדר דפק את היד שלו בקיר. ודרמה-אני לא צריכה להסביר לכם.

יערה5

New member
ג'ווווווייייייייייסססססססססססס!!!

פעם כל כך שנאתי אותה! איך יכולתי?! זה כל כך עצצצצצצוובב!!!

ד י י ז י

New member
*יעל בוהה במסך* אוי.

פרק עצווווב *יעל מציינת את המובן מאליו* האמת, לא בכיתי או משהו. את הסצינות הכי עצובות (ווילו וטארה, אניה..) ראיתי כבר אבל באמת, היה פרק רציני. החוסר מוזיקה עוד בכלל השפיע. כל הפרק היה מיוחד. אצל באפי ודון הראו את החיים לפני ואין הן מגלות, אצל שאר הסקוביז לא, פשוט ראינו מאחרי שהם גילו. והקטע שג'יילס פורץ ת'דלת וחושב שגלורי כאן, או שזאנדר היה משוכנע שגלורי עשתה את זה הוסיפו הרבה, כי כמעט לא רואים מוות טבעי בסאנידייל, הכל שדים ומפלצות. אז פתאום מוות טבעי נראה מוזר. אהבתי גם את זה שהראו מה באפי עוברת מאז שהיא מגלה את אמא שלה. ברוב הסדרות או הסרטים כשמשהו מגלה משהו פצוע\מת מיד אחרי זה יש פלאש להלוויה או לחדר מיון, וכאן הראו שהיא לא יודעת איך להתמודד (כמו איך שהיא שברה בטעות לאמא שלה צלע). שאלה - יכול להיות שאני סתם קוראת יותר מדיי מהפרק, אבל אתם זוכרים ברסטלס כשג'וייס "גרה" בתוך הקיר בחלום של באפי? זה יכל להיות חלום נבואי או משהו? כי הסצינה הזו ממש הזכירה לי..

talrv

New member
לא את לא

זה אחד מהפירושים הרבים של רסטלס לסצינה הזאת. חוץ מזה, פרק גאוני. זאת הפעם הלא יודעת כמה שאני רואה אותו ועדיין בכיתי. והוא גם מוקלט. מעכשיו עד סוף עונה הכל יוקלט. המוזיקה בהחלט תרמה לתחושה של החיים האמיתיים בפרק הזה. ההתמודדות האמיתית עם מוות, והמוזיקה היא פשוט לא חלק מהחיים הרגילים. הכל פשוט היה כל כך אמיתי, כל כך כואב. הנאום של אניה, התיסכול של ווילו, המחשבות המוזרות של באפי, הצורך של זאנדר להאשים מישהו, הראו לנו שבסך הכל, דברים אנושיים קורים, גם שם בסאנידייל. וכמה שזה נראה אחרת לפעמים, הדמויות שאנחנו כל כך מכירים ואוהבים, הם בני אנוש. אם מישהו יועיל בטובוו לצרף את הקישור לניתוח הפרק במסך המפוצל אני אודה לו. הרבה זמן לא קראתי אותו, ולא נראה לי שיזיק לאנשים לקרוא אותו גם. צהוב עולה!!

spikeslave

New member
גם הקטע שבו

זאנדר טקע את היד בקיר הזכיר לי נורא את החלום, בגלל זה גם בקטע הזה שהיה אמור להיות מצחיק אני בכיתי. בכלל נראה לי שבהתחלה הייתי בשוק כמו באפי (אז מה אם זו פעם מאה שאני רואה את זה, זה לא מוריד מהשוק) ואח"כ לא הפסקתי לבכות. פרק מעולה, ממש ממש איכותי, למרות שהקטע עם הערפד בסוף קצת הפריעה לי כי לדעתי היו צריכים לעשות את זה פרק בלי אקשן, רק דרמה ואולי קטע קצר מצחיק (הקיר)

sour spirit

New member
לא

להיפך. דווקא הערפד, לדעתי, הוא זה שמראה לנו שבכל זאת, גם אחרי המוות של מישו, החיים ממשיכים. אסור לעצור. גם לא אם זה מוות. זה כואב נכון, אבל ככה זה. ואצל באפי, בתור קוטלת, זה אפילו סימן הרבה יותר. זה סימן שהיא, בתור הקוטלת, לא צריכה להיות מרת-עצב, ושהיא צריכה להתעלות על הכאב. עד כמה שזה כואב... אבל זה מה שה"עבודה" להיות קוטלת דורשת. גם אם זה חוסר-אנושיות!

sour spirit

New member
כמה דברים שגרמת לי לחשוב עליהם,

יעל... דבר ראשון, אכן כן, זה באמת היה מוזר כשאמא של באפי מתה מוות טבעי. מה?! מישו בסאנידייל מת? איך?! מי נשך/שרף/כרת/רצח אותו?! חחח אוקיי, לא מצחיק!!! גם כן, המשך למה שאמרת עם סדרות רגילות. פה, באמת סופסוף, כמו שסידרה אמיתית צריכה לעשות, מתעסקים במוות עצמו. ועוד לפרק שלם!! זה דבר קשה מאוד וחשוב מאוד, בייחוד בחיים של באפי, כי זו האמא.... וזה פרק שבאמת גרם לי לחשוב. מה היו עושים בסדרות אחרות? אוקיי, אז מת-מת, לא נורא. בוכים בוכים. אבל כלום מעבר. ואני חושב שמה שפישט את כל זה היתה הדרך בה אניה שאלה שאלות כל הזמן ושיחקה מעולה!!!!!!! משחק מדהים, אמה!:)))
להמשך העונה החמישית, עד סופה. אני חושב שהתעסקו בפרק הזה, גם בגלל ההיבט בו הוא משפיע על באפי, הגיבורה, והרי זו סידרת גיבורה...(באפי...) וגם בגלל שזה שירת, בדרך מסיומת, את מטרות התפתחות העלילה. נכון שבפרק פול פור לאב ספייק אומר לבאפי שבסופו של דבר הקוטלת תמיד לבד?! ושהיא מיוחדת, כרגע, כי הרי מה שיש לה להפסיד ומה שאין לקוטלות אחרות להפסיד זה המשפחה והחברים. ברגע שכל זה ייעלם, היא גם תרצה למות. עכשיו, לקראת סוף העונה, אנחנו מגלים שג'ויס מתה, דון נשבת ע"י גלורי והחברים...אוקיי, אז החברים לא אבדו, אבל עובדה שברגע אחד של חשיבה, אמנם לא הכי מעמיקה, באפי מחליטה לשים סוף ל"יסורים הטורדניים" האלה... וזה כאילו שזה היה פרק, או עוד צעד, לקראת הייאוש של באפי! ולקראת המוות!

B a n j o

New member
נראה לי

שזה באמת אחד הפרקים הכי טובים... משחק מצויין וממש ריאליסטי ובדיוק חשבתי, לפני כמה ימים היה פה שירשור על זה שטארה זה השם של אלת הרחמים והחמלה, וזה נראה לי מאוד מתאים לפרק הזה, איך ההבעות שלה היו לפי ההרגשות של כל הסקוביז. ד"א, בהודית טארה פירושו "כוכבים"
אבל איזו חמודה אניה, זה נראה לי פיק המשחק שלה עד עכשיו
והערפד בסוף היה כדי לשדר מעין "עסקים כרגיל", שהחיים נמשכים הלאה ואין מה לעשות. ושמתם לב שבגלל ההלם, באפי נלחמה ממש בקושי

Better Man

New member
אנשים כאן מסכימי איתי

שהדבר הכי יפה בפרק היה הנאום של אניה?

Schnickelfritz

New member
כן../images/Emo70.gif

אני בהחלט מסכימה איתך
ותודה על הוולפייפר, הוא מהמם!

Schnickelfritz

New member
וגם-

הקטע שלה שהיא אמרה: "I wish that Joice didn't die. Cause she was nice, and now we're sad" (זה לא ציטוט מדוייק, אבל זה בערך מה שהיא אמרה). רק אני רציתי לקום אליה ולתת לה חיבוק גדול?
(או יותר נכון, שבאפי תתן לה חיבוק גדול...)- זה היה כל כך יפה...

למעלה