The Amazing Race 07X05,07X06

../images/Emo58.gif

יש בזה משהו. אבל זה באמת משעשע לראות את רוב כועס
מי הפייבוריט שלך?

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שהיחידים שבאמת מגיע להם לזכות הם רוב ואמבר. אני אוהב גם את אלכס ולין (אבל מה שציינתי בהודעה הקודמת מאוד מוריד מהם) ואת בריאן וגרג (למרות שהם ממש לא משחקים חכם). את רון וקלי |פיהוק| אני לא סובל. יוצ'נה וג'ויס גם לא (בלי סיבה). מרדית' וגרטשן הם מאוד פרווה. אני חושב שכדאי שהם יהיו הבאים שיעופו רק בגלל שאין שום סיכוי שבעולם שהם יזכו (ראית איך הם שמחו שהם הגיעו רק למקום 5!) ולכן הם סתם גוררים את הסוף...

leedsutd

New member
לא מבין את ההתלהבות מרוב ואמבר

הם שחצנים בצורה בלתי נסבלת ולמזלם העונה הצמדים די חלשים ואני לא רואה צמד שייסכן אותם.שמחתי שרי עף ובאין ברירה מקוה שהאחים יצליחו למנוע נצחון צפוי מרוב ואמבר.

../images/Emo58.gif AR 705-706

פרקים ממש יפים
אהבתי שבפסט פור רוב נתן לאמבר להחליט אם לוותר על הפסט פור או לא ופתאום כל הביחטון העצמי שלה ירד
כי היא רגילה שהוא עושה החלטות והיא אחריו... ככה זה גם היה בהישרדות אולסטאר
הקטע עם הילדים היה ממש מרגש
ממש הזדעזעתי שגרטצ'ן (או איך שלא קוראים לה) נפלה... אבל כל הכבוד להם!! למרות הכל ממש הולך להם
חחח קרע אותי שבקטע של ההאכלה של האריות רוב יענו בדק אם הגיר נמחק או לא בשביל יענו לרשום את עצמו במחזור הראשון חח שרוט... התאונה היתה רגע השיא בשני הפרקים האלה!! ממש כאב לי עליהםםםם אבל שמחתי שהם הגיעו בסוף ושהם ממשיכים כי אחרי רוב ואמבר הם הפייבוריטים שלי
יאללה מחכה כבר לפרק הבא

אילקו

New member
בשבוע הבא ישודר AR

גם בשלישי וגם ברביעי לפי TVTOME אבל שם רשום שבשלישי יהיה פרק 706 ורביעי 707 כאילו לא החשיבו את הכפול בתור 2...

Boran

New member
../images/Emo58.gif 705-706

פרקים חביבים. ממש חבל לי על ריי ודיינה. די אהבתי אותם. למרות שגם את האחים אני אוהב. לפחות ריי ודיינה יוצאים עם מכוניות. אם אמבר ורוב היו לוקחים את הפאסט פורוורד בסוף, ואז זוכים במכוניות... אז היו להם כבר 4 מכוניות שהם זכו בהן, פלוס מיליון דולר של אמבר וה-100 אלף של רוב, וסיכוי לעוד מיליון כאן... טוב שלא הגזמנו. טוב שלקחו לזקנים גם את התיקים. למדו מהעונות הקודמות שכסף אפשר בקלות להשיג מחדש כך שלקחת רק את הכסף זה לא משנה הרבה.

zulu2000

New member
705-706../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

פרקים טובים מאוד, רק שראיתי אותם במרווח של יום אחד מהשני אז אני לא זוכר בדיוק מה קרה ב 705.. מרידית' וגרטשן מתחילים להתחבב עלי, בסך הכל הם הקשישים של המירוץ, בלי כסף או בגדים והצליחו לסיים במקום החמישי. ועוד אחרי הנפילה של גרטשן זה נראה כמעט בלתי אפשרי בשבילם. רוב ואמבר מעצבנים, אבל מגיע להם להגיע לפחות לפיינל 3. בלעדם המירוץ יהיה משעמם.. רק שלא ינצחו. התאונה של האחים הייתה מפחידה. ממש שמחתי שהם נשארו ולא ריי ודינה. הסוף היה מותח
. פייבוריטים- רון וקלי.

Sole Survivor

New member
שאלה

איזה פרקים שודרו בשבוע שעבר בארה"ב ומה ישודר השבוע ביום שלישי?

למעלה