THE BEEKEEPER

avivs

New member
THE BEEKEEPER

אני באמת, אבל באמת, לא יכול לסבול את האלבום הזה. כמעט כל שיר בו נשמע כמו בי סייד. באלבומים הקודמים שלה היו תמיד כמה שירים שבלטו, שהיו שירים כאלה שאפשר לשמוע עשרות פעמים ברצף. אבל בחדש אין כאלה. נראה כאילו השירים הכי טובים באלבום הזה, היו יכולים להיות שירים בינונים באלבומים הקודמים. באמת שניסיתי להתחבר, אבל עברו חודשים רבים, ונכשלתי. עוד מישהו חושב שהאלבום האחרון הוא נפילה, עם כמה שכואב להודות בזה?

רות אן

New member
מבינה אותך אבל

גם אני די שנאתי את האלבום כשהוא יצא. הוא היה נשמע לי לא מקורי, וחלק מהשירים נשמעו לי טיפשיים, הוצ'י וומן לדוגמה.. אבל תוך כמה זמן השלמתי איתו ומצאתי את היופי שבו. אין מה לעשות, אפילו טורי לא יכולה להיות מעולה תמיד תמיד. רק כמעט תמיד. וזה בסדר...

Springy

New member
גם אני לא התחברתי

למרות שאני לא בטוחה שהייתי מגדירה אותו "נפילה". קצת מאוחר לי בשביל תשובה מנומקת... אני אשתדל לשמוע שוב בימים הקרובים ולהסביר מה לא "תפס" אצלי.

beeyourself

New member
לא נפילה אבל עכשיו כשחושבים על זה

בדר"כ לוקח לי איזה חודש - חודשיים בין הקנייה של הדיסקים שלה לבין התמכרות טוטאלית. אני בדר"כ קונה, שומעת 5-6 פעמים, שמה בצד ואז חוזרת אליהם ולא מפסיקה לטחון אותם בפלייר עד שיש עליהם שריטות
הפעם... זה עוד לא קרה.... באמת מוזר....

northern lad

New member
דעתי...

הייתי חייב לשים את הדיסק ברקע כדי לכתוב עליו ביקורת,כבר ציינתי שלא קניתי אותו כי לא התחברתי אליו ועכשיו אני מנסה להחליט למה. גם לחלק מהדיסקים הקודמים לקח לי זמן להתרגל, למשל את under לא יכולתי לשמוע כמעט שנה, אני התחלתי עם little ואחריו כל דבר בהתחלה נשמע לי נפילה אבל אחר כך הוא גדל עלי כמו שאומרים, אבל יש לי הרגשה שזה לא יקרה עם הדיסק הזה כי פשוט חסר שם משהו, המוזיקליות שלה עדיין שם, השירים נחמדים ובהחלט ברמה טובה אבל כנראה שאני אוהב את טורי שלי מוזרה, לא קליטה, לא נעימה (למרות שאת scarlet, אני אוהב מאוד מאוד אבל זה לתגובה אחרת), נועזת ועצבנית, כואבת ומיוסרת כי שם נמצאת הגאוניות שלה בעיני, בשבילי. משום מה השירים בחדש לא תופסים. אני משלים עם זה שהם כנראה לא יתפסו אותי כבר. עוד נקודה למחשבה חברה, אולי אנחנו גם השתננו, הרי כל מוזיקה, או דיסק לצורך העניין שאני שמעתי בחיים, אלה שנכנסו לי לנשמה לפחות, הגיעו בתקופה מסוימת שימשו רקע לזמן מסוים והתאימו לצרכים מסוימים שלי, הדיסק הזה לא עונה לי על שום צורך בימים אלה.כמו טורי גם אנחנו השתננו...אולי אני וטורי פשוט השתננו בכיוונים שונים מדי...אולי.

רות אן

New member
נכון, ו..

טורי באמת השתנתה. היא נשואה באושר, אמא ואישה בת 42. כבר לא בת 30 מורדת וכועסת... זה לא שהיא פחות טובה, היא פשוט גדלה. הכל אותה טורי שמשתנה כל הזמן כמו כל אורגניזם חי. אם היא לא הייתה משתנה, אז היינו צריכים לדאוג. מה שאני מנסה להגיד, זה... זה כמו שאני אגיד, שאני רוצה לחזור להיראות כמו שנראתי לפני שלוש שנים.. אבל זה מעולה שאני לא, בעצם.

noosh

New member
גם אני אל התחברתי אליו

אני מעדיפה את הדברים הקודמים שלה.

Piano Lady

New member
אוף...

זה כל כך נכון... באמת ניסיתי להתחבר אליו ולא הלך. אני חושבת שזה עצוב לי, אבל הבנתי שאיכשהו היא עושה סוג של מוזיקה יותר בוגרת ושקטה כי כנראה זה מה שמתאים לה עכשיו, מוזיקה מבוגרת יותר. אפילו שאני מבינה מאיפה בא השינוי שלה, אני עוד מקווה שמתישהו היא תוציא דברים שהם יותר בסגנון של טורי הישנה והטובה...

benjo11

New member
אני בניגוד לכן/ם מאוד התחברתי

לשירים כמו הביקיפר וברונס אוף סברבייה והכוח של תחתונים כתומים והג'ינג'ר הטיפשי של מרת'ה וטוסט... היו שירים די בלתי נסבלים אכן כמו אירלנד וביי ביי מזל דגים אך בכלליות האלבום לאחר האזנה של המון פעמים אכן גודל עליך ואתה לומד לאהוב בו את הצדדים הרכים והנעימים, הכואבים והנוגעים ללב... שתהיה לכולם/ן שנה טובה ומפלאה ויצירתית, מלאת השראה וטורי... בן

פלוטו24

New member
אני מודה ומתוודה

שהאלבום הזה הוא אחד מהפחות אהובים עליי וגם אני די התאכזבתי משמיעה ראשונה. אבל כמו שכולכם אמרתם, טורי השתנתה עם השנים וכנראה שגם אנחנו... אני לא חושב שזה חס וחלילה קץ הקריירה של טורי ואני די בטוח שהאלבום הבא שהיא תוציא יהיה יותר טוב, (או לפחות כך אני מקווה). מצד שני, the beekepper, הוא ממש לא אלבום גרוע! יש בו הרבה שירים מיוחדים כמו: general joy, mother reolution ואני מאד אהבתי את הנסיון שלה עם מקהלת הגוספל והסגנון הג'זי יותר. זה מראה שהיא מתפתחת ומנסה כיוונים מוזיקליים שונים, (גם אם לא תמיד הם מתאימים לה). מה שאני מעריך בטורי או בכל יוצר/ת אחר, היא העובדה שהם מתפתחים ומשתנים עם השנים מבחינה מוזיקלית מיוזמתם ולא מתקבעים רק על סגנון אחד, אחרת הם לא אמנים טובים מספיק, (לטעמי). אז למרות שה beekepper, הוא לא אחד מהשיאים בקריירה של טורי, הוא בהחלט מיוחד ויש בו גם איכות מוזיקלית, (גם אם לא התחברתי לכל השירים). נקודה אחרונה: אני מרשה לעצמי לשער שמה שהכי היה חסר לי באלבום, (או לנו אם אני יכול לדבר בשמכם...), הוא העובדה שבאלבום הזה היה חסר מהזעם והכאב שטורי מחדירה בשיריה. אפילו שיר נושא האלבום שמדבר על התקופה שבה אמא של טורי הייתה חולה, עד כמה שהוא מנסה להיות מלנכולי, פשוט לא מצליח להעביר, (לי בכל אופן), את תחושת הכאב. אז יכול להיות שזה מה שהיה חסר באלבום הזה, יותר כאב אנושי וזעם שכה מאפיינים, (או אפיינו), את טורי בזמנים אחרים. אפילו scarlet's walk הקודם הצליח להעביר את הכאב בצורה מיוחדת והוא אלבום איכותי ומשובח לטעמי. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי... עד כאן.

רות אן

New member
פלוטו, אתה גם הוספת את ההערות מתחת?

מתחת לתמונות בגלריה? כי הן חמודות מאוד..

אני חושבת

שכולנו נמשכנו והתחברנו לאלבומים הקודמים של טורי שהיו מלאי אנרגיה,תאטרליים ומלאי רגש. אני מודה שלאלבום הזה יש צד שונה יותר רך ומפויס מהשאר . טורי כנראה עברה שינוי מאז לידת בתה שזה שינוי פאזה אדיר והשפעה אחרת על אורח החיים. להגיד שהוא נפילה? זה כבר עניין של טעם אישי. רק בריאות! חן

Blood Roses

New member
עדיין לא שמעתי אותו מספיק פעמים.

ועדיין אין לי דעה מגובשת לגביו
.

רות אן

New member
אין בעיה... ותודה

תודה על הטיפ. נראה לי שאבקש שאבא יקנה לי אותו בלוס אנג'לס...

gelrad

New member
מה עם שיר מטרית השמש?

הכוונה ל Parasol... די התחברתי אילו למרות שעד עכשיו חשבתי שהוא על חבילה... מישהוא יודע בדיוק על מה השיר הזה? ומדוע אישה יושבת עם מטרית שמש מוגנת מבגידה?

למעלה