../images/Emo58.gif 705 - 706
סוף כל סוף שני פרקים טובים. זה התחיל בסגירת פערים כמיטב מסורת המרוץ, והתפתח לפרק מעניין. בFF ראינו שאמבר פשוט לא מסוגלת להחליט, רוב פשוט הוציא ממנה את זה, אבל ה"מלאך השומר" שלהם או יותר נכון מלאכית עשתה להם את זה. אין מחלוקת שיש להם את יתרון הסלבריטאות (וראינו את זה כבר בפרק הראשון). המשימות היו מענינות, הנפילה של גרטשן הייתה אמיתית, וחוש ההומור שלה והתחרותיות הוכיחו שהיא צריכה להתקדם עוד במרוץ. הקטע שבו לוקחים את כל הבגדים, זה יהיה קשה בהמשך, אבל כל הכבוד (מנגד הם עכשיו נוסעים ללא מטען בכלל, דבר שמקל). בפרק השני לין ואלכס לא הפתיעו אותי בקטע עם המונית, גם רוב ואמבר לא הפתיעו בכך שלא עצרו, והסוף היה טוב. סוף כל סוף מרוץ אמיתי לPIT STOP ולא מרוץ מזויף (מישהו אמר כריס ואלכס מול וויל וטרה?). אני לא אתפלא אם ברגע שהם יוכלו רוב ואמבר יעכבו את לין ואלכס (לגבי ההפך זה כבר ברור). רון וקלי:- עדיין לא הראו כלום, זוג משעמם. רוב ואמבר:- זוג מעניין, אם כי מתחילה להיות לי הרגשה שהם לא ינצחו (לא יודע למה, סתם תחושה). יוציאן וג'ויס:- האם הם יגיעו לשלישיה? ההפקה מתחילה להתמקד בהם יותר ויותר. לין ואלכס:- הם בהחלט לא צמד צ'ה צ'ה צ'ה, שפשוט נהנה מהמרוץ, הם מונעים על ידי שנאה וחבל, כי הם זוג נחמד. מרדית וגרטשן:- אני פשוט מתחיל לחשוב שמגיע להם לסיים בשלישיה, לא מוותרים, לא נכנעים, לא לקשיים הפיזיים ולא לגיל ולא מאבדים את חוש ההומור (חוץ מזה שעם ראש חבוש היא נראתה כאילו היא מ"פרסיליה מלכת המדבר"). בריאן וגרג:- התאוששו יפה, כל הכבוד. רי ודיאנה:- היו זוג שלא סבלתי אז לא נורא שהם עפו (ועוד עם שתי מכוניות)