Tespia is Open!

Hasselblad

New member
ואני גיליתי שגם אני התקבלתי

וכרגע המחק רץ ממש חלק. כשיהיה לי קצת זמן אשחק ואצלם!

Hawkgirl

New member
הנשקים לרמה 77, כנסו כנסו x]

אין מה לומר, הם לא משהו אבל הם נראים טוב. ויש גם נשק חדש למי שיאסוף מספיק טוקנס F3

Macbook

New member
לא רק שהם לא נראים משהו הם גם מיותרים

אבל תודה על המידע!

xFade

New member
../images/Emo79.gifמזה הפינק בין מסטר?!?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

היתרון הוא שהחרב היא FAST + 5

זה מאד מהיר כמו RED KATANAS . רותם את יכולה להגיד לנו מה זה ה פינק בינ מאסטק הזה? עם 500 ATT ??? נראה לי כמה האקרים כבר רשמו את זה כיעד.... קיים דבר כזה חרב עם 500 ATT ?

Hawkgirl

New member
היה לי משעמם אז ציירתי בצייר XD

מה, נו, לא רואים שזה חרטא? XD

אה, זה לא אמיתי? ../images/Emo11.gif

טוב ביאסת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Hawkgirl

New member
וואי נסחפתם XD

זה הזיוף הכי גרוע שיכול להיות XD כאילו.. את הרקע פאקינג עשיתי מצבע אחד וספריי בצבעים שונים XD

Macbook

New member
זה ממש משנה את כל התמונה אז.

אני לא זוכר מה הBase Attack של Red Katana אבל היא לרמה 70 אז אני בטוח שהוא יותר נמוך; יהיה קל יותר להגיע ל110+ אתק עם החרב הזאת.

הנשק של הפינק בין!!11../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

בטח צריך 3443568045 טוקנים ועד אז יגמר האיוונט ואני אשאר עם טוקן וחצי עדיין.
כמו האיוונט האחרון שאני זוכרת עם טוקנים.

מ י ל ר

New member
כמה עדכונים

למרות שאפשר לקנות נשקי מייפל בטוקונים, עדיין נשקי מייפל נופלים ממפלצות (מייפל כלאו 35 נופל מהנחשים הפצועים האלה) 500 עלי מייפל = 1 טוקן כיסא מייפל זה 2 טוקנים, זה נראה שהכיסא טרייבן, אפילו אפשר לזרוק אותו על הריצפה, אבל לא נראה לי שזה באמת יהיה, למרות שאם יהיה אפשר למכור את הכיסא - מה טוב. ועכשיו למשהו המוזר פייס אקססורי - עלה מייפל (שהוא דיי מכוער) מוסיף 5 ללמה שאתם בוחרים מהרשימה (יש עלה עם 5 לאק, יש עלה אחר עם 5 אינט וכדומה לכולם) לא רשום שהוא מוגבל בזמן, אני איהיה מאוד מופתע אם הוא לא יהיה מוגבל בזמן, וכמובן שאם לא, זה מן הסתם יהיה הדבר הראשון שאני אקח לי. עלות עלה מייפל לפה - 3 טוקנים אפשר לשפר 3 פעמים ככה למי שמחליט שהוא מנסה לסקרל אותם במגילות של 30% ודברים כאלה, תקנו אותם עכשיו במקום לחכות שיעלה להם המחיר. שרשראות השרשרת הראשונה מוסיפה 1 לכולם הסטטים והיא לא מעניינת השנייהה והשלישית דומות, 2 לכול הסטטים, אבל אחת עם 7% HP, והשנייה עם 7% MP, מה שאתם בוחרים. למי שיש קצת חיים ואין לו אפילו דיפ סטאר (כמו עידן למשל) אז שרשרת עם 7% HP יכול להיות נחמד, לא זוכר כמה עולה השרשרת, אבל דיי הרבה. מגילות ורודות שכאלה, 20 טוקונים כאוס סקרול 15 טוקונים מגילה לניקוי סלוטים 1% גם 15 טוקונים קבלו את זה יש אפשרות להמיר נשקי מייפל לטוקונים ויש אפשרות להמיר עלי מייפל לטוקונים ככה שלמי שיש סתם נשקי מייפל לא מועילים - אפשר להמיר לטוקונים משהו מוזר, לא מצאתי אפשרות שדרוג נשקי מייפל, נגיד נשק של רמה 35 לשדרג עם עלים לרמה 64, ככול הנראה שאין כזה דבר. עלי מייפל נופלים ממפלצות

מ י ל ר

New member
תיקון

עלה מייפל לפה אפשר לשפר 7 פעמים שרשרת אפשר לשפר 3 פעמים

MomerS

New member
משימות ששוה לעשות לקראת יום ההולדת

http://global.hidden-street.net/quest/world-tour/the-secret-of-ninja-castle מקבלים סקרולים לפנים ולעין יש מכירה של משהו לעין ביום הולדת אם כן זאתי משימה ממש משתלמת

מ י ל ר

New member
גם צריך להשלים פאזל כול שהוא

חלק מהפאזל נופל ממפלצות מיוחדות, שכול מכה שלכם מורידה להם 6 (מתות דיי מהר, וגם חלשות, מגיבות לאלמנטים כמו קרח) ושאר החלקים לא כזה הבנתי מאיפה, אבל נקבל ספר שמסביר הכול, לא הצלחתי לצלם את הפרטים. יפול שמשות כאלה, ואפשר לדבר עם קסנדרה והיא מעבירה למקום שצריך להביא את השמשות ל-NPC ואז העץ גודל, למזלנו הרב יהיה אפשר להשיג הכול בטוקנים, כי ממה שכבר למדנו מהאיוונט של הקיסמס, שההאקרים ישתלטו על המפה הזאת ויעשו DC האק ויעשו וואקום, ואף אחד בנקסון לא ישים לב לזה חודש ימים, ככה שאל תבנו על העץ הזה בכלל, לא שיגדל ולא נעליים. אבל הוא קיים, שזה גם טוב. וזהו בכללי, שעולים רמה באמת מקבלים כמות עלים, אבל זה סתם פוש. לי זה לא יעזור כול כך. יש לי איזה 2000 עלים באחד המיולים, יזרז לי את העיניים קצת. אבל בכללי כול החודש של מייפל אני סתם יהרוג מפלצות רמה נמוכה ובכמויות בשביל העלים, אני משער עצמי שזה יהיה במגאדיה הרודים האלה שם D: למרות שאני לא יודע כבר כמה יהיה שווה מגן מייפל, או נשקי מייפל. כמובן אני יעשה לי נשק רמה 77, למרות שהוא מכוער, שיהיה. אה, יש גם שרביט של קוסמים, גם הוא לא מיוחד.

MomerS

New member
התכוונת שאם יש נשק מייפל

מיום הולדת קודם אפשר להמירו לתוקונים?

מ י ל ר

New member
תמונות

מסתבר שכן הצלחתי לצלם ואחרי שהתפקשש לי הגנב והקוסם, הסבירו לי איך לעשות את זה טוב ופתחתי קשת, מאוד התלהבתי מההוריקן, אבל מסתבר שאין מה לעשות כי זה לא החשבון האמיתי שלי, זה דיי ממצא את עצמו מהר, אני לא אתחיל להשקיע בשביל להשיג עלים וכול זה. טוב, נשקי המייפל סטאףף 77

למעלה