The Apprentice 04X03

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אתה בטוח? לא זכור לי שהייתה ג'ן C בעונה 3 (למרות שלא ראיתי אותה) אתה מתכוון לאנטישמית מהעונה השנייה?

willo

New member
../images/Emo58.gif 403

המשימה הייתה לא משהו, אבל לפחות הבורד-רום היה מעניין. רבקה בהחלט זכתה אצלי בהרבה נקודות זכות, היא עמדה יפה מול טראמפ, גם במי שבחרה וגם בתשובות, אם הוא היה מפטר אותה הוא היה מוכיח חוסר שיקול דעת. ג'ניפר מ. היתה מספיק חכמה לא לדבר, אבל היא אף פעם לא מדברת. ג'ניפר וו. הייתה צריכה לעוף, היא לא יודעת לתפקד ובהחלט לא יודעת להציג את עצמה.

403 (אין ספוילר)

אין לי ממש כח לרשום מה חשבתי על הפרק (במיוחד בהתחשב בעובדה ששכחתי את כל מה שחשבתי אחרי 2 דקות משום מה) אבל משהו אחר בקשר לפרק -- לעוד מישהו היו פתאום פרסומות באמצע הפרק
זה נורא שעשע אותי...

maya567

New member
../images/Emo58.gif 403

הפרק עצמו היה די משעמם. הבורד רום היה נחמד. ורבקה עצבנה אותי עם כל הקטע עם הקרסול שלה. ביג פאקינג דיל - שברה קרסול. זה לא שהיא אצנית 100 מטר או קופצת לגובה. זה ביזנס. מה הבעיה לעשות ביזנס עם קרסול שבור? והתשובה המפגרת שלה לזה שדונלד אמר שהיא לא גמישה מספיק - "בטח שאני גמישה, שברתי את הקרסול!". רק על זה שהיא ניסתה להשתמש בזה כתירוץ הייתי מפטרת אותה. בעולם העסקים האמיתי לא לוקחים חופשת מחלה על קרסול שבור! (זה עושים רק כשעובדים במשרד ממשלתי
).

willo

New member
מאיה, חזרת בתשובה?

מה קרה? הרי הבטחת שאת לא רואה יותר את דונלד, אלא רק את מרתה? חוץ מזה את צודקת, הפרק היה משעמם, אבל תמיד זה כך באפרנטיס, העניין הוא בבורד רום.

d@r121

New member
אגב דונאלד

עוד מישהו ראה את השלט עץ חיים הכתוב בעברית במשרד שלו?

למעלה