THE BEEKEEPER

JaneGrey

New member
זה מדבר על

התמונה של מונה(יש מצב ואני מתבלבלת עם מאנה אבל לא נראה לי) של אישה עם שמשיה. קרה לי מקרה מצחיק עם זה. הייתי בלונדון כששמעתי את השיר פעם ראשונה ושאלתי חברה מה זה parasol והיא ענתה שמשיה. למחרת הלכתי כרגיל לנשיונל גאלרי וראיתי את התמונה a woman with a parasol ומאוד שמחתי שידעתי מה זה אומר. שבוע אח"כ קניתי את הספר שלה וקראתי שהיא כתבה את השיר היא מאוד הושפעה מהתמונה הספציפית הזאת...

פלוטו24

New member
איזה יופי!

לא ידעתי שזה מדבר על יצירה של מונה! אני מאד אוהב את היצירה הזו ואת מונה בכלל! עכשיו לשיר יש משמעות עוד יותר מיוחדת בעיניי...

Blood Roses

New member
קיים גם ציור של רנואר בעל שם זהה,

לא
?

avivs

New member
זה השיר האהוב עליי בדיסק.

היה צריך להיות הסינגל הראשון. הוא מעביר אווירה אפלה, המילים חזקות והווקליות טובה.

Springy

New member
הוא השיר הראשון בדיסק, avivs דיבר

על הסינגל הראשון, כלומר השיר הראשון שיצא כ-EP. בקיצור - Sweet the Sting...

פלוטו24

New member
אין מצב שהיא מוציאה עוד סינגל?

זה נורא מאכזב שהיא הוציאה רק שניים...

Blood Roses

New member
STS לא שוחרר כל כך מזמן.

כך שיכול להיות. ומScarlet's Walk היא בכלל שחררה רק סינגל אחד
.

פלוטו24

New member
מ scarlet's walk

לפי מה שבדקתי היא שחררה גם את don't make me come to vegas taxi ride ו strange למרות שהמידע לא מאומת במלואו... תמיד הסתבכתי עם הסינגלים שהיא הוציאה מתוכו, זה לא כל כך ברור.

Blood Roses

New member
סינגלים לרדיו, או סינגלים רשמיים?

אני מניחה שהקליפים שצורפו לגרסת הDVD של הדיסק גם תרמו לבלבול.

פלוטו24

New member
לאלוהים הפתרונים...

באמת שאין לי מושג. כשיהיה לי יותר זמן פנוי אני אעשה תחקיר בנושא. מבטיח...

avivs

New member
הייתי מת לקליפ

לtexi ride. השיר הזה פשוט דורש קליפ. אני חושב שאחד מהדברים הטובים באלבום הזה הוא שיש בו אווירה חזקה, שממשיכה לאורך כל השירים. וזה מה שמקל להתחבר אליו. באלבום החדש אין אחידות, ומרוב סגנונות שהיא מנסה, יוצא מעין אוסף לא שלם ולא מגובש. ולטורי תמיד הייתה אווירה חזקה באלבומים שלה.

פלוטו24

New member
יש משהו בדבריך...

אני מאד אוהב את השיר: virginia, לדעתי הוא אחד הטובים באלבום.

Springy

New member
Taxi Ride בהחלט ראוי לקליפ

שיר נפלא, בהחלט מהשירים הצליחו לחלחל לי לנשמה. למרות שגם Scarlet's Walk הוא לא ה-cup of tea שלי, אני מסכימה לגבי האחידות - היה שם סיפור שנמשך לאורך השירים, ועשה אותו הרבה יותר נעים מאשר The Beekeeper.

למעלה