THE AMAZING RACE 8*9

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 809

אין יותר מדי מה לכתוב. אם הוויברים לא זוכים זה היה הפרק האידיאלי והבנייה המושלמת להדחה שלהם. אם היה סקר פופולריות כמו שיש להישרדות (ואולי יש כזה אבל אני לא מספיק משועמם לברר או לעקוב באתר ב-CBS) הוויברים היו זוכים לשיא שלילי של פופולריות. התגובות שלהם על יוטה, המקומיים והנופים לעומת הדרך בה שאר הצוותים נהנו מהנופים והעריכו את המקום פשוט גורמים לי להאמין שאין מצב שבעולם שהם זוכים במירוץ. לא יודע אם הם יהיו הבאים שיודחו אבל אם הם יזכו אני אהיה סופר מופתע.

אילקו

New member
../images/Emo58.gif

יש בתוך האתר סקקר פופולריות ותתפלא הוויברס לא כאלו נמוכים בדירוג.... וכמובן הקישור הבא הוא ספוילר!
: http://www.cbs.com/primetime/amazing_race8/vote/results2.shtml

מטר9

New member
במיוחד בשבילך בדקתי... ../images/Emo58.gif

ולאורך כל התוכנית הוויברים נמצאים במקום השלישי בפופולריות (לינז מקום שני וגאגהן מקום ראשון). אנשים, בואו נשים דברים בפרופורציות - אתם שונאים ילדים בני 14, 15 ו-19!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

שלא לדבר על כך שהם הדבר הכי שולט על מסך הטלוויזיה היום!

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

בואו נשים דברים בפרופורציות - אנשים יכולים להיות דוחים גם בגיל 14 ו-15. אני באמת לא רואה שום הבדל בין הוויברים לפרנדשיפ מביבי 6. ברור לי שאם איווט היתה בבית עם 12 שרה, שאין להן שום ערך טלוויזיוני, כולם היו בעד איווט. זה לא משנה את העובדה שהבנאדם דוחה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אין לי מושג איך עשית את ההשוואה הזאת. אני לא רואה שום קשר. אבל גם אם הייתי שונא את הוויברים, אי אפשר שלא לומר שהם משחקים הכי טוב (בניגוד לפרנדשיט). וחוץ מזה, לשרה יש ערך טלוויזיוני גדול, הוא רק התגלה אחרי שהיא עפה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אנשים צדקניים שמלאים בשנאה לאחרים ומתרצים אותה בכך שהם יותר טובים מאחרים, בזכות העובדה שהם דתיים. רק חסר כלב קטן ובעל שמן. והפרנדשיט שיחקו הכי טוב שם, אי-אפשר לערער על זה (הם ניצחו).

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

וזה ידוע שתמיד האנשים הראויים זוכים בסוף...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. נופים מדהימים. דובי הכי מגניב בעולם! (תמיד רציתי גריזלי, זה כמו כלב שהגדילו אותו בשקל תשעים). חשדתי בכך שזה פרק NA (אמורים להיות בערך 12-13 פרקים בעונה, לא?). אבל עדיין הייתי קצת במתח כשהוויברים הגיעו אחרונים. הלינזים כבר לא מצחיקים אותי. הם די עצובים אפילו. גאדלווסקי התחילו להצחיק אותי - בעיקר בגלל המריבות הטפשיות בין האחיות ("כריסי תפסיקי לדבר! פלישה תפסיקי להסתכל במפה!"). והברנסנים זה הדבר הכי מיותר שיש היום בטלוויזיה. גו ויבר!

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף עוד מישהו שמבין שהוויברים הם הדבר הכי טוב בעונה הזאת, תבורכי מאיה! ושמתם לב שהפרק הזה הוויברים לא התפללו? , אולי בגלל זה הם קרטעו.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif הפ, הפ, הפ!

גם אני עם הוויברים! חוץ מזה, אני ממש לא מבין את הקטע עם יוטה. אם הלינזים היו יורדים על יוטה (רק מוסיפים הרבה DUDE באמצע) כולם היו חושבים שזה קורע מצחוק...

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif

אני לא מבין מה מתלהבים מהלינזים? הם פשוט לא מעניינים!

../images/Emo58.gif 809

הדבר שהכי מעציב בכל העונה הזו זה שמשפחת וויבר לעולם לא תבין ותפנים למה כל העולם ואחותו לא סובלים אותם מהסיבה הפשוטה שסביר להניח שאנשים בסביבתם הקרובה מתנהגים כמותם בדיוק. כך עושים טלוויזיה דוחה ומגעילה, אם לגבי ג'ונתן יכולנו להגיד שמדובר בהתעללות שגובלת בפלילים, הרי שכאן מדובר בחבורה של 4 אנשים כסילים שמשחקים לידיים של ההפקה, הם פשוט טיפשים ולא יכול לקרות דבר שישנה את זה. משפחת וויבר הפסיקה להיות "טלוויזיה מעניינת" בערך לפני 3 פרקים. דמות הופכת להיות מעניינת כשהיא גורמת לצופה לשנוא/לאהוב/להזדהות, את השטאנץ של המשפחה הזו כבר מיצינו ממזמן והיא לא מחדשת לנו דבר, היי, אפילו העריכה של התוכנית ממחזרת קטעים של אם המשפחה מדברת. לפחות בפרק הזה זכיתי להכיר את השמות של המתמודדים. לא אתפלא אם גם בפרק הבא לא תהיה הדחה ויהיה לנו גמר שיתחיל מ-4 זוגות עם שני סיבובי הדחה. יש למישהו מושג אם בעונה הבאה יגאלו אותנו מהסבל הזה ויחזרו לזוגות?

d@r121

New member
TAR809../images/Emo58.gif

זה כל כך היה שקוף שהפעם זה יהיה NA שזה זעק למרחקים, נראה שהעורכים מתעצלים למתוח את הצופה ופשוט עושים לו את העבודה הכי קלה, לוקחים את כל הקטעים של הזוגות שונאי הוויבר שמתפללים להדחתם, לוקחים את הוויברז מקשקשים קצת על איך שהם מודחים ואז יוצרים עלק שטאנץ של היי עבדנו עליכם. אני חושב שהטריק הזה הסתיים בערך בעונה 7, הבנו תרדו מזה. כל כך הצטערתי שהוויברז לא עפו לקיבינימאט שזה ממש גובל בשנאה (ג'ונתן היה מטורף, אבל משעשע כמו האם והבן האוחצ' מהעונה הקודמת שתעבתי אותם בטירוף). הוויברז מנצלים כל שניה כדי לנפנף בעובדה שאין להם אבא, סוחטים את אלוהים ובכלל מתנהגים כמו חיות ואז רצים לבכות לפיל למה אף אחד לא שונא אותם. כן באמת מעניין למה אולי בגלל שהם משליכים אשפה על הדספרט או מנסים לעכב בכוח את הלינז, מבחינתי היו צריכים לתקוע יילד כל פרק רק כדי לנייק אותם יותר ויותר, עלק אחרים יקחו את המיליון דולר כדי לעשות הרמת חזה וניתוח אף, לא כי אתם הוויברז בטוח תבזבזו את זה על מצבה ענקית לאבא שלכם. ממש עצבן אותי שהדפסרט פאקצות נתקעו בגלל ההפקה המפגרת הזו, חסר לאותה הפקה אם הם לא מפצים אותם בפעם הבאה באיזה 5 דקות בונוס לפחות. יוטה יפה, אומנם אני לא מחסידי הנוף המדברי, אבל המפלים והצילומים מהמסוק פשוט מדהימים. פיל לא צריך לעשות פאפ טוק, במיוחד לא לאלמנה המכשפה ול3 העוזרים שלה, צריך להפיל עליה בית כמו על המכשפה מהצפון ושלום על ישראל.

Sole Survivor

New member
tar0809../images/Emo58.gif

פרק נחמד- לא מעניין ביותר אבל נחמד לצפייה הנופים המדבריים נחמדים אבל אחרי פרק כפול של מדבר קצת נמאס למרות שהכפר האולימפי ומשימת הרודבלוק היתה נחמדה באמת הפרק גם אני התוודתי לשמות משפחת ברסנן וגודלסקי בנות ברנסן ניראות כמו שלישיה כמו גם בני לינץ לא ציפיתי שזה יהיה נון אלימניישן אבל היה לי די ברור גם אם יהיה אלמנישן הפרק האחרון יהיה פרק 10 (סיביאס רוצים יותר רייטינג ויותר כסף) דווקא היה נחמד שוויבר לא עפו ופפ טוק של פיל היה נחמד בכלל פיל נהיה יותר אקטיבי העונה!!! גו פיל! ורולי וויבר רולס !! הכי צעיר שנשאר וניראה שהכי נהנה מהמרוץ במיוחד שעושה אתגרים שילד בגילו אף פעם לא עשה...

למעלה