the Amazing Race 8
?

hirshfe

New member
the Amazing Race 8 ../images/Emo58.gif?

שלום, רובכם לא מכירים אותי. אני לא כותב פה הרבה, למרות שאני מציץ לא מעט (וידוי אני לא אוהב את ההישרדות, לא התחברתי) אבל אחד מן המנהלים שלכם מאוהב בי בסתר (עד כדי כך שגם הוא לא יודע
) פשוט הפתיע אותי, שהתוכנית המעולה הזו עולה היום, ואין שירשור שמתכוננים לתוכנית. לרוב ידוע, שזו תוכנית עם משפחות הפעם. אבל במעבר על רוסטר הנוכחי, מראה שאין הרבה ילדים, רק שלוש-ארבע קבוצות מכילות ילדים (וסביר להניח שיודחו ראשונים). אני מבדיקה של הרוסטר אופטימי. אני די מאמין שיהיה מעניין. בהצלחה לעונה משיהו רוצה להמר על מנצחים רק ממבט ראשון?

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif The amazing race 8

[שונא את השם העברי...] גם אני מופתע שאין עדיין שרשור, לדעתי מה שגרוע בכך שיש משפחות עם ילדים קטנים זה שבטח יעשו משימות קלות יותר - אני מקווה להיפטר מהמשפחות האלה כמה שיותר מהר. לגבי פייבוריטים: משפחת לינז - הם ניראים אתלטים, השאלה איך הם מבחינה אסטרטגית ומבחינת מחשבה. [לדעתי הם יהיו בשלישיה האחרונה] משפחת AIELLO גם נראים חזקים, השאלה איך האב יתמודד הם משימות שדורשות מהירות וסיבולת. לדעתי זו תהיה העונה הראשונה [אם אני לא טועה] שקבוצה המורכבת רק מבנות תגיע לגמר [אם פוטנציאל לנצח] טוב אלו הטופ 3 שלי. [מי שלכם?] נ.ב בהתחלה היו שמועות שרופרט ומשפחתו ישתתפו, מזל שזה לא נכון, זה היה סתם משפיל.

אילקו

New member
אולי אין עדיין שרשור כי זה

עוד לא שודר!!! זה משודר ב27 בערב כלומר זה יוצא רק מחר לפנות בוקר שעון שלנו!

LOVEtheMcMAHONS

New member
בחשאי ?

לו יכולתי, הייתי מטפס על הבניין הכי גבוה בארץ וצועק את זה שכולם ידעו. אבל יש לי פחד גבהים ופחד קהל. אני מאלו שמאוד לא אוהב להתעניין בעונה טרם עלייתה. לא מוצא בזה שום דבר מעניין. במיוחד בשנים האחרונות לאחר צפייה בכל כך הרבה תכניות ריאליטי. אני כבר מדלג בחינניות על כל הצגת השורדים/דיירים/צמדים במירוץ ומתחיל להתעניין רק שמתחילה העונה. למען האמת, אין לי ציפיות גבוהות מהמירוץ העונה. עונה 7 הייתה מבחינתי עונה קרובה למושלמת ואני לא חושב שעונה שלא תצא מארה"ב ועוד עם קבוצות במקום צמדים תוכל להתעלות על מה שקיבלנו מרומבר וחבריהם בעונה הקודמת. מבלי לטרוח לעבור על הרוסטר (משלב מינוחים מ-13 אצלנו, אה ?) אין לי שום דרך לנחש מי ינצח. מקווה מאוד שהמשימות יהיו מאתגרות ורציניות ולא ירדו לרמה שצריכה להתחשב בנוכחותם של ילדים בחלק מהקבוצות.

hirshfe

New member
את אמת

גם אני לא מאלה שמתים לדעת לפני אבל אני עוזר לבת דודוה שלי בעבודה שלה בפסיכולגיה על רושם ראשוני היא התלהבה מהרעיון של לתת לאנשים לראות רק תמונות ומפה לנחש מי יהיה הכי טוב. וגם אני כולי תקווה, שלא יירחמו על הילדים. מצד שני מראש זה לא מאוזן קבוצה של ארבעת האחים תצליח כמעט בודאות לנצח קבוצה שאחד מחבריה ילד בגיל 8 (אלא אם כן יש משימה של לעבור דרך דלת קטנה מאוד)

ofer2052

New member
זה עדיין לא ודאי שהמירוץ

מתרחש רק בארה"ב, אפילו האתר הרשמי מציג את המירוץ כך שהוא כן יוצא לארצות אחרות, אני גם מסכים איתך שרובהסיכויים שהעונה הזאת לא תתעלה על העונה הקודמת.

willo

New member
../images/Emo58.gif יותר מדויק

לפי מה שפורסם, המרוץ לא עזב את יבשת אמריקה

maximf

New member
../images/Emo58.gifספויילר

הוא לא עזב. שעתיים של טיולים בתוך מנהטן ולתוך פנסילבניה ולפי הפרסומות לפרק הבא הם גם ישארו ב ארה"ב

Jason2

New member
למדו מטלעד לחסוך כסף

כשישארו 2 או 3 משפחות ישלחו אותם לאיזה יעד מחוץ לארה"ב. אני דווקא אוהב את זה שהמירוץ בארה"ב יש הרבה לראות שם, אם תהיה משימה בדיסנילנד, וגאס או באולפני יוניברסל זה יכול להיות די מגניב. ולסיום פאולו רולז!!!

hirshfe

New member
גם נהמר

שתי משפחות עושות לי את זה משפחת איילו ומשפחת לינז עם ההיסטוריה שלי הם בטי יעפו בתוכנית הראשנה והשנייה
(בכלל אבא משפחת איילו מזכיר לי את השחקן הנודע דני איילו אולי הם משפחה)

De fire

New member
../images/Emo58.gif סוף הדרך US 101

אני מצטער, אבל זה לא The amazing race. זה סוף הדרך, גירסת הכיאוס. כמו שזה נראה, רוב המירוץ הזה הולך להתרחש במכוניות האלה, ברחבי ארה"ב- העתקה בוטה! אני מציע לרשת\טלעד לתבוע
והבלאגן! אלוהים אדירים. כמה צרחות. יש לי כאב ראש גדול יותר מאשר במשימת החסינות אתמול. משפחת ורדינון צרחה לי דרך עור התוף היישר למסילה הניגרו- סאגיטלית. שמישהו ינמיך את הווליום במצלמות במכוניות שלהם! ולעניין, לפחות היה מתח בפיט סטופ, כי לא רציתי לראות את אחת הקבוצות הפייבוריטיות (ויותר חשוב חסרות הילדים) עפות בהתחלה, העדפתי שבלאק יעופו. למה הו למה גירסת משפחות??

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהמירוץ 801

דווקא אחלה פרק. חבל על משפחת בלאק. אני דווקא לא בעד הרעיון שכל המשפחות עם הילדים הקטנים יעופו. לא יזיק קצת גיוון בין הקבוצות ובשבילי ילדים מול מבוגרים זה גיוון גדול. הפייבוריטים שלי בינתיים הם גאגו, המשפחה עם הבן והבת הקטנים, פאולו, המשפחה עם האמא התותחית ששני הילדים כל הזמן צועקים עליה
, והוויברים, המשפחה שהאבא מת בתאונת דרכים.

De fire

New member
כמה מפתיע! אלה בדיוק 3 המשפחות

השנואות עלי. לא נגמר לך החומר שהשתמשת בו ב-BB?

MooTzk

New member
AR801 ../images/Emo58.gif

הטוב - בתחילת הפרק, THE BLACK FAMILY, ללא ספק רגע קורע מצחוק. הרע - השאר

walking

New member
../images/Emo58.gif

הדעות שלי אותו דבר, פרק של שעה וחצי זה ארוך מידי וכישראלי אני לא אוהב לראות תוכניות פטריוטיות של אמריקאים. כל הפרק נע בין בעע לאהה לא אהבתי בכלל |: אבל... אני נקרעתי מצחוק כשפיל אמר "black family" זה היה כזה מצחיק

RedDevil17

New member
אמממ, שאלה לי...

האם הרעיון של המשפחות זוועתי כמו שהוא נשמע או שהפרק חביב? אני מאוד מאוד לחוץ בזמן, ואני לא אוריד את זה אם זה קקה.

RedDevil17

New member
עמית אהב את אפריל. דעתו לא נחשבת.

אולי אחרי הפסיכומטרי אני אשלים פרקים.

למעלה