ThanderHawk מה זה בדיוק?

AmiDebesh

New member
שאלה מעניינת

היום המליצה לי הגר מהתמיכה של אינטליום על התוכנה הזאת, שאמורה לאפשר לי גם גלישה לבנק הפועלים. לצערי הרב במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שהמכשיר שלי ה-Mio 558(ושלך למיטב זיכרוני) אינו נתמך. זאת ההודעה שאני מקבל במהלך ההתקנה: We are sorry, ThunderHawk 1.09 does not support your device. To add your name and device to the ThunderHawk notification list, go to: http://www.bitstream.com/wireless/from_device.html הרצתי אליהם ולאינטליום שאלה ואחזור לזה מחר.

כפתוריי התוכנות הפסיקו לפעול...

עשיתי התקנת תוכנה Nyditot Virtual Display. לא הסתדרתי איתה אז הסרתי אותה מהמכשיר ומאז 4 כפתוריי התוכנות לא עובדים. עשיתי שחזור ברירת מחדל וזה עדיין לא עובד. דרך המסך התוכניות כן עובדות. למישהו יש פתרון?

mikeoreli

New member
מה כתוב בהגדרות?

האם בהגדרות המקשים מוגדרים כמו שצריך ?

תוכנה להסרת תוכנות?

קיבלתי ייעוץ שאני צריך תוכנה שתוריד את שאריות התוכנות שהסרתי כדי שהלחצנים יחזרו לעבוד. מישהו מכיר דבר כזה?

mikeoreli

New member
תחפש בפורום

תחת REMOVER, לי לא יצא (לא יודע למה) להשתמש בתוכנות אלו, אך פה בפורום הם מלוות גם בהמלצות. בנוסף, גם אני ניסיתי בזמנו את התוכנה הזו והיא לא עשת לי בעיות בקסיופיאה. אלו אומנם מכשירים שונים, אבל לך תדע... בנוסף, האם וידאת שהורדת גרסה המתאימה למערכת ההפעלה שלך ? אם לא, יכול להיות שהפיתרון היחיד יהיה H.R.

AmiDebesh

New member
יש הסבר ל - ThanderHawk

תוכנת גלישה שנראת מצויין. פורסת את האתר לרוחב המסך. כאמור הומלצה לי ע"י הצוות הנהדר של אינטליום, וסוף סוף יש פיתרון לגלישה לאתר בנק הפועלים. בהתקנה רגילה לא ניתן להתקין אותה למיו שאינו מוזכר באתר שלהם כלל, אבל גם את זה הצוות של אינטליום פתרו ובמידה ותרצה אני יכול לשלוח את ההסבר.

AmiDebesh

New member
ThunderHawk

לפני הדרך לתשומת לבך, המוצר אינו תומך בעברית... במידה ואתה עדיין מעוניין להלן הדרך... הכנס לאתר החברה בכתובת: http://www.bitstream.com/index.html ולהרשם כדי להוריד את התוכנה. התוכנה שתוריד מהאתר לא מאפשרת התקנה למיו. (לכן אני צריך לשלוח אליך קובץ שקיבלתי מאינטליום). בדואר חוזר תקבל שם משתמש וסיסמא כפי שבחרת ובנוסף קוד רישום. יש להעתיק את ה-CAB שאני אשלח אליך למכשיר ולהפעיל. הקובץ יתקין את התוכנה ThunderHawk למכשיר. לאחר הפעלת התוכנה במכשיר עליך להכניס את הפרטים שקיבלת בדואר החוזר הנ"ל לתוכנה ואז לגלוש. זה ההסבר. במידה ואתה מעוניין אנא העבר אלי במסר את הדואר שלך ובדואר חוזר תקבל את הקובץ.

mikeoreli

New member
בנוסף

התוכנה לא ניתנת לקנייה, אלא צריך לשכור אותה וזה אומר שכל חודש צריך להוציא כ 6 דולר או כל שנה כ 50 דולר על מנת לגלוש דרכה. כמוכן, יש חודש ניסיון חינם.

AmiDebesh

New member
עצוב אבל נכון

אני בקשר עם התמיכה של בנק הפועלים, אבל הם נורא כבדים בנושא. אני מפציר בחברי הפורום להפעיל עליהם לחץ כדי שיפתרו את החיבור לאתר עם הדפדפן המובנה. טלפון התמיכה של בנק הפועלים: 03-6501155 בנוסף אינטליום (משווקי מיו) מחפשים לקוח עם חשבון בבנק לאומי כדי לראות האם הפתרון של התוכנה הנ"ל עובד..

davidraviv

New member
עיברית

האם לבנק פועלים יש אתר באנגלית? אם כן, תוכל לשלוח URL? איך אחרת ניתן לגלוש באתר אם התוכנה לא תומכת בעברית? לי יש את הגירסה הראשונה של העברית, לא עברית לוגית. דוד.

AmiDebesh

New member
כתובת אתר בנק הפועלים באנגלית

באתר ניתן לקבל מידע אבל לא לבצע פעולות

SaarAvigour

New member
ThunderHawk של BitStream לא רלוונטי

ThunderHawk זה דפדפן קנייני (שייך לחברת BitStream ומשתמש בשרתיה) המדמה מסך ברזולוציה VGA על מסך ה- QVGA של ה- PPC. חברת BitStream מוכרת יותר כמעצבת פונטים, בעיקר מסוג True Type ואת כישורה "משם", רתמה לעניין "כאן", עם פונט קטן-מידות אך ברור להפליא, שמסייע להדמייה הנזכרת לעיל. אגב, כל הדפדפן הזה עובד באופן די מוזר, נהיה מנומסים ונקרא לזה "קנייני".., עם מעין מקלדת משלו. לגבינו זה אומר - אין תמיכה עברית !! בנוסף, לא מדובר כאן ביישום נרכש "וזהו", אלא ברכישת מינוי שנתי, המאפשר שימוש בשרת ThunderHawk, זה ש"בונה" את דפי האתר אליו גולשים "מחדש", ומאפשר את הדמיית ה- VGA על מסך ה- PPC (שכאמור ברזולוציית QVGA בלבד). כשבקרתי בכנס PocketPC Summit 2003 בווגאס, פגשתי את אנשי ThunderHawk (שזוכה להצלחה, ברורה, בארצות דוברות אנגלית) והתעניינתי לגבי תמיכה בהווה/בעתיד בעברית. נאמר לי שזה לא בתוכנית העבודה לטווח הקרוב, בגלל השוק הקטן וסדרי הקצאת המשאבים ב- Bitstream... אחרי כל הנאום המפורט, אני תמה על-כך שמישהו/הי הצליח/ה לצפות באתרים עבריים ב- ThunderHawk. אמנם לא ניסיתי את התוכנה מאז CTIA בנובמבר, אבל סביר להניח שכשיחולו שינויים במדיניות BS הם יודיעו לנו על כך. למי שצפייה באתרים עבריים לא רלוונטית, ואין לו מניעה "פנימית" להתחייב לשלם דמי מנוי בכרטיס אשראי....ThunderHawk יכולה להציע אלטרנטיבה בהחלט מעניינת לגלישה "נורמאלית" בדפדפן עם שטח מסך מוגבל. אגב, באתר החברה מוצעת גרסת התנסות חינם ל- 30 יום. כל אחד/ת יכול/ה לנסות ולהתרשם בעצמו/ה. לינק לאתר הרשמי של ThunderHawk: http://www.bitstream.com ============ סער אביגור

AmiDebesh

New member
השימוש שמצאתי בתכנה

תודה על הסקירה מאירת העיניים. הסיבה לכך שהגענו לדיון בנושא הדפדפן הנ"ל היא שבינתיים הוא הדפדפן היחיד שאיתו הצלחתי לגלוש לאתר בנק הפועלים. אמנם לא בעברית אלא באתר של הבנק באנגלית. אשמח באם תוכל להמליץ על דפדפן אחר שלדעתך יוכל לעשות עבודה דומה. עברית או אנגלית

SaarAvigour

New member
אם זה עובד, מה משנה הייתר..

ובכן אם ThunderHawk פותר איזשהי בעייה, מה טוב. פשוט הופתעתי שמישהו הצליח (כרגע כבר ברור שלא) לגלוש ב- TH בעברית. לגבי הגלישה לאתר בנק הפועלים, אבדוק ואעדכן. Tweaks 2k2, עליה כתבתי בפוקט (אותה ניתן לרכוש ב: http://www.pc-counselor.com) אמורה לדמות את ה- PIE ל- IE6 מה שלפחות בתאוריה, אמור לפתור בעיות כגון דא. היות וה- PIE תומך עברית, לפחות לכאורה, הבעייה פתורה. לא ניסיתי עד היום..לפי דברי הכותבים כאן, אני מבין שזה לא ממש עובד.. ========= סער

lirazoo

New member
../images/Emo22.gifזה לא עובד, ניסיתי גם

עם ה- PIEPLUS שמאמת את ה- PIE כ- IE גירסא 6 אבל הצורך הוא באבטחת SSL ב- 128 BIT שכנראה רק ה- THANDERHAWK נותן.... לגבי העברית ב- THANDERHAWK אני עדיין מנסה , אתם תדעו ראשונים.

למעלה