the Amazing Race 8
?

RedDevil17

New member
10.10

מאיה, אם פיל קוגן היה מנחה את "מת להיות", היית אומרת שזה מצוין.

maya567

New member
בוא נגזים.

אולי אם דידי הררי היה מנחה את המירוץ... וחוץ מזה, שהנוכחות שלו בפרק הראשון בדר"כ דלילה.

maya567

New member
AR801 ../images/Emo58.gif

I LOVED IT! בהתחלה היו לי ספקות בקשר לעונה הזו, אבל 5 דקות לתוך הפרק וכבר הייתי חזק בתוכו. דבר ראשון - לא זכור לי מתי בפעם האחרונה צחקתי כל כך הרבה במירוץ. היו שם קטעים ממש מצחיקים (הבחור ממשפחת לינז שמטיף לאחים שלו מוסר על שכ"ד ותשלומים - והוא בעצם גר בבית!). אהבתי לראות את קווין ודרו מעונה 2. קצת עצוב שרק הילד האיטלקי זיהה אותם. מבין הצוותים/משפחות פחות או יותר את כולם אהבתי. האיטלקים מעצבנים (למרות שהאמא מגניבה), והאחיות הוורודות עשו לי קצת בחילה. בינתיים הפייבוריטים הברורים שלי הם משפחת וויבר. הבת והרגל בזמן הנהיגה, הילד שעושה הכל! והאמא שנדרסת (הממ.. בדיוק כמו האבא. קריפי). אני בעדם! שעה וחצי שחלפה במהירות. לא היו רגעים מתים בכלל, ובכלל לא הפריע לי שאין טיסות. ואן זה סבבה. וד"א לפי הת'ים הפטריוטי זה נראה לי די ברור שהם לא יצאו מגבולות ארה"ב.

../images/Emo58.gif801

מסכים עם הכול. היה פרק פשוט מעולה ונהנתי מכל רגע. קודם כל - רבקה
, תעשי לי תאומים. פעם ראשונה ששני פייבוריטים שהכי אהבתי מגיעים לטופ 3 בפרק ה-1. הפייבוריטים הראשונים שלי הם משפחת וויבר(המשפחה עם האלמנה ורבקה
) ומשפחת גודלבסקי(עם ארבעת האחיות הורודות והבלונדיניות), שתי המשפחות האלו פייבוריטים שלי באותה מידה. אני מחבב גם את משפחת ברנסן(עם האבא ו-3 בנותיו). גם אני כמו מאיה, צחקתי המון בפרק, הוא היה קורע. הקטע הכי קורע בפרק: ארבעת האחיות מגיעות למקום ה-1 וקופצות אחת על השנייה, זה היה כ"כ אבל כ"כ מצחיק
אם יש משפחה שאני לא סובל זה המשפחה האיטלקית|מקיא|, בעיקר בגלל שני הילדים המעצבנים. אגב, אחד מהם יהיה בעתיד רוב. מ2 - גם מבחינת המבטא, גם מבחינת המראה החיצוני וגם מבחינת ההתנהגות שלו.

De fire

New member
../images/Emo58.gif תגיד משהו

ראית את הפרק עם אטמי אוזניים במקרה? כי זהו הדרך היחידה שמישהו יכול לאהוב את משפחת ורדינון אחרי הפרק הזה. הן נוראיות! ולכל אוהבי משפחת בנאי למיניהם (וויבר-ביוור. צחוקים איתי)- לא משגע אתכם הקשר המוגזם של האמא ל- Lord? זו הסיבה היחידה שאני לא אוהב את המשפחה הזו. פרריז דה לרוד, דה לורד איז וית' יו. די! זה ממש טעטע מספר 2!

d@r121

New member
AR 801../images/Emo58.gif

נראה שהולך להיות מעניין, סוף סוף במקום להתעסק כל הזמן בטיסות נוכל לראות קצת את ארה"ב. או כמו שאחותי טוענת: מירוץ חסר תקציב. הפייבוריטים שלי הן 4 הבלונדיניות הצעקניות משהו, אבל הנורמליות מכולם. המשפחה עם הילד והילדה פשוט לא נראים לי מהסיבה הפשוטה שהבת הבלונדינית שלהם נראית כל כך כלבה שפשוט אני מתפלל שיקרה לה משהו רע (שתדרס, תפול מהאונייה). היא מצטיירת כמכשפה וקלפטע לא קטנה. כשהכריזו על הבלק פאמלי לרגע הייתי בטוח שפיל נהיה גזען, הייתי צריך לראות שבאמת שם המשפחה היה בלק. המשפחה האיטלקית היתה הכי נורמלית מכולם שם, ככה באמת נראית משפחה, לא מסיבת הפיג'מות שהציגו האחרות. נראה שהולך להיות מירוץ מעניין, אני מקווה שלא יגזימו עם הפטריוטיות אחרת אני אקיא.

Doji

New member
TAR 8x01 ../images/Emo58.gif

בעעעעע
אלוהים ישמור, מה זה היה? אני ממש, אבל ממש, לא אוהב את גירסת המשפחות. אף פרק פתיחת עונה של המירוץ לא נפתח בכזה בלאגן, צעקות והיסטריה. איך אף משפחה לא עשתה תאונה? אני שונא את כולם, כל המשפחות, מבוגרים ילדים ותינוקות כאחד. איזו אכזבה. אני לא בטוח שאמשיך לראות את העונה.

adi007

New member
../images/Emo58.gifמירוץ 801

וואי! יחסית לסדרה שאני לא הכי מתה עליה (ראיתי רק עונה 7), ממש נהנתי מהפרק הראשון! גם היה פרק נורא עמוס. קודם כל הוא התחיל ב40 איש רצים לעבר התיקים שלהם. זה היה די ברור שאנשים הולכים ליפול, והיה די משעשע לראות אותם נופלים
ניו יורקקקק!! אני רוצה לחזור
חבל שהם היו שם איזה דקה וחצי! הפייבוריטים שלי לבינתיים הם הרבה
לינז, רוג'רס, שרודר (?), איילו, והמשפחה עם הילדה הבלונדינית. האנשים שאני רוצה שימותו: 2 הילדים של המשפחה האיטלקית. 2 קרציות כפויי טובה! אם הילדים שלי יצעקו עליי ככה - 2 כפות.

../images/Emo58.gif המירוץ למיליון 8 פרק 1

אתמול בלילה התחלתי והייתי עייף מדי אז הפסקתי באמצע,ומקודם ראיתי ממהתחלה ואני מבואס. דווקא משפחות זה סבבה - משימות אחלה,אבל למה לא לצאת מאמריקה? זה הכי מבאס אותי .. אבל מאוד נהנהתי מהפרק,חבל על הזמן. פרק פתיחה מעולה - משפחת לינז שולטת,האחים קרועים אותי מצחוק והאחות חמודה. אוהב גם את וויבר - הם ממש נחמדים ובמקרה עם העגלה החסרתי פעימה - זה היה מפחיד ! אממ שרודר גם מצחיקים במיוחד האבא,אהבתי את התגובה של האמא :"אם אמא שלכם לא היתה הולכת לכנסייה בכל יום ראשון כולכם הייתם הולכים לגיהנום!". וכמובן הרוג'רס,הם אחלה וגם הבנות הורודות. מעניין מה יהיה בפרק הבא..

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif אמייזינג רייס 8X01

1,2,3 BLACK FAMILY! האאא, סביר... הפרקים הראשונים תמיד ארוכים מידי לטעמי, ס"כ המשפחות פחות מעצבנות ממה שחשבתי, אין לי בעיה שהעונה תהיה רק בארה"ב, לא חסר מקומות מעניינים שם. חוץ מזה הילד הבלונדיני באחת המשפחות דיי קריפי, הוא דיי אפתי וגם בלונדיני מידי, נראה כמו אחד הילדים מ"כפר הארורים", הא כן והילד המעצבן (משפחת גאגן?) צריך למות, ומהר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הילד של הגאגנים קורע! אייייי אהההה!
והילד הבלונדי בכלל לא ילד לדעתי. הוא עשה שם הכל! חתר, בנה, רץ, ניווט - הוא בנאדם מבוגר שמתחפש לילד.

ofer2052

New member
אם אנשים בעונה הזאת יתחילו להרצח

במיסתוריות , לפחות נדע מי אשם [למרות שאז זה כבר לא יהיה מיסתורי]

למעלה