The Amazing Race 802

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif 802

אחרי הפרק הזה העונה נראית בינונית למדי. בטח יחכו עד שעוד כמה קבוצות יודחו עד שיוכלו לצאת מארצות הברית, מפני שכל קבוצה צריכה 4 מקומות במטוס אז אם יטוסו עכשיו יווצרו פערים גדולים. אני מקווה שהמשפחה עם הילדים תעוף בגלל שהבן הקטן שלהם מעצבן [אחותו בת 8 מה הוא מתפלא שהיא לא מצליחה לסחוב את האלונקה] - [הוא בן 10 למה אני מתפלא שהוא מעצבן?] עצה קטנה למשפחת וויבר: כשאתם מוצאים רמז או מצליחים במשימה אתם לא חייבים לצרוח כמו חבורת קופים מטורפים, שאר הצוותים לא חייבים לדעת איפה הרמז או שסיימתם משימה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 802

I love Family Edition. באמת שלא חשבתי שאהב, אבל אני מוצאת את עצמי נהנית מהפרקים כמו שהרבה זמן לא נהנתי מראיליטי. מבחינתי, הבחירה להשאר בארה"ב (ובניגוד לעופר, אני חושבת שהם ישארו שם עד סוף המירוץ - אפילו באתר שלהם באינטרנט המפה היא רק של ארה"ב) רק מוסיפה לתוכנית. אחרי 7 עונות של מירוצים סביב לעולם, אין לי שום בעיה עם נופים ארצות-הבריתים והיסטוריה צפון אמריקאית. (היי, חצי תואר שלי היה על היסטוריה צפון אמריקאית...). העונה הזו מאד הייפרית, כולם צורחים, שמחים, צועקים, עצבניים - וזה רק גורם לי לצפייה מהנה יותר. אני בעד.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif802

לא נהנתי. הכל צפוף וצעקני כזה, אתה יוצא עם מגרנה. למרות ששדה הקרב בסוף הוסיף לאווירה של המתח (המלאכותי, היה ברור שהרדנקים יעופו), נמאס לי מהבולשיט הפטריוטי-אמריקקי הזה - ועושה רושם שנצטרך לסבול את זה כל העונה. הצוותים המועדפים עליי כרגע הם הכוסיות עם האבא העגלה, המשפחה מפגוש את ההורים והאחים עם המתח המיני ביניהם. הצוותיפ הכי מגעילים הם ללא ספק הסופרנוס, המשפחה הנדרסת והורודות. דווקא אהבתי את הרדנקים, במיוחד את הילד שלהם (שיגדל להיות בובי ג'ון). All in all זו נראית כמו עונה חלשה במיוחד של המירוץ.

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

חחחחח הרסת אותי עם הכינויים חחחחח האחים עם המתח המיני- גם אני שמתי לב לזה חח הסופרנוס גדולל

willo

New member
../images/Emo58.gif 802

בויכוח הזה אני עם מאיה. לא היו לי צפיות מהעונה הזו, אבל בהחלט היא מתגלה כמעניינ, משפחות עם בעיות תפקוד קשות (מישהו אמר פאולו), מול משפחות שנראות כמו "ממתק מסוכר" (האחיות גודווילסקי אשר בפרק הזה קיבלו את הכינוי המתאים "עקרות בית נואשות"). גם העובדה שלא יוצאים בינתיים מארה"ב (לגבי עתיד המפה היא לא של ארה"ב כי אם של צפון אמריקה כך שמקסיקו וקנדה עוד אפשריות) לא מפריע לי, גם העובדה שכל פרק הוא יום שלם בסדר גמור מבחינתי. המשימות עצמן מענינות, קודם כל בינתיים אלו מקומות בהם טיילתי, כך שזה מעניין, שנית השחזור של הקרבות, זה דבר מאוד מומלץ לצפיה (הייתי באחד כזה) ועוד כולם שם מתנדבים. לגבי גאגן:- הן קצת מזכיר את הבן של משפחת אדאמס, אבל אני בהחלט בעדם, קודם כל בסוף הפרק הראשון הם רצו יותר מהר מהמבוגרים, הוא סחב את האלונקה טוב, ובסופו של דבר נצחון שלהם יותר מעניין מהלינזים (שאני גם אוהב וטוב לראות שהם התגברו על בעיות הניווט שלהם.

פרק 2 עונה8-המירוץ למיליון ../images/Emo58.gif

אחלה פרק
אני נהנה לראות את המשפחות בויכוחים,בירידות אחד על השני. כיף שזה 4 אנשים כי זה יותר מאתגר,חבל על משפחת רוג'רס - הם היו ממש נחמדים,אבל עם פולו נשארים יהיו קטעים,מעניין מתי האמא תגיע לנקודת רתיחה שבוא היא תביא כאפה לבעלה ולשתי הילדים שלה. וויבר שולטי- אמא מאוד חמודה והם מאוד מאוד מגובשים,והכי אני אוהב את משפחת לינז' - כל כך מצחיקים! וגם שרודר לא נקפח,האבא שולט - העוקצנות שלו משעשעת ביותר ! משימות חמודות,בטח שבוע הבא זה יהיה נון אלימניישן,.. הפרומו נראה מבטיח,נחכה לשבוע הבא

../images/Emo58.gif

פרק נחמד... ההתחלה הייתה מממממש משעממת אבל מהמשימה עם המזוודות שהייתה דיי משעשעת זה נהיה מעניין... עכשיו תסבירו לי למהההההההההההההההההההההההההההההההה משפחת פאולו שרדה את זה??????????? אני לא יכול לסבול ת'אמא המפחידה הזו מריאון או איך שלא קוראים להההההה היא מעצבנתתתתתתת אני לא יודע איך הבן שלה סובל אותהההה היא כ"כ מעצבנתתתתת שתעוף כבררררררררררררררררר
זהו הוצאתי את זה
אהבתי את משפחת Weaver (המשפחה עם האבא שנפטר... הגיעה מקום שני...) אני מקווה שיגיעו רחוק..... הפרק הבא ניראה דווקא שיפור רציני בעונה... שבינתיים עוד דיי צולעת מבחינתי

maya567

New member
../images/Emo58.gif

the ski is blue. why, yes it is
והוויברים הגיעו מקום ראשון.

../images/Emo58.gif

חחח כן זה היה חזקקק חחחחח וכניראה באותו רגע התבלבלתי ביניהם לבין הגודלווסקי... אבל עדיין אני מתכוון אליהן... הנדרסות

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

שגיא - תודה. והמשימה עם התיקים - WTF?! לגמרי דבילי. הזוגות יצאו משם בדיוק באותו סדר שהגיעו.

willo

New member
../images/Emo58.gif לא נכון

בקטע הזה הגגנים סימו לפני הלינזים (שאח"כ נסעו בדרך עוקפת, חסכו את הפקק והגיעו למעקף במקום השלישי).

../images/Emo58.gif

תודה על מה?
והמשימה עם התיקים אולי לא הייתה כזו רלוונטית אבל היא הייתה משעשעת חח כ"א שיחק אותה מסתורי כזה עם המשפט המפגר הזה שתקעו להם כדי שיראו יותר מגוחכים חח זה היה מצחיק לראות את בראיין (פאולו) חוקר את התיק של ההוא לפני שהוא אמר לו את המשפט... או את האדישות של האבא העגלה ההוא (מהמשפחה עם שלושת הבנות) והקטע "the sky is blue?!" "yes it is" חחחחח היה כזה חזקקקקקקק

De fire

New member
../images/Emo58.gif802

אני מתחיל להרגיש כמו הגרגמל של הפורום. גם הפעם אין לי הרבה דברים טובים לומר. על התוכנית הזו חייבים לשים אזהרה "סיכון להתקפים אפילפטיים". כל הבלאגן, הצרחות וההיסטריה גורמים לכאב ראש רציני. לדעתי יש פה חסות סמויה של יצרני האספירין בארה"ב. למשפחת רוג'ר הגיע לעוף. שהשוביניסט הפרד הזה ילמד את הלקח שלו. איך אפשר לסבול כזה בנאדם אטום במשפחה? משפחת ורדינון ממשיכה לנפק פנינים. והפעם "Wounded soldiers? thats fun!". אולי ישלחו אותן לעיראק ויגאלו אותנו מהיסורים. סופסוף נזכרתי את מי מזכירה לי אחת הבנות במשפחת וויבר. די ג'יי מצער גידול בנות. ולא, זה לא דבר טוב. כל הקראפ הפטריוטי הזה עושה לי בחילה. כמו שאמרתי במירק, אני לא אמריקאי, ולא גאה. עז תעזבו אותי בשקט ותטוסו כבר לאיזה חור באפריקה! עונה שלמה של פטריוטיזם מלוקק הולכת להיות חתיכת סיוט. שוב, אני אמשיך לעקוב, רק כי זה המירוץ. אבל גרסת המשפחות סאקס.

willo

New member
../images/Emo58.gif היתרון בעונה הזו

לעונה הזו יש יתרון אחד שאני רואה נכון להיום. בכל פרק יש קטע ניווט בין כל תחנה שמשנה את הסדר, זה מבטיח שיש מתח כל הזמן. העובדה שיש צרחות רק מוסיפה על הכיף, לא כולם זוגות מושלמים שיצאו מתוך פוסטר (ע"ע כריס וג'ון)

פאזליקה

New member
../images/Emo58.gifלדעתי...

העונה הם יישארו בארה"ב. בכל העונות הקודמות פיל אמר the...pit stop in a race around the world בפרק הזה הוא אמר the first pit stop in the amazing race ככה שלדעתי זה יישאר בגבולות ארה"ב.

למעלה