TDL!

תורי!

לשלוח לניו ג'רזי דיסק1 לשלוח ליקנעם דיסק2 לשלוח להונג קונג דיסק3 (ממש חובקת עולם אני) לרזות לקנות את החדש של שלומי שבן להתמיד בעבודה להיות תלמידה באמתבאמת טובה להיות נחמדה לאנשים לסדר את החדר הזה כבר לארגן מתנת יום הולדת לליהיא ומתנה למאיה ולשירה זהו בנתיים.:)

?why don`t you fuck me again

לסיים את הבגרויות בהצלחה רבה (מאוד!).
להיות עם קטניק עוד שנה :)
להוריד את ה3 וחצי ק"ג שנותרו לי.
למצוא עבודה נורמלית
להאריך שיער
לחסוך כסף
להוציא פטור כבר!
להתארגן לשירות לאומי
להשתחרר (מזה וזה וזה וזה....)
אחרי שארזה - לקנות מלא מלא בגדים שאווים ! :)
להכיר אנשים חדשים
חופשה טובה כזאת עם קטניק.
להגמל לחלוטין מסיגריות
רישיון!!! אמן אמן אמן, לו יהי!
להגיד "הכל טוב" ולהתכוון לזה. מישהי יכולה להראות לי את של שנה שעברה? טנקס.

Tears Dont Fall

New member
יופי טופי, אחלה בחלה

- להוציא תעודת בגרות. - לעבוד והרבה - למצוא חבר. - לחגוג יומולדת כמו שאני רוצה. - להנות מכל שניה בתיכון. - לשפץ את החדר. - להרזות. - לקבל פרופיל 97 בצו ראשון. - לבלות כמה שיותר. - לא להתקרב לאנשים יותר מדי - לקנות לאמא את המתנה שהיא כלכך רוצה - להתחורר. - להתחבר יותר לחבר'ה מהבצפר - לקנות מלא בגדים - להוציא רישיון כמובן - להגיע לשנה הבאה
לא עולה לי עוד כרגע..

Liraz 6q

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo99.gif

להתגייס ! לעשות תפקיד שאני אוהבת. לא לבכות כל היום על כמה שקשה ומעייף לי בצבא. לא להיכנס לכלא על החודש הראשון. לרדת איזה 6-7 קילו. לקבל את הפיצויים מהבורגר ולהוציא מהם כל שקל שמגיע לי. להתגייס עם 30 אלף שקל בפק"מ. להגיע להחלטה לגבי הקשר איתו גם אם הצבא וכל השטויות האלה להישאר בקשר יומיומי עם כל החברות למרות שזה קשה!

../images/Emo203.gif

- לשמור על החבר, ולבטוח בו ולהפסיק לפחד ושישאר שלי - להפתח בביתספר החדש... להכיר את השכבה כמו שרציתי וכמו שעכשיו - לא לעשות שטויות יותר מדי, אלכוהול וסיגריות וזה במידה - לרזות - לחזור לכתוב - לנסות להיות הכי אני שאפשר, כמו בחופש וכמו בתקופה האחרונה - עוד איזה שני פירסינגים - ללמוד קצת אבל לא להזניח - להפתח כמו עכשיו אני סה"כ רוצה להמשיך את מה שהתחלתי ואני אהיה הכי שמחה בעולם כי אני מרישה שהתחלתי את זה

אוקיי../images/Emo71.gif

*להתחיל את השנה עם הרבה מוטיבציה כמובן. *להיות יותר בוגרת,עצמאית ואחראית,אני כבר בת 14! *להדריך את המחזור הראשון של הפש"צים *לקנות מכנסיים לביצפר וגופיות סבא ארוכות *לקרוא עוד ספרים *לקנות עוד קליפסים *להפסיק לריב עם ההורים *לעטוף את הספרים של ביצפר *לשמור על קשר עם הטטים למרות שהם עזבו
*להיות הרבההההההה,הרבהההההה יותר מסודרת *לשכנע את איריס שתקים את ועדת פרויקטים מחדש
*לשמור על קשר עם אנשים מהקורס,להיפגש עם הילה והלל,ליצור קשרים חדשים בשכבה *לבוא לאתי כל הזמן ולא להחסיר *לשמר את הקשר עם אמא..מה נהיה *להפסיק לריב עם אמא *למצוא מישו,פור גאד סייק. ותאמרו אמן.

little shorty

New member
לפעמים גם אני עצובה.

להוציא רישיון לפני הגיוס - המטרה היא לעבר טסט ראשון אבל זה לא יקרה אז תנו לי לחיות באשליות לחגוג יומולדת 18 כמו שאני רוצה ושזה באמת יצא בן זונה לעשות קעקוע, בתקווה ביומולדת עצמו להתגייס ולהנות מכל רגע שאפשר ואחרי זה להתבכיין למוות לשמור על החבר שלי. להשקיע בקשר שלנו כמה שיותר כי אני רוצה שזה יצליח עד הסוף לנסוע לאנשהו, לעשות משהו מעניין בכלל להסתפר לפחות פעם אחת ולעשות ישר תמונת פספורט ולהחליף בת.ז לחסוך קצת כסף לפני הגיוס, לפחות איזה אלפיים לעשות משהו ממש ממש ממש מיוחד ליומולדת של החבר לשמור עד כמה שאפשר על הקשרים שלי עם אנשים כי לאט לאט הכל מתפרק ואנשים יוצאים לכיוון שלהם לתת לאמא שלי את הנשמה שלי. הכל מהכל, כל מה שהיא רק תבקש. הכל. נראה לי שזו הולכת להיות שנה... מיוחדת? משהו פה בטוח הולך להשתנות. סתם תחושה כזו.

...

- לרזות. - לראות את מתן. - לגדל ציפורניים כמו שצריך - להשקיע את תכנית החסכון בבורסה בחברה ספציפית, ולהרוויח מזה - הקטנת חזה? - קצונה - להצליח בהדרכת מערים הזו - למצוא שמפו נורמלי לשיער(
) - לעשות נזם - למצוא מישהו, ולא סתם סטוץ... והסטוץ כבר בדרך אליי להת'. :\

PennyLaneM

New member
יש לי כאבים בחזה כבר יותר מדיי זמן

קשה לי לנשום @#% -לעבוד הרבה -להרוויח כסף -להשלים את כל הבגרויות ולקבל לפחות מעל 60 חח -לטוס לניו יורק \ מיאמי \ אוסטרליה אחרי שאמא תצא מניתוח -להרזות -לעשות ספורט -להתחטב -להפסיק עם הסמים,זה סתם כאב ראש מחברות -להוכיח לאחרים שאני מסוגלת -לעשות פסיכומטרי (פאק,זה יהיה ממממממממממממממש קשה) -לשנות כבר את החדר -להיות מאושרת -אולי אולי אולי לעבור לת"א כמובן למצוא שותפים -למצוא עבודה עם הכנסה יותר גבוהה מ2 שקל לשעה -זהו בינתיים

e l u l a

New member
תפסיקי בלי קשר לחברות../images/Emo153.gif

תפסיקי בשביל עצמך. תפסיקי כי זה הורס לך תמוח, כי זה שולט עליך ולא את על זה, זה הורג,זה מסוכן. אני גאה בך שאת מפסיקה עם זה. באמת גאה בך. אבל אל תפסיקי בשביל החברות, כאילו.. כי מה,מתי שהן כבר לא יהיו חברות שלך תמשיכי עם זה? את צריכה באמת להבין שזה לא טוב ומתוך זה להפסיק.

PennyLaneM

New member
תודה על הכוונות,אבל..

אני מודעת לסיכונים,ובואי נגיד שזה לא מה שיגרום לי להפסיק לחלוטין. כרגע אני רוצה להפסיק להפסיק כי זה סתם כאבי ראש, זה נהייתי שגרתי כזה והכמויות שהתחלתי לעשן כרגע לא עוזרות בשום דבר אני מעדיפה למצוא את עצמי קודם ולעשן פעם ב...

AnGeL DoLlY

New member
אללה טודו ליסט

- להוציא ציונים מעוליםםםםם. לא טובים, מעולים - לא להיכנס לכאסח עם הרכז שכבה - ולא להעתיק. חח - לרזות 5-7 - לקנות תמונה גדולה ויפה לחדר ושולחן כתיבה חדש - לשכנע את אמא ליותר משיעור נהיגה אחד בשבוע - אה כן, ולעבור טסט מתישהו - לקבל זימון מהצבא למשהו מעניין - להירשם לחדר כושר (וואלה. כי יש לי זמן+כסף!) - ואם כבר כסף, אז לחסוך - לשלם לביוטופ באילת - להכין את הסרט גמר הכייייי יפה בעולם:] - לבלות כמה שאפשר עם הבנות - קשר רציני. אני מתחילה לחשוב שבחיים לא יהיה לי - לגדל ציפורנייםםם - לעשות עוד הליקס או טראגוס - לעשות שטויות בלהקה ולהנות הכי שאפשר...שנה אחרונה שלי ;[[[ - ופשוט למצות את כל כולה זהו

e l u l a

New member
לכל השנה או עכשיו?../images/Emo153.gif

לזמן הקרוב- *לקנות שעווה חדשה *שעון מעורר *מראה לחדר *עפרון שחור *דאודורנט *להכין מתנה לראש"ציות *לעשות עוד 5 מבחני חזרה ולגשת לתאוריה לכל השנה- *להיות מרוצה ממה שיש לי ולא לחפש כל הזמן מעבר *להנות *לאכול בריא *ללכת לדיאטנית *לעשות ספורט קבוע ולא להפסיק אחרי שבוע *שיראו תוצאות ושאני אצליח להרזות *להשלים את 005 במתמטיקה *להשקיע באנגלית ומתמטיקה *לא לשנוא את המורה לספרות מורחב ולהצליח איתה *להצליח להוביל את הצוות כמו שאני רוצה, שנבלוט, שנעבוד, שנהנה ביחד *לשמור על קשר עם הצוות הקודם ועדיין לעשות יציאות וזה *להמשיך כמו עכשיו להיות בקשר עם המון סוגים של אנשים..לא לנתק קשרים ולהעלם *מסיבות..והרבה *עבודה קבועה *לסדר את הזמן ולנצל אותו בצורה הכי טובה..בכל זאת, שנה אחרונה, חייבים כל הזמן לעשות וכל הזמן להנות

נמ...

ללמוד לעבוד לסדר את החדר לסיים את "מישהו לרוץ איתו" ובטח יש עוד כמה:) אבל אלה העיקריים.

yaeli87

New member
אוח אני לא מוצאת את עצמי...

-לרדת במשקל... -לעשות החלקה יפנית -להרשם למכינה -למצוא עבודה -לדעת מה לעשות עם המענק שחרור -לחשוב מה לעשות אחרי הצבא -לעשות רישיון כבר!!!!!!!! -להנות מהחיים שוב -להיות קצת יותר אופטימית -שלא יהיה לי ככה חם!!!

אני אנסה

להתחיל ללמוד יותר ברצינות. ממוצע מעל 85, אני יכולה. לקנות בגדים חדשים. להירשם לגולדה. להשתתף במסיבת סיום של ט' בתפקיד טוב. לקרוא יותר. להשתפר בעיקר בביולוגיה, פיזיקה [נו, מדע] ומתמטיקה. למצוא מורה פרטית. להתגעגע לטטניקים. לשמור איתם על קשר. ליצור קשרים חדשים. לקנות מלאמלא צמידים כאלה שלא יירדו ממני. ובעיקר להזכיר הרבה לאנשים למה אני כל כך אוהבת אותם, כי זה אומר הכל. אני מאמינה בעצמי...

SNoopY 26

New member
בואי נעזוב כי מחשיך עוד מעט, ולשנינו השמש לא

קמה. -להיתאפס על עצמי בלימודים ולהיות תותחית בע"ה. -להיות שלמה עם עצמי בכמה נושאים.. -לזרום יותר -לחייך כמה שיותר, לנצל את י"ב, ובאמת שפשוט להנות. -להיתנסות כמה שיותר -לעלות את מספר הבנים שהייתי איתם -קשר רציני כבר בחייאתתתתת -לשנות את השיער שלי -להשיג את כל מה שאני רוצה -פחות לחשוב פעמיים ולעשות יותר מה שבא לי -לעשות שטויות -לגמור לגמריי את החדר. השבוע באים להתקין לי מזגן, מצאתי כבר מנורות מושלמות כמו של נסיכה! ואני בהיתלבטות על שידה לטלוויזיה. מצבי דווקא טוב :] -לעשות משהו מטורף שאני אזכור -להתחיל לעסוק בספורט כלשהו. אבל ברצינות. אולי טניס? -ללכת עוד פעם לאתי הקנסנולוגית -להוציא רישיון -להגיע למצב שבו אני מסתכלת לאחור על כיתה י"ב, ולחייך, ולהרגיש שמיציתי כמה שיותר. זהו לבנתיים. :)

למעלה