TESPIA is coming! מי בא איתי לשם???

icy rain drop

New member
TESPIA is coming! מי בא איתי לשם???

יואו איזה התרגשות סגירת מעגל אני שיחקתי בסקניה בטא, עוד לפני שהיה בקושי משהו במשחק ועכשיו tespia יוהוהוהווו מי בא מי בא???? ומה יהיה שם, מישהו יכול לומר לי / יודע?

yonVata

New member
את מדברת על השרת בטא?

נראה לי שואה אטומית!.... שונא שרתי בטא, זה אומר שאת כל החרא שנקסון בודקים יאכלו אלה שילכו לשם... אז יופי, אתה תשחק ראשון בדמויות החדשות, אבל המשחק יקרוס לך פעם ביומיים בממוצע...

icy rain drop

New member
כבר הייתי בסקניה בטא, דוקא אהבתי....

נראה לי מגניב לראות מה הם מתכננים..... אולי זאת רק אני

yonVata

New member
אם בא לך לראות מה הם מתכננים...

לא עדיף כבר ללכת עד הסוף ולשחק בגרסא הקוראנית? הרי בסופו של דבר הכל מגיע משם...
טוב עכשיו אני סתם קטנוני... בכלמקרה... אני מניח שיהיו אנשים שישמחו לשחק שם, לדעתי זה סתם מיותר... ואני אנטי גרסאות בטא באופן כללי....

Macbook

New member
אנשים שהם לא קוריאנים לא יכולים לשחק

קודם כל יש את עניין השפה, ודבר שני בשביל לשחק במייפל הקוריאני צריך להכניס מספר זהות של ההורים ושל הנרשם. קוראים לזה SSN, ואסור לזייף דבר כזה... אני חושב שזה פלילי.

Macbook

New member
יצא לי לשחק בGMST

שזה הטספיה של מייפל גלובל ואין קריסות.. הם פשוט מוסיפים תוכן חדש (כנראה אקסלוסיבי) ורוצים שהמשתמשים יבדקו אותו כדי שלא יהיו באגים בשרת הרגיל סה"כ מי שבא לשם כדי לשחק ולשבת בהנסיס טאונסטריט הגיע למקום הלא נכון. עדיף שרק משתמשים רציניים שיגישו בקשה להתקבל באמת יתקבלו לשם ויעזרו לשמור את המשחק נקי מבאגים. לבחור משתמשים רנדומליים זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות...

Hasselblad

New member
המממ את יודעת

שאת לא יכולה סתם להתחבר לשרת trspia... את צריכה לקבל הזמנה מנקסון שבוחרים חשבונות רנודומלית... אם עד עכשיו לא קיבלת הזמנה כנראה שכבר לא תקבלי... ממה שאני יודעת יהיה שם את הביג בנג

icy rain drop

New member
כן, אני יודעת >________________> לכן שאלתי

כי קיבלתי הזמנה ואני מניחה שמי שקיבל יבוא..

Macbook

New member
לא קשור לרמות גבוהות/נמוכות

יש לי רמה 152 על החשבון ולא בחרו אותי... נקסון פשוט עשו בחירה רנדומלית כנראה מתוך כמות משתמשים פעילים. איך אתה בודק? אתה נכנס לאתר, ואם קופצת לך הודעה ששואלת אם אתה רוצה להצטרף לטספיה אז אתה נבחרת.

אז לא נבחרתי....

אני גם לא הייתי פעיל לתקופה די ארוכה ככה שאני בטח לא הייתי נבחר לא משנה מה...

בטח זה 2 העבודות החדשות...

אל תתלהבי כי אפילו אם תפתחי דואל בלייד תיהיה חלשה מהם....

icy rain drop

New member
או מיי גאד מה נסגר איתכם?

מה רע בלנסות את העבודות החדשות ואת הביג באנג לפני שהוא מגיע???? לא שכזה מעניין אותי לפתוח ווילד האנטר ובטח לא עוד קוסם אני עם קוסמים סיימתי אבל לנסות יכול להיות מגניב גם סביר להניח שיהיה לנו wipe אני די בטוחה בזה אבל לא הייתם רוצים שאני אספר לכם קצת מה הולך שם? אותי זה היה מעניין לשמוע.... איזה סיבה בעולם יש לא להתלהב מזה??? דוקא אתם ציפיתי שתבינו...... [גם כל היתר לא רק אתה]

למעלה