The Amazing Race 802

willo

New member
../images/Emo58.gif?

נכון שהם היו מעולים, אבל הם עדיין יצאו מתוך פוסטר

../images/Emo58.gif802 (+טיפה פרומו)

היה אחלה פרק. אני בדעה עם מאיה ווילו. העונה בהחלט מעניינת. קצת חבל על משפחת רוג'רס , אבל הגיע לאבא לעוף. משפחת רוב מריאנו היא המשפחה המעצבנת אך משעשעת שהייתה על המסך שלי מזה הרבה זמן. במקום האמא הייתי זורק נעל על כל ילד שלה. שישארו עוד קצת(אבל רק קצת). משפחת הברביות זה החלום שלי. מי צריך יותר כשיש לך 4 אחיות בלונדיניות ורודות שמכסחות את התחת של כולם? יש לי עוד משפחה שאני מחבב במיוחד, משפחת וויבר. רבקה - תעשי לי שלישייה
יש עוד משפחה שהיא הרוח-רפאים של העונה(אין לי מושג איך לתאר אותה אפילו). מצידי, שתעוף פרק הבא. המשפחה עם הצוציקים מעצבנת, בעיקר הילד. הוא מצפה שהילדונת תסחוב אלונקה ששוקלת 60 קילו? האבא במשפחת ברנסן הוא פדלאה. הבנות שלו עושות את כל העבודה. הלינזים מצחיקים אבל לא נראה לי שישרדו הרבה במשחק. יש להם יותר מדי מזל רע. מי עוד יש? הא, כן. משפחת ארבעת הזכרים. בפרומו הראו שהמכונית שלהם תקועה בבוץ.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif802

אחלה פרק :) אני דווקא בנתיים ממש אוהב את העונה הזו נראה לי שאם הייתה עונה רגילה של זוגות זה כבר היה ממש מתחיל לשעמם.. טוב קצת לראות משהו שונה. בכלל לא מפריע לי כל הפטריוטיות שמסביב אני מתמקד במשימה עצמה ובמשפחות..

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני עם השרודר'ז אול דה ווי. ממש נחמש לראות אותם ויש לי תחושה שהם יתפתחו ויהיו הרבה יותר מעניינים. חסר לי רק את סטייסי צועקת על שאר שהיא לא האמא האמיתית שלה והכל מושלם. מעבר לזה, אני גם אוהב את הוויבר'ז, אבל הייתי אוהב אותם הרבה יותר אם האמא לא הייתה חולת תנ"ך משוגעת. גם לינז וגאגהן נחמדים, בינתיים אני שמח שהם עוד שם. איילו משעמים אותי למוות. גם המשפחה עם הבנות והעצלן. האחיות בלתי נסבלות. למרות שלא נראה לי שזה יקרה בקרוב, אני לא יכול לחכות שהן יעופו! בינתיים פאולו נמצאים על הגבול של בין טלוויזיה טובה לג'ונתן וויקטוריה. ברגע שהבנים יחצו את הגבול לכיוון ג'ונתן הם יהיו חייבים ללכת. לא רציתי שהרוג'רס יעופו (בגלל הבן) אבל הם היו חייבים ללכת. איזה אבא אידיוט!! הייתי מתאבד אם הוא היה האבא שלי. בשורה התחתונה, העונה הזאת נחמדה מאוד. אין לי בעיה עם המשפחות, אבל הפטריוטיות משגעת לי את השכל, ולצערי, לא נראה לי שזה יעבור בקרוב...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הבן באמת שווה.
ומוזר שגם הוא וגם אחותו יצאו כאלה יפים, כי ההורים שלהם בכלל לא משהו...

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

הבן בהחלט שווה, אבל הבן של השרודר'ז לוקח את כולם...

Sole Survivor

New member
tar0802../images/Emo58.gif

גם אני בעד הוויברים- חוץ מהבת שנוהגת כמו פריחה...ובאמת אחת הבנות או מהם או מברסנן דומה לבנות של צער גידול בנות הבן של הוויברים ממד חמוד ופעיל בכל המשימות הלינץ שיחקו אותה הפרק משפחת איילו מתחילה טוב אבל תמיד מתעקבת...אבל כל הכבוד להם שהם מפרגנים אחד לשני כי גיסים וחמים לא נחמדים אחד לשני גנגן די נפלו הפרק בגלל הניווט בוושיגטון אבל הם קמים מהר.. ופיספוס הפרק הוא בהחלט הרוג'רס במיוחד הבן החתיך שלהם ואני מבינה אותו כאשר היה עצבני כשהאבא הוציא אותו מההגה באמצע הכביש

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 802

בהחלט הפתעה לטובה. לא ציפיתי להרבה מהעונה הזו, אבל משהו בפורמט המשפחות הזה, בו כבוד המשפחה מוטל על הכף כאשר מדובר בכשלון/הצלחה/טעויות שבני המשפחה עושים או לא עושים (בולט במיוחד בסיפור של משפחת רוג'רס) מבחינתי שווה את כל העונה הזו. לא עוד מילים אחרונות בסטייל של "המירוץ הזה לימד אותנו הרבה על החברות שלנו. הוכחתי לעצמי שאני יכול לעשות דברים שאני לא מסוגל לעשות...." אלא ביקורת עצמית נוקבת על תפקוד המשפחה וההשלכות של המירוץ על חיי המשפחה אחרי המירוץ. מכיוון שאין טיסות (בינתיים) או מיישרי קו בדמות של שעות פתיחה של אטרקציות (גם בינתיים) כל טעות קטנה בניווט עולה ביוקר והגאגנים (בקטנה) והרוג'רס (בענק) שילמו על כך. הלינצים ניצלו החלטת ניווט מבריקה בזכות המפה שלהם כדי לברוח מהתחתית ולהיצמד למובילים. המירוץ עושה חשק לעוד, ואפילו המשימות האובר-לוקל-פטריוטיות לא מורידות מהכיף שבצפייה. התוצאה הסופית מרתקת וכיפית לצפייה הרבה מעל למצופה. במקום להסתפק במריבות בין זוג פרוד או זוג שיוצא זמן ארוך ומתחבט בעתידו ניתנת לנו הצצה לתוך חדרי החדרים של 10 משפחות אמריקאיות - כל אחת והסטריאוטיפים שלה - וזה פשוט ממכר.

../images/Emo58.gif AR 802

ראיתי כבר אתמול אבל רציתי לתת לזה לשקוע כדי שאולי התחושות שלי ישתנו. הן לא. מטר כתב כאן על הקו הדק בין טלוויזיה טובה לבין גועל נפש. משפחת פאולו כבר עברה את הגבול הזה. לא כיף לי לראות אותם רבים וממש חבל לי על האמא. מה השלב הבא? "המרוץ למליון: גרסת בגדי הים"? במילים אחרות - אפקט הפחד רק בקונספט אחר. אולי הדעה שלי תשתנה אבל כרגע אני ממש לא נהנה לראות אותה. יש לי בדיוק שתי משפחות פייבורטיות (גאגן ולינז) וכל השאר יכולות ללכת לניו אורלינס מבחינתי.

d@r121

New member
AR 802../images/Emo58.gif

אני ממש נהנה מהמירוץ הזה. המשימות בסדר גמור (למרות כל הפטריוטיזם המוגזם) וגם המשפחות מופרעות בדרכן שלהן. אני יודע שאני אשמע חריג אבל לכל הרוחות: הפייבוריטים שלי הן הפאקצות הוורודות-בלונדיניות ומשפחת סופרנוס. אומנם הפאקצות צורחות כמו חולות נפש וזה מעצבן והסופרנוס מתעללים באמא (עם כאלה בנים הייתי בועט אותם מהרכב שלא נדבר על הבית) אבל זה מעודד לראות שיש משפחות הרבה יותר גרועות ממה שאתה חושב שיש. המירוץ עצמו ממש מעניין, אני כבר שבעתי מכל הטיסות ככה שכיף לראות אותם מנווטים להם ברחבי ארה"ב בלי לקפוץ מנמל תעופה זה או אחר, נותן תחושה של סוף הדרך פינת רצים לדירה סטייל. המשימות עצמן קריטיות ועל טעויות באמת משלמים ביוקר, אסור להתברבר אפילו לשניה ומשפחה שמפשלת פשוט עפה. אני ממשיך בשנאתי העזה למשפחה עם הילדה המעצבנת שמרגישה כמו מלכת העולם ושמח על כל טעות שלהם (העיכוב שלהם במציאת הרמז באגם ההשתקפות היתה תענוג מבחינתי) משימת הריגול היתה ענקית, וממש נהנתי ממנה. ומעניין מה תהיה המשימה הפטריוטית הבאה, הרי כבר כבשו במירוץ את אמריקה והיו במלחמת האזרחים המשימה הבאה קרוב לוודאי תהיה לנקות כתמים מהשמלה של מוניקה לווינסקי
.

למעלה