האוטופיה של אלאניס
New member
That I would be good תרגום
הסיפור מאחורי השיר: כמה שבועות אחרי הלחץ והתשישות הפיזית והמנטלית מה- ג'גד ליטל פיל טור של 1996, אלאניס מוריסט לא יצאה מהבית ולא הצליחה לצחוק כמעט שנתיים. אז היא עשתה מסיבה, ופתאום בא אליה המוזה, והיא לא מסוגלת לכתוב ללא שקט מוחלט.. והיא לא רצתה לגרש את כולם.. אז היא נכנסה לחדר שלה - לתוך הארון והתחילה לכתוב את הלירקס שהם תשובה לשאלה - "מה את רוצה?. אז אני רוצה... שאשאר טובה גם אם לא אעשה דבר שאשאר טובה גם אם הבוהן היתה כלפי מעטה הסבר זריז: בשנת 1997 אלאניס שקלה ברצינות להפסיק עם המוזיקה, כנראה שזה חזק ממנה והיא הרגישה שאם היא תפסיק היא לא תרגיש טוב\תאבד ת'שפיות. לכן השאיפה להשאר טובה. thumps down ביטוי שבחיים אי אפשר לתרגם.. זה י'עני "לא!" "סירוב".. זה thumps down ----->
שאשאר טובה גם אם אחלים ואשאר חולה שאשאר טובה גם אם ישתכר מעשרה פאונדים (*ולא 5738975558 מיליון אלף...) שאשאר בסדר גם אם אפשוט רגל שאשאר טובה אם אאבד את שערותיי ונעוריי (אחד המשפטים הכי חזקים שהיא הוציא לטעמי...) שאשאר מצוינת גם אם לא אשאר עוד מלכה שאשאר נפלאה גם אם לא הייתי יודעת-כל שאשאר נאהבת גם אם אנתק את תחושותיי שאשאר טובה גם אם איהיה נדהמת (מסובך לתרגם את overwhelmed זה בעיקרון "הכנעות לרגש".. להשתגע, להיות המום, נגיד מצב - לא עלינו חס וחלילה.. אומרים לכם שמישהו שאתם אוהבים נפטר - העשר שניות הבאות הם מצב של overwhelmed). שאשאר נאהבת גם אם אתאדה מהזעם שאשאר טובה גם אם איהיה עלוקה (שזה בערך מה שאפשר להגיד על מה שהיתה בצורה אוביקטיבית ב-1995\1996... כל המאניה הזה שהיתה עליה - כמו עלוקה זועפת שאי אפשר לברוח ממנה..שזו דרך שפיטה עצמית אוביקטיבית גאוניות..). שאשאר טובה גם אם אאבד את שפיותי שאשאר טובה אתכם או בלעדיכם (י'עני אנחנו).
הסיפור מאחורי השיר: כמה שבועות אחרי הלחץ והתשישות הפיזית והמנטלית מה- ג'גד ליטל פיל טור של 1996, אלאניס מוריסט לא יצאה מהבית ולא הצליחה לצחוק כמעט שנתיים. אז היא עשתה מסיבה, ופתאום בא אליה המוזה, והיא לא מסוגלת לכתוב ללא שקט מוחלט.. והיא לא רצתה לגרש את כולם.. אז היא נכנסה לחדר שלה - לתוך הארון והתחילה לכתוב את הלירקס שהם תשובה לשאלה - "מה את רוצה?. אז אני רוצה... שאשאר טובה גם אם לא אעשה דבר שאשאר טובה גם אם הבוהן היתה כלפי מעטה הסבר זריז: בשנת 1997 אלאניס שקלה ברצינות להפסיק עם המוזיקה, כנראה שזה חזק ממנה והיא הרגישה שאם היא תפסיק היא לא תרגיש טוב\תאבד ת'שפיות. לכן השאיפה להשאר טובה. thumps down ביטוי שבחיים אי אפשר לתרגם.. זה י'עני "לא!" "סירוב".. זה thumps down ----->