צפניה בן שבתיאל
New member
../images/Emo58.gifAR 801
אלכס, קנית אותי - זו אכן הגרסה לסוף הדרך. גם אני הזדעזעתי מכמות הצרחות שהלכו שם בפרק וההתרגשות והצווחות. בעעעע, רק היו חסרות כמה צווחות של "אוגקור שליטה"
וזה בכלל היה מושלם. יש 3 משפחות שאני אוהב: גאגן, שפשוט הצליחו בפרק להשתמש בכל היתרונות האפשריים שלהם ולנצל את הממשק (?) שההפקה נתנה להם. כל הכבוד. והילד ממש לא מעצבן, אני כל כך צחקתי כשהוא שר כשהם היו על הכרכרה
המשפחה הנוספת היא לינז. רק כי סופסוף יש אנשים שלא נראים כאילו משכו אותם מאתר קרוואנים. אנשים צעירים זו טלוויזיה טובה. וכמובן - משפחת ורדינון. למרות הצעקות. גם שרודר חביבים למדי. אני כבר רואה את האבא מסתכסך עם חצי מהמשפחות בגלל חוסר טאקט. מי צריך להידרס? הוויברים. הם מפחידים אותי. קודם כל, בכלל לא הבנתי שהבן הוא בן, הייתי בטוח שזו בת עם חזה קטן. רק אחרי שקלטתי שהוא בן, הוא הפחיד אותי עוד יותר. איכס. איכס. ושוב - איכס. גם הרוג'רס יכולים להתאדות ביחד עם איילו, פאולו (המשפחה הכי לא מתפקדת בריאליטי אי פעם?) ושאר הירקות. על משפחת בלק כבר נאמר הכל. זה היה פשוט עצוב
אלכס, קנית אותי - זו אכן הגרסה לסוף הדרך. גם אני הזדעזעתי מכמות הצרחות שהלכו שם בפרק וההתרגשות והצווחות. בעעעע, רק היו חסרות כמה צווחות של "אוגקור שליטה"