Tespia is Open!

P o o f i

New member
שאלות לגבי התמונות

קודם כל, תודה סמדר.
מה הסטאטים של התליון של מייפל? והאם זה אומר שהמחיר של הסקרולים הורודים ירד באופן משמעותי?

מ י ל ר

New member
אני לא מאמין שירד המחיר של הסקרולים

הורודים כיוון שסקרול ורוד אמיתי הוא 50% הצלחה, ואם נכשל לא מפוצץ את הנשק. ובטח הסקרולים האלה יהיו בלתי ניתנים להעברה, ככה אני מאמין. (ואני מקווה שאני טועה)

btekx

New member
בטוח לדעתי שמגילות זה פועל רק על מייפל

כלומר רק על חפצים מייפל או שזה אין החלפה!

������� ������ �� ��� ! �� �� ������ ���

�� ��� 20 % ����� � 100 % ����� �� �� �� �����. ���� - �� ���� 80 % ����� ������.

אאוטש.... אמנם מאוחר אבל בכל זאת....

הסקרולים פועלים על כל הנשקים. אבל יש להם 20 % הצלחה ו 80 % סיכוי להשמדת החפץ. ואוסיף SS חמוד..... שמתאר מה קורה כשמי שמחזיק את המוב קורס .....

מ י ל ר

New member
מגניב!!!

מעניין איך נראים הנשקים החדשים של מייפל! חבל שאין נשקי מיפל לרמה 120 או 140 D: אבל בקטנה. צלמי דברים חדשים אם יש :)

Guid

New member
אם אני יכול להוריד את טספיה,

זה אומר שהוזמנתי?

Guid

New member
אז מגניב, גם אני הוזמנתי לטספיה... ../images/Emo9.gif

Guid

New member
זה עדיין בהורדה...

זה פשוט לא זז, לא להאמין... רק בבוקר אני אוכל להיכנס...

Hawkgirl

New member
LOLZ

כשהורדתי את זה ב-6 לפנות בוקר, לקח לי שעה להוריד. בפעם הראשונה שרק התקנתי את טספיה, לקח לי יומיים שלמים עם כל הבעיות שהיו T_T

Guid

New member
כן, זה 2 ג'יגה אחרי הכל... ../images/Emo3.gif

התקנתי את זה, אבל אני עדיין לא מצליח להיכנס לבפנים. יש לי את ההודעה המעצבנת- "Trouble logging in? use the website!"... זה משגע את המוח...
אני אנסה להכנס שוב עוד מעט, נקווה שיעבור להם... עד שנבחרתי לטספיה אני לא יכול להכנס...

Hawkgirl

New member
אה לא, זה באג!

אתה לא תצליח להיכנס. פשוט תבחר ערוץ(לולז) ואז תלחץ על show characters ושמה תתחבר. ........ אה, אבל רגע, אם זו פעם ראשונה אין לך דמויות X: בעעע, תנסה בכל זאת אולי זה ייתן לך ליצור חדשה X: בכל אופן, תדווח על הבעיה, אני גם דיווחתי כבר :S

Hawkgirl

New member
טוב, ויתרתי רשמית לנסות להיכנס

עד עכשיו עוד הצלחתי להיכנס והייתי פשוט תקועה בלאג. אבל עכשיו, ברגע שאני רק מנסה להתחבר, החלון פשוט נתקע ונסגר רק עם ctrl+alt+del... בעעעעעע

למעלה