The Apprentice 04X03

n l m

New member
The Apprentice 04X03../images/Emo58.gif

אני חייב לאמר סבתא מן מעצבן אותי יותר מפרק לפרק ביינתיים זה על אש דיי נמוכה אבל עוד תכנית אחת שהוא מזכיר את הסבתא וכמה שהיא נותנת לו כח ואני אקיא על המסך חבל שאי אפשר להפטר ממנו פרק הבא נראה לי מרכוס ימשיך עוד כמה פרקים טובים, הבנים מפחדים ממנו אני לא חושב שפתאום בלי שום סיבה הם שינו את היחס אליו ב180 מעלות הם ראו שהוא הלך לבורדרום וחזר והבינו שאם ינסו להפטר ממנו כרגע מצבם יהיה כמו של כריס אז פתאום כולם נחמדים ומעריכים והפאקאצה של החבורה (ג'וש?) התחיל לקטר על מישהו אחר דיי התאכזבתי מהמשימה, כמעט לא ראינו כלום חוץ מ"ההצלחה" של מרכוס וה"כשלון" של טורל על המודחת ג'ניפר גם לא היינו יודעים כלום לולא קרולין הייתה מזכירה את העובדה שהארגון שלה היה משעמם ההערות של רבקה וטורל בבורדרום היו לא במקום אבל בלי קשר אני הסכמתי איתן ב100%, הן פשוט אמרו בשפה יותר מתורבתת "אתן פאקאצות חסרות השכלה שאין לנו מושג איך הגעתן לתכנית והיחידות שיש להן פוטנציאל הן אנחנו" שתייהן הגנו על עצמן יפה בניגוד לגברת ג'ניפר W שכל מה שהיה לה לאמר הוא "אבל תורל הייתה החוליה החלשה" לפי איך שזה נראה עכשיו, אם קריסטי שמקטרת על כל פרוג'קט מנאג'ר וג'ניפר מרפי שמדגמנת למצלמות בכל וידוי ומשתמשת ב"נשיות" שלה בשביל להצליח. הקבוצה מתדרדרת ונראה לי הולך להיות ארבוב בקרוב אני מקווה בשביל רבקה וטורל שהן ימצאו עצמן בקבוצה שווה או עם יותר גברים כי אם הן יפסידו במשימה של רוב נשי אחריי מה שהן אמרו, אף אחת לא תשתף איתן פעולה

מטר9

New member
נצל"ש מישהו יודע איפה אפשר למצוא

את הפרק האחרון של הטופ מודל (ולא במירק). תודה מראש.

מטר9

New member
ממש לא לעניין!

הצצתי לאתר כי לא יכולתי להתאפק וזה פשוט טירוף מה שהלך שם!

הרי הפרק לא מעביר את עצמו למחשב..

יש אנשים שעושים את זה. ממה שהבנתי- הייתה להם בעיה או משהו.. (לא מבין מה לא היה מובן...)

מטר9

New member
אה, חשבתי

שאתה יודע מה הבעיה אצלהם... לא משנה, תודה בכל זאת!

n l m

New member
לא הבנתי בדיוק על מה העניין

הפרק הראשון של הטופ מודל שודר ביום חמישי ועלה ביום שני תמיד לוקח לזה קצת זמן

מטר9

New member
אני לא יודע איפה אתה חיפשת

אבל הפרק הראשון והשני עלה יום-יומיים אחרי השידור.

../images/Emo58.gif403

אני רואה שאני ונועם היחידים שנשארנו נאמנים לדונאלד. בכל אופן, היה פרק מעולה, למרות שהיה די צפוי איזו קבוצה תנצח. המשימה הייתה אחלה. על קבוצת הבנים אין לי כ"כ מה להגיד חוץ מזה שאני שמח שהם ירדו ממרקוס. לעומת זאת, בקבוצת הבנות הדברים יותר מעניינים. גו רבקה
, מצאתי פייבוריטית חדשה. למרות שטורל סאקס שמחתי שרבקה הראתה לה ולדונלד נאמנות. לג'ניפר W הגיע לעוף, היא בקושי הגנה על עצמה. אגב, הפרסומות האמריקאיות שהיו לי בפרק(כנראה שכחו להוריד אותן) היו נחמדות.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 4x03

היה פרק טוב. הופתעתי כאשר באמצע פרק כבר התחיל הבורדרום, חשבתי אוליי יקרה משהו מיוחד, אבל לא. במצבים קודמים מהסוג הזה טראמפ היה מעיף את רבקה כי לא הביאה את טורל לבורדרום. רבקה באמת הגנה על עצמה יפה, אבל לדעתי הסיבה שהיא עדיין משתתפת בעונה, צולעת על קביים, היא שטראמפ חושב שהיא נראית טוב. היה מצחיק לראות את ג'ורג' מוצג בעריכה כאחרון הזקנים, אוכל עוגיות ועובר בין המוצגים.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני לא ממש חושב כמוך המקרה של כריס ומארק וטורל ורבקה הוא ממש לא אותו הדבר בפרק הקודם היה ברור שמה שהכשיל את המשימה הוא היצירתיות שעל זה מארק היה אחראיי מצד שני פה מה שהכשיל את המשימה הוא שלזקנים היה משעמם והם לא התעניינו הארגון הכללי של המשימה היה כושל ועל זה לא טורל הייתה אחראית אלה ג'ניפר חוץ מהקטע עם הטלוויזיה אני לא מבין למה בכלל הבנות החליטו להטפל אליה ולפי מה שאני ראיתי וחושב רבקה עשתה החלטה נכונה לא רק מבחינת נאמנות אלה מבחינת מקצועיות טורל נראית לי הרבה יותר רצינית מאשר רוב הבנות שם היא לא הייתה צריכה להיות בבורדרום

n l m

New member
ועוד דבר../images/Emo58.gif

אוליי אני פשוט חושב מה שאני רוצה לחשוב, אין לי מושג אבל כשטראמפ אמר שהוא היה מפטר את טורל אם היא הייתה מגיעה לבורדרום הוא לא נשמע לי ממש משכנע והוא לא נראה מאוכזב כמו שבוע שעבר כשמארק חזר גם כשרבקה אמרה שטורל היא אדם חכם אז טראמפ הצדיק אותה ונתן טיעונים לא נראה לי שהוא היה אומר דברים כאלו על אחת שהוא עומד לפתר מה שאומר שהדברים שהוא אמר היו רק כדיי לבחון את רבקה, לראות אם היא תעמוד על שלה ולבדוק אם המניעים שלה היו מקצועיים או רגשיים

Doji

New member
../images/Emo58.gif

טראמפ דווקא אמר מפורשות לרבקה שאם היא היתה מביאה את טורל לבורדרום הוא היה מפטר את טורל. גם אני לא ממש מאמין שהוא היה מפטר אותה רק בגלל שלא הצליחה להסביר לזקנים על HDTV והיו לה בעיות טכניות. אוליי היה מפטר אותה בגלל השחצנות שהפגינה בבורדרום, שהיא טובה יותר מכל הבנות. שמבחינתי באמת כמעט כולן שם מפגרות. לדעתי הבת הכי מקצועית שם היא אלה.

n l m

New member
כמו שאמרתי../images/Emo58.gif

טראמפ אמר שהוא היה מפטר את טורל כי הוא רצה לראות איך רבקה תגיב, הוא רצה לבחון אותה זה לא שהוא התכוון לכך (לפחות לא לפי דעתי) ובקשר לאלה, אין לי ממש מושג מצד אחד היא נראית מקצועית במשימות מצד שני יש דברים שמפריעים לי כמו העובדה שהיא ופלישה ישבו עם קריסטי בפרק שעבר וריחלו על כמה שמרשון הייתה מנהלת גרועה ומייד אחריי זה שתייהן נתנו לה חסינות אוטומתית בלי לחשוב בכלל רק בגלל שזה נראה כבחירת הרוב והן לא רצו להיות במיעוט דברים קטנים כאלו מפריעים לי

Doji

New member
../images/Emo58.gif

זה בכלל לא מה שכתבתי. קודם כל, לא השוותי את המקרה למה שקרה עם כריס ומארק, אני מסכים עם מה שכתבת על זה. הכוונה שלי היתה שבעונות קודמות טראמפ ראה בחומרה טעות מסוג שעשתה רבקה בבחירה לא נכונה של האנשים שהיא לוקחת איתה לבורדרום ובעונות קודמות הוא העיף על כזה דבר. הוא גם אמר לה מפורשות שהיא צריכה לבחור את טורל להביא איתה ועם ג'ניפר לבורדרום. ורבקה התעלמה ממה שטראמפ אמר לה ובכל זאת לא בחרה בטורל וטראמפ "סלח" לה. מעבר לכך, אני ממש לא ראיתי מה כלכך מיוחד בטורל שהיא חושבת שהיא מעל כל שאר הבנות, חוץ מהרזומה המרשים שלה. אוליי היא באמת מקצועית יותר, אבל את זה נראה כשהיא תהיה PM, או לא. וגם אני חושב שטוב שג'ניפר עפה ולא רבקה ושרבקה מוכשרת יותר. אני פשוט מציין שעל טעויות דומות כמו הטעות של רבקה טראמפ העיף מתמודדים בעבר.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כן, אני יודע שלא התכוונת למקרה הזה אבל לא ראיתי הרבה פרקים ובכל זאת רציתי לתת דוגמא אז בוא ניתן דוגמא אחרת, אריקה מעונה 1 שלא הביאה את קטרינה לבורדרום טראמפ תיחקר אותה לגביי זה וכל מה שהיה לה לאמר הוא שהיא לא עשתה הרבה ולכן היא פחות אשמה (אני זוכר במאורפל תגיד לי אם אני צודק) הטענה הזאת ממש לא הייתה משכנעת והוא פיטר אותה (דרך אגב אריקה גם ממש נראית טוב אז זה מפריך את מה שאמרת) בכל אופן הנקודה שלי היא שהרבה אנשים פותרו בגלל החלטות רגשיות אבל זה לא המקרה של רבקה ואתמול היא הוכיחה לי וכנראה גם לטראמפ שזה לא היה כך והעובדה שהן חברות ממש לא השפיעה

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

דווקא הדוגמא שנתת מאוד הפריעה לי בתוכנית עצמה. כשאחד מהבנים (נראה לי ביל, אבל אני לא בטוח) לא לקח לבורד רום את אחד מהבנים (נראה לי ניק) טראמפ לא אמר על זה כלום (למרות שניק פישל באותה משימה) אבל כשאריקה לא לקחה את קטרינה לבורד רום טראמפ התנפל עליה ואמר שזו הייתה החלטה רגשית. זה ידוע שטראמפ הוא שוביניסט לא קטן, אבל יש מקרים שזה כבר ממש מחליא.

למעלה