THE AMAZING RACE 8*9

ofer2052

New member
The Amazing Race 809 ../images/Emo58.gif

הפרק היה די טוב, אבל פחות טוב משאר הפרקים, היה ברור שהוויברים יגיעו אחרונים אבל שמחתי שהיה נון אלימיניישן כי הם המשפחה הכי שולטת, ובלעדיהם המשחק יהיה פחות מעניין: WHITE TRUSH RULES!!! הגדלוסקי מזכירות לי את האחיות ממשפחת סימפסון, ואם כבר משפחת סימפסון אז בארט היה המלך האמיתי של הפרק. היה מלא ציטוטים טובים של הוויברס, אהבתי איך שהראו את הלינזים אומרים כמה יוטה יפה ושנייה אחרי את הוויברים אומרים כמה היא מכוערת, מחכה לפרק הבא שלינדה וויבר תגיד ללינזים שהם יצטערו על היילד [מקווה גם שזה יתגשם]. אין עוד יילד במשחק נכון? נ.ב מה הקטע של רולי וויבר והמגן דויד?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

תודה לאל שאתה נמצא כאן עופר! הוויברים בהחלט שולטים. וגם אני לא הבנתי מה הקטע של המגן דויד. אבל אפשר להבין את זה, רולי = אלוהים.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

מאיה בפרק הבא זה יהיה את נגד שאר הפורום..... רולי יברך אותך...

walking

New member
../images/Emo58.gif

ויברים הגיעו אחרונים
סיבוב ללא העפה
. הפרק עצמו
. עם דגש על ה
כי הצלם דפק את הגדלוסקים XP

willo

New member
../images/Emo58.gif 809

פרק חביב כמו כל העונה (אם כי כשפיל לא אמר ללינזים שהם ב Final three היה ברור שאין הדחות). לגבי וויבר - הבת שלהם פשוט טיפשה, מה הם לא יודעים שביוטה יש מורמונים? לפחות הנופים היו מדהימים.

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif

לא אוהב את יוטה, ומילא זה- לא אוהב את לינז- רק על זה שהם עצרו את הוויברס (שוב!), רק בגלל הגודלווסקי האלה...חבל. אני לא אוהב את העונה הזו רק בגלל שהיא במעט מאוד מדינות בארה"ב, ופרקים שלמים באותה מדינה...גיוון אנשים!! גיוון!! סך הכל פרק נחמד מאוד-

rshamir

New member
../images/Emo58.gif 809

שתי סיבות שבגללן אני שונא את פיל השבוע: 1. הוא אמר שזה סיבוב ללא הדחה (למרות שזה היה צפוי). 2. הוא נתן למשפחת וויבר שיחת עידוד שהשיבה להם את רוחם (מבחינתי, הוא היה צריך לומר להם שהם חרא של אנשים ושלו הם היו בבית השכנים שלהם יעשו להם יילד בתור במכולת). רמת השנאה שלי למשפחת וויבר מתקרבת לרמת השנאה שלי לרוב ואמבר וג'ונת'ן וויקטוריה. בקיצור, הרגשות שלי בפרק הזה נעו בין שמחה גדולה (על הניצחון של לינז והעובדה שוויבר הגיעו אחרונים) לבעסה תהומית (על זה שזה סיבוב ללא הדחה ופיל החליט להיות נחמד לוויברים). ואני אפילו לא אכנס לדרך בה וויבר מוציאים שם רע לאנשים דתיים, כי זה יהיה ארוך מדי.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

פיל צירך להיות ניטראלי כלפיי הצוותים ואף לעודד אותם, זאת העבודה שלו. אולי אתה שונא את הוויברים אבל הרבה אנשים אוהבים אותם כנ"ל רוב ואמבר. ואם כבר הוויברים לא מוציאים לאף אחד שם רע חוץ מלעצמם. אין וויבר אין עונה.

mayayi

New member
../images/Emo58.gif 809

טוב, אז היה לי קצת משעמם הפעם... היה די ברור שזה הולך להיות נון-אלימיניישן *פיהוק* הנופים של המדבר, העובדה שהם נשארו ביוטה...לא מרגש כמו שאר הפרקים בעונה. זה רק אני - או שהעריכה ממש, אבל ממש מראה איך לינז מודחים בפרק הבא? נראה לי די ברור (למרות שאני לא רוצה שזה יקרה, הם הפייבוריטים שלי!), במיוחד כשעשו ביג דיל מזה שהם סופסוף הגיעו ראשונים, ואחד האחים אמר "יותר אף אחד לא יגיע לפנינו ". דבר אחד יש לי להגיד על זה - foreshadowing! אבל אני מקוה שאני טועה

mayayi

New member
../images/Emo58.gif אם ככה אז אני ממש מקוה ש

אתה צודק ואני טועה
אבל איכשהו נראה לי שלינז עפים, כאילו הכינו את הבמה ל"דרמה" שתהיה אחרי שהם יודחו פרק אחד אחרי שהגיעו ראשונים או משהו כזה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif809

כריסי גודלוסקי כוכבת עליונה. היא הצחיקה אותי לאללה בפרק הזה. רולי וויבר גם חלק מהכת שהיא המשפחה שלו. אכזבה. לינז נחמדים. ברנסן משעממים נורא. הילדה עם הכובע ממש כוסית, ושתי האחרות ממש מכוערות. פרק נחמד, חבל שהרסו אותו. ברגע שפיל הסביר שגודלוסקי במקום האחרון בגלל טעות של ההפקה ולא מפצים אותם בזמן, היה ברור שזה יהיה נון-אלימיניישן. בטח יפצו אותם בזמן בתחילת הלג הבא. ויתרתי על לנסות לחזות באמצעות העריכה מי יעוף. במהלך הפרק ראיתי עריכת מוות ללינזים, וויברים, וגודלוסקים - ובסוף אף-אחד לא עף :)

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

הבנות של ברנסן נראות אותו דבר, אבל בהחלט זאת עם הכובע הכי יפה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

הכובע גרם לה להיראות מגניבה כזאת, אבל היא בהחלט לא יפה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif The "Amazing" Race 809

העונה הזאת לא רוצה להגמר,כבר התחלתי לפתח ציפיות ששבוע הבא נגמור את זה עם הפיינאל 3... אבל לאאאאאאאא חייבים למתוח את השעמום הזה לעוד פרק. הוויבר מחורבנים, סתם מעצבנים, לפחות רוב או ג'ונתן היו משעשעים בצורה כלשהי. לא שהשאר יותר טובים; הברנסן פשוט משעממים ומהלינזים אני מקבל את הרושם שרמת האיקיו המשותפת שלהם היא 100. ככה שברירת המחדל שלי לגבי פייבוריטים הם הגודלוסקי, יהיה מעניין לראות קבוצה של נשים מנצחות את המירוץ.

../images/Emo58.gif809

ע"פ העריכה גודלוסקי לא זוכות - "בפרקים הקודמים - בפרק א' הן הגיעו למקום ה-1 בזכות מזל, בפרק ב' הן הגיעו למקום ה-1 כי משקלן קל יותר ממסת הלינזים" - אם פיל אומר ככה, זה כדי להראות לאמריקה שהן לא ראויות לזכות. הן בטח מקום 4/3. ברנסן הן(אני מחשיב אותן בלי האבא שהוא 0 אחד גדול שלא עושה פשוט כלום!) שיעמום אחד גדול. הוויבר הם פשוט חרא של אנשים. והלינזים לא יותר מדי חכמים. גו גודלוסקי! כבר התרגלתי שהפייבוריטים שלי אף פעם לא זוכים במירוץ.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

יותר כמו "פייבוריטים תמיד יגיעו לגמר ובסוף איזה קנדרה תנצח".

למעלה