the Amazing Race 8
?

../images/Emo58.gifAR 801

אלכס, קנית אותי - זו אכן הגרסה לסוף הדרך. גם אני הזדעזעתי מכמות הצרחות שהלכו שם בפרק וההתרגשות והצווחות. בעעעע, רק היו חסרות כמה צווחות של "אוגקור שליטה"
וזה בכלל היה מושלם. יש 3 משפחות שאני אוהב: גאגן, שפשוט הצליחו בפרק להשתמש בכל היתרונות האפשריים שלהם ולנצל את הממשק (?) שההפקה נתנה להם. כל הכבוד. והילד ממש לא מעצבן, אני כל כך צחקתי כשהוא שר כשהם היו על הכרכרה
המשפחה הנוספת היא לינז. רק כי סופסוף יש אנשים שלא נראים כאילו משכו אותם מאתר קרוואנים. אנשים צעירים זו טלוויזיה טובה. וכמובן - משפחת ורדינון. למרות הצעקות. גם שרודר חביבים למדי. אני כבר רואה את האבא מסתכסך עם חצי מהמשפחות בגלל חוסר טאקט. מי צריך להידרס? הוויברים. הם מפחידים אותי. קודם כל, בכלל לא הבנתי שהבן הוא בן, הייתי בטוח שזו בת עם חזה קטן. רק אחרי שקלטתי שהוא בן, הוא הפחיד אותי עוד יותר. איכס. איכס. ושוב - איכס. גם הרוג'רס יכולים להתאדות ביחד עם איילו, פאולו (המשפחה הכי לא מתפקדת בריאליטי אי פעם?) ושאר הירקות. על משפחת בלק כבר נאמר הכל. זה היה פשוט עצוב

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

טוב שאני לא היחיד שחושב שהילד הזה קריפי בצורה לא ברורה, שמת לב שהוא גם לא ממש התלהב שהמשפחה שלו הגיעה לפיט סטופ? ושום מילה רעה על הפאולוים! יש להם פוטנציאל להיות אחת מנקודות הבידור הגדולות של העונה! חוץ מזה, אם ג'ונתן וויקטוריה הצליחו לצרוח ולצעוק את דרכם רחוק אל תוך המירוץ אז למה לא הפאולוים? (טוב נו, אולי לא)

../images/Emo58.gif אז זהו

שב-5 הדקות הראשונות היה נחמד לשמוע את הילדים של פאולו מקטרים ומתלוננים. לאחר 50 דקות זה כבר נמאס, נדמה לי שגם בחלק הזה של הפרק לאמא נמאס. אני לא נותן להם יותר ממקום 7 גג. וגם זה רק אם חתיכי לינז יתבלבלו בדרך
<אגב, אני נטול ספוילרים. הכל השערות, ניחושים ותקוות שלי>

ofer2052

New member
גם זה יותר מידי,

אם יוכלו לנצח רק אם כל המשימות מעכשיו ועד סוף העונה יהיו בסגנון של: אכילת 30 קילו פיצה ולשהק את הABC

De fire

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי במשך 50 דקות שהילד הזה הוא ילדה לא מפותחת..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 801

בסך הכל נחמד תכנית כיפית לצפיה ויש משפחות עם דינמיקה די מעניינת שהופך גם את עונת המשפחות הלוקאלית הזו למהנה לצפייה. לא ממש אכפת לי מאף אחד מהם, העיקר שיהיו צחוקים וזהו.

rshamir

New member
TAR 801 ../images/Emo58.gif

עם כל התגובות לפרק הזה, איך יכול להיות שאף אחד לא הזכיר את הדבר הכי טוב בו - מוכרי הנקניקיות! קווין ודרו, אחד הצמדים שהכי אהבתי בתולדות המירוץ, בהופעת אורח קצרה וחביבה. היה מעניין לראות שחוץ ממשפחה אחת אף אחד כנראה לא זיהה אותם, אבל עדיין, היה טוב לראות את קווין ודרו. ונשאלת השאלה - האם כעת שהמירוץ יהיה בעיקר בארה"ב, הם ישתלו הופעות אורח של רצים מקומיים בכל פרק? בינתיים המשפחות המועדפות עלי הן פאולו וגאגאן, נקווה שאני לא אתאכזב, כמו בשנים קודמות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אהמאניאהמ וד"א באינסיידר של הפרק מראים את מה שקרה אח"כ בג'יפ של משפחת פאולו. מסתבר שהאמא מעריצה ממש גדולה שלהם, ושכל המשפחה רואה המירוץ באדיקות. נראה לי שהם היחידים שזיהו, אחרת היו שמים עוד קטעים כאלה באינסיידר.

yoooni

New member
../images/Emo58.gif זוועת העולם עונה8 ../images/Emo58.gif

הפרק הראשון של העונה החדשה בסדרה המעולה הזאת השאיר אותי פשוט מאוכזב. אני עוקב אחרי הסדרה מהעונה השלישית, ונהנתי לדעתי מכל פרק עד היום, אבל הפורמט של משפחות, רכבי GMC בכבישים השבלונים של ארה"ב, והרבה צעקות לא עשה לי את זה. אני אתחיל עם הציטוט של פיל שכבר התייחסתם אליו כאן לא מעט "THE BLACK FAMILY", זה נשמע ממש כמו הלצה שיצאה מתסריט של הסימפסונס. מהרגע שהם נכנסו לרכבים, אני בטוח שאם זווית הצילום הייתה בכיוון אליו מסתכלים הנהגים, היינו יכולים לספור משהו כמו 20 רמזורים אדומים שהם עברו בהם, 200 הולכי רגל מסכנים שכמעט נדרסו, ובלי קשר, לאן שלא מסתכלים, משהו כמו 200000 צווחות. המשימה הראשונה הייתה צריכה להטיס אותם למדינה אחרת לדעתי, וחבל שזכינו לצפות בפרק משעמם של ניווטים בארה"ב הלא מעניינת... אה, וגם אני מעריך שנרדמתי בפרק הזה לפחות ל 15 דקות מצטברות ב 10 הזדמנויות שונות... מרוב שיעמום... ובכל זאת, למרות שהפרק היה נורא ואיום, אני בטוח שתהייה עונה מצוינת, מהפקה שמכבדת את עצמה ויודעת מה היא עושה

Sole Survivor

New member
tar0801../images/Emo58.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש אהבתי את הפרק- ומפיקי סיביאס הוכיחו שוב שהם יודעים לעשות הפקה נתחיל מההתחלה- 40 איש רצים על הדשא- איזה פחד- נופי ניויורק (חבל שלא כל המרוץ בניויורק) קוין ודרו הם אלה שחילקו את הניקניקיה? בכלל לא זיהיתי אותם המשפחה עם הילדים הקטנים תגיע רחוק- הילדה ניראת באמת מעצבנת האח שלה יותר חמוד ממנה אבל היא בהחלט תגיע רחוק במרוץ מששפחת האחים- קיבלו בהפוכה את כל הביטחון שהיה להם- הגיעו אחרונים! אהבתי את משפחת הבנות והאבא והמשפחה שהאבא נהרג בה חוץ מהילדה שנהגה כמו פריחה במכונית עם רגלים למעלה האמא דומה לקאתי מהשרדות 4 המשימות בהחלט היו יפות ויש עוד הרבה מה לראות בארה"ב- מצפה עונה מגוונת ויפה

למעלה