Tespia is Open!

Guid

New member
טספיה! ../images/Emo99.gif

רותם, את הופכת רשמית ל"כתבתנו לענייני טספיה"...

Hawkgirl

New member
בעעעעע יש בעיה רצינית בטספיה $@^

עדיין יש לאגים. אבל אחרי ניתוק המודם וחיבור מחדש זה הסתדר לבנתיים. זה גם לא נתן לי להתחבר ><" כל הזמן "להתחבר מהאתר להתחבר מהאתר", בסופו של דבר פשוט בחרתי שרתי ולחצתי על "הצג דמויות" והצלחתי להיכנס.. יש גם בעיה רצינית עם המקשים. המקשים של המקלדת לא נקלטים עד שלוחצים על המסך עם העכבר...(ולא, שום חלון אחר לא מסומן כעובד, רק מייפל) בלעכט... בכל אופן. נראה שהשנה לא אוספים עלי מייפל אלא.... קלפים? ופאזל XD לפחות לא היו קווסטים לאסוף את העלים בנתיים.. רק קלפים, צירפתי תמונה. ולצערי הרב במהלך כתיבת ההודעה המשחק שוב חזר ללאג =.=

מ י ל ר

New member
מוזר, רשום שזה מעלה רמה 121

אולי זה לא קשור לעלים של מייפל? אולי יהיה גם? כי היומולדת של מייפל אמור להיות לכולם, לא? 0: ואני סתם משער כמובן, אין לי מושג.

אני מכירה עוד 4 אנשים בטספיה וכולם

אומרים שהלאגים נוראיים. יש לי חבר טוב שגר בקליפורניה (ליד הסרבר של נקסון) ובקושי זז שם...... אני שמעתי שיש עלים, אבל מקבלים אותם בעליית דרגות....
......תמורת 15 אלף עלים תקבלו עלה לפה עם + סטטים. השמועות אומרות שזה עלה קבוע. לא סגורה על זה 100 % כי החברים שלי כותבים כל כך הרבה אינפורמציה..... שמעתי שהנשקים לדרגה 77 לא משהו. זה מה שאני זוכרת כרגע....

יש לך מושג כמה עלים מקבלים לעליית רמה?../images/Emo12.gif

כי לפי מה שאת אומרת אי אפשר לקבל עלה אחד בכל רמה...אין אפשרות להגיע ככה ל15 אלף. f3 אני ממש מקווה שאני אוכל להשיג את העלה לפה!

פרטים נוספים:

המפלצות יזרקו עלים ! ובעליית דרגות זה לא רנדומלי - מקבלים מלא עלים. לדרגה 77 שמעתי שמקבלים 12,500 עלים. את העלים מחליפים בתוקנים (TOKENS) ואת ה TOKENS מחליפים בנשקים וסקרולים. לדוגמא - כאוס סקרול = 15 TOKENS , ניסיון כפול יעלה 30 TOKENS ועוד סקרולים ורודים עם 40 % הצלחה אבל 100 % השמדה של החפץ אם לא מצליח.....

Hawkgirl

New member
LOLZ

את מספקת מידע יותר ממני XD סורי, אבל הלאגים פשוט לא מאפשרים לשחק בעע XD

רותם, אני מה זה מבינה אותך

אנשים בארה"ב אומרים שבלתי אפשרי לשחק !! אז את בישראל שכל כך רחוקה מהסרבר....

SSים באדיבות חבר. הוא נתן את הסכמתו שאפרסם

אותם כאן. כרגע כתב במשחק שזה ממש בלתי אפשרי לשחק עם הלאגים המטורפים שיש שם.... אז רותם שגרירתנו, חיזקי ואימצי....

MomerS

New member
ואוווווווווו איזה ספוילרים מטורפים

אני לא מאמין לחנות ההיא של הסקרולים אבל אני בטוח שהמחירים ירדו משמעותית אז אני אלך להידדן סטריט למכור את הכול אני מחקה להשיג כיסא מהר וכמה דרופים צריך להשיג בשביל לקבל את המטבע ההוא לקנות דברים? אני לא מאמין שזה אמיתי

מ י ל ר

New member
וואי סמדר תודה על המידע!

מעולה! אז לא יהיה צריך רק לעלות רמות בשביל להשיג דברים! אני רוצה כיסא מייפל שעידן יפסיק לעשות עלי שוויצים D: תענוג, החודש של היומולדת הזה אני יעשה כמו שעשיתי שנה שעברה, רק להשיג עלים ולחפש מגן מייפל, בלי אימונים בלי כלום D: הולך להיות שמח.

למעלה