The Amazing Race 07X05,07X06

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

שני פרקים מעולים. מאוד מאוד נהניתי לראות אותם. שעה וחצי של תענוג
שמחתי בשביל מרדית' וגרטשן שלמרות הפציעה של גרטשן הם הצליחו לשרוד, אמנם הם הגיעו אחרונים אבל עלו ל-5 בפרק אחרי. עד עכשיו במירוץ למיליון אף פעם לא עודדתי את הזוג של הזקנים, והעונה הזאת זו הפעם הראשונה שאני מאוד רוצה לראות את זוג הזקנים מנצח. הנצחון הראשון שלהם כבר הגיע בכך שהם עברו את ריי ודינה.. ריי כל כך רצה לעבור אותם וקיבל אותה בהפוכה. מגיע לו. שמחתי גם בשביל בריאן וגרג שהצליחו לשרוד למרות התאונה.. באמת חשבתי שזה הסוף שלהם ברגע שכל הקבוצות עברו אותם והם עדיין היו בצדי הכביש עם המכונית הפוכה וחיכו למכונית חדשה.

willo

New member
../images/Emo58.gif 705 - 706

סוף כל סוף שני פרקים טובים. זה התחיל בסגירת פערים כמיטב מסורת המרוץ, והתפתח לפרק מעניין. בFF ראינו שאמבר פשוט לא מסוגלת להחליט, רוב פשוט הוציא ממנה את זה, אבל ה"מלאך השומר" שלהם או יותר נכון מלאכית עשתה להם את זה. אין מחלוקת שיש להם את יתרון הסלבריטאות (וראינו את זה כבר בפרק הראשון). המשימות היו מענינות, הנפילה של גרטשן הייתה אמיתית, וחוש ההומור שלה והתחרותיות הוכיחו שהיא צריכה להתקדם עוד במרוץ. הקטע שבו לוקחים את כל הבגדים, זה יהיה קשה בהמשך, אבל כל הכבוד (מנגד הם עכשיו נוסעים ללא מטען בכלל, דבר שמקל). בפרק השני לין ואלכס לא הפתיעו אותי בקטע עם המונית, גם רוב ואמבר לא הפתיעו בכך שלא עצרו, והסוף היה טוב. סוף כל סוף מרוץ אמיתי לPIT STOP ולא מרוץ מזויף (מישהו אמר כריס ואלכס מול וויל וטרה?). אני לא אתפלא אם ברגע שהם יוכלו רוב ואמבר יעכבו את לין ואלכס (לגבי ההפך זה כבר ברור). רון וקלי:- עדיין לא הראו כלום, זוג משעמם. רוב ואמבר:- זוג מעניין, אם כי מתחילה להיות לי הרגשה שהם לא ינצחו (לא יודע למה, סתם תחושה). יוציאן וג'ויס:- האם הם יגיעו לשלישיה? ההפקה מתחילה להתמקד בהם יותר ויותר. לין ואלכס:- הם בהחלט לא צמד צ'ה צ'ה צ'ה, שפשוט נהנה מהמרוץ, הם מונעים על ידי שנאה וחבל, כי הם זוג נחמד. מרדית וגרטשן:- אני פשוט מתחיל לחשוב שמגיע להם לסיים בשלישיה, לא מוותרים, לא נכנעים, לא לקשיים הפיזיים ולא לגיל ולא מאבדים את חוש ההומור (חוץ מזה שעם ראש חבוש היא נראתה כאילו היא מ"פרסיליה מלכת המדבר"). בריאן וגרג:- התאוששו יפה, כל הכבוד. רי ודיאנה:- היו זוג שלא סבלתי אז לא נורא שהם עפו (ועוד עם שתי מכוניות)

willo

New member
../images/Emo58.gif ועוד משהו

האם "קללת המכוניות" של השרדות חזרה למרוץ ומי שזכה במכונית לא יזכה במליון דולר?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif705 706

אף אחד כמעט ולא היה עוצר לרוב ואמבר אם זה היה קורה להם אז אין במה להתפלאותץ גם אני לא הייתי עוצר . פרקים טובים. לין ואלכס מ מטומטמים לקח להם המון בדיטור האחרון זה יצא די מטומטם כי אם הרוב היה בוחר במים זה היה הרבה יותר מהר.

דחוףףףףף שאלה../images/Emo58.gif

לא מסתדר לי פה משהו... בפרק הקודם הם הגיעו לאפריקה? אני זוכר מהפריוויו של הפרק הקודם על הפרק של השבוע שהם אמרו שיהיה פרק של שעתיים... אני הורדתי פרק של 40 דק' וזה פרק 6... אתם רושמים פרק 705,706.... מה זה אומר? את פרק 5 ראיתי כבר שבוע שעבר לא?
תסבירו לי כי משהו פה לא מסתדר לי ואני מת להתחיל לראות את הפרק אבל ההתחלה שלו לא הגיונית לי... אני בכלל לא זוכר שהם הגיעו לאפריקה... אני זוכר שהם היו בדרום אמריקה והגיעו לארגנטינה בפרק 4 ואני כבר לא זוכר אפילו מה היה בפרק 5 עכשיו

../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

הנה עכשיו אני מסתכל ורואה שיענו בפרק הקודם מרידית ואשתו הגיעו אחרונים וריי ודינה הגיעו ראשונים.... מה הולך פה?????

../images/Emo7.gif אוקיי עכשיו ברור לי...

הייתי בטוח שאת פרק 705 כבר ראיתי... אבל מסתבר שזה היה פרק 704 האחרון חח ושהם העלו 2 פרקים ברצף במקום אחד של שעה וחצי... אוףףףף עכשיו להוריד את 705

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 705+706

אחלה פרקים. באמת יופי של מירוץ ופשוט תענוג לצפות בכל מה שמתרחש. הצמדים מעניינים, הדינמיקה עושה צפייה כיפית ומספקת המון רגעים שמעלים חיוך, מותחים (כמו הריצה בסוף לפיטסטופ בין ריידינה ובריאןגרג). אין זוג אחד במירוץ שאני יכול להגיד שאני אתאכזב אם יזכה. גם לא מרדית' וגרטשן שצריך להעריך את מה שהם עשו את כה במירוץ והדברים שהם התמודדו איתם.

willo

New member
../images/Emo58.gif

"אין זוג אחד במירוץ שאני יכול להגיד שאני אתאכזב אם יזכה." גם לא רון וקלי? מה מעניין בהם (חוץ מזה שהוא היה שבוי והיא מלכת יופי)?

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אוי אלוהים רון וקלי (ורון, אל תגיד שאתה אוהב אותם בגלל השם היפה..) "הברק זה כמו ההפצצות בעירק" "אני נוהג כמו בהאמר בעירק" "המדבר זה כמו עירק" "אני טס עכשיו במטוס. גם לעירק טסים במטוס!" "רגע, הזכרתי שהייתי בעירק?" די! מספיק. הבנו את הרעיון. ולמרות שהם השתפרו לאין שיעור, They still suck.

705, 706../images/Emo58.gif וגם קצת לעונה 2

705: לא אהבתי את הפרק אבל פה אמבר הוכיחה לנו שהיא לא יודעת להחליט. דינה נעשתה פייבוריטית, אבל ריי נעשה שנוא עלי(בדיוק מה שקרה עם טרה וויל). הקטע שבו גרטשן נפצעה היה מפחיד. לא אהבתי את הפרק לא בגלל שהיה גרוע, אלא בגלל חוסר פייבוריטים. אבל פה כבר הסתמנו לי שני זוגות פייבוריטים. מרידית' וגרטשן
ושלוש שלישים - בריאן וגרג, רון וקלי ואוצ'יינה וג'ויס. 706: היה פרק מ-ע-ו-ל-ה. הכי טוב בעונה, וזה כמובן בזכות זה שיש לי סופסוף פייבוריטים, וזו הפעם הראשונה שלי במירוץ שהפייבוריטים שלי הם זוג הזקנים - מרידי'ת וגרטשן
. מואחהחהחה כל כך שמחתי את מה שלין ואלכס עשו לרוב ואמבה, מגיע להם. רוב ואמב.. הצל שלו - פשוט איכ, איכ, איכ, לא סובל אותם. הקטע שבו בריאן וגרג התהפכו היה מפחיד. זה מדהים כמה נחישות יש למרידית וגרטשן. אהבתי את הרוד-בלוק וסופסוף רוב התקשה במשהו
בדיטור לדעתי "המים" היה הרבה יותר קל מאשר "האוכל". הקטע הכי מותח היה בסוף, בין גרג ובראין לבין ריי ודינה(טרה וויל וכריס ואלכס?). שמחתי שריי ודינה סולקו, ושזוג הקשישים שריי כ"כ שנא ניצח אותם, ועוד במשימה פיזית. אני שמח שבסוף, בריאן וגרג התעשתו מהתאונה שלהם. יש! אני כבר מצפה להנות בפרק הבא, אחרי שיש לי פייבוריטים
סופסוף אני אגיד משהו שחיכיתי הרבה זמן להגיד במירוץ למיליון: אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.

עוד משהו קטן../images/Emo58.gif

שמתם לב שזה המירוץ הכי לא מאוחד שהיה? כמעט כולם לא זוכרים או מתבלבלים בשמות של המתחרים שלהם? ונראה לי שזו העונה היחידה, שלא הוזכרה המילה "ברית".

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

1. כן הוזכר. בפרק השני רוב אמר שהוא עשה ברית קצרה עם רון וקלי, יוצ'נה וג'ויס וריי ודינה. 2. מה לין ואלכס עשו לרוב ואמבר בפרק 6? כי אני לאשמתי לב לשום דבר...

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אהה... אפשר לחשוב , בסוף הם גם ככה הגיעו אחריהם. שלא תבין אותי לא נכון, אני אוהב את אלכס ולין, אבל זוג שמונע משנאה לזוג אחר, לא ינצח בחיים...

למעלה