TDL!

TDL!

טו דו ליסט! לכבוד השנה החדשה; שוטו.

RainbowL

New member
טאםטאםטאם.

איזה כיף שמתחילה שנה ואפשר לפתוח דף חדש. -לרזות עד החתונה של בן דוד שלי -לארגן את החדר שלי כמו שאני אוהבת (לא שיקרה בקרוב כן?) - להכין שיעורים בקביעות - להתחיל להשקיע בלימודים - ללמוד למבחן מינימום יומיים לפני - לסכם כל מה שהמורים אומרים (טיפת חפירה לימודית. תתמודדו) - להנות מההדרכה השנה, ולא משנה איזה כיתה אני אקבל - לקלוט שאם הם לא מאמינים לי- סימן שהם לא שווים את האמון שאני נותנת בהם - להבין שיש אנשים חראות - להחליט למי אני מתקרבת ולמי לא (כן, הרוב תאורטי כזה, יש לי באלגן במוח) - לנסות לפתור בעיות עם בנות - להתקרב לקורל ונועה בחזרה - לשמר קשרים עם חברות מרמת גן - להכיר עוד אנשים - להשקיע בתאטרון ולהצליח להיות משהו שם. - סיבובים בתל אביב - למצוא עבודת סופי שבוע כזאת, משהו בקטנה אבל שתהיה לי הכנסה קטנטנה כזאת. - להמשיך לעמוד על שלי נראה לי שזהו... הרוב זה באמת אני צריכה לדחוף לעצמי לשכל. אני לא מעכלת שמחר אני בכיתה י'..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו הו הו

-לקנות בגדים לחתונה של בןדוד שלי -לסיים את השיעורים שנתנו לחופשXD -ללמוד השנה!! ולא לחפף -לקנות בגדים לחתונה של בןדוד שלי -לתקן את האייפוד המסריח הזה -ללמוד עוד סולו תופים -להשקיע בהיפ הופ -לבוא לראות את כל המשחקים של הבנות -לרזות עוד -להתחיל לעזור לאימא ביוםשישי -ללכת לחדר כושר הרבה -למצוא עבודה, אם מישו יסכים לקבל אותי >> -להתחיל להכין שיעורים זהו ת'כלס. אוף אני מקווה שיהיה בסדר

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo20.gifאוי נוווו..

-לרדת במשקל והרבה - להצליח בלימודים -לבחור מגמות -להתקדם מאוד מאוד בסדנא. -בע"ה, למרות שאני ב99.9999999% בטוחה שזה לא יקרה, לעלות על פוינט -חבר -צרפתית
-המוןהמון הופעות -שהשנה הראשונה בלעדייה תעבור בקלות, כי בינתיים מאוד קשה -להתחבר עם עוד אנשים -להשתכב"ג -לקבל קצתקצת ביטחון -לגבוהה עוד קצת -בעיקר לרזות -אילת -בריאות -לעבוד יותר ממה שאני עובדת כרגע ולהרוויח יותר [במשרד\בייביסטר] -למצוא ידיד הכי טוב אחר

סתם מה שעולה לי לראש

-להמשיך לנצל כל דקה פנויה -לדבר עם כמה אנשים שאני חייבת להבין מה נסגר איתם -להפגש עם ההוא, לראות לאן זה מתפתח -להמשיך להנות בצבא -להכיר לחברה שלי את ידיד שלי -בא לי גם כינרת איזה כמה ימים -שופינג כמובן -לעשות עם אמא שלי יום כיף מתי שהוא -להמשיך להפתיע את עצמי ולשמור על קשר עם מלא אנשים שחשבתי שזה לא יצליח -להזיז תתחת לרופא ולברר לגביי האלרגיה שלי [אין סיכוי שזה יקרה, אבל נו, אולי..?] -לסדר את החדר
-ולשמור על הסדר יותר מעשר דקות
-להתמיד בקורסים שלקחתי ולא לוותר על מפגשים סתם -להשתדל לא לשנוא את רכבת ישראל על השינוי שהם עשו אין לי עוד רעיונות, שיהיה..:)

Mrs big

New member
אמנם לא עשיתי כאן רשימה, אבל עשיתי לי אחת ב-4

בבוקר לפני שהלכתי לישון ולא כתבתי שם לרזות. כאילו, החיים שלי הפוכים לגמרי כרגע, זה מזה לא מה שיפתור לי את הבעיות. (אני חושבת, בכל אופן) ואיזה שינוי רכבת ישראל עשתה?

EVE Lights

New member
שנה חדשה עאלק.

הדבר היחיד שאומר לי ה-1 בספטמבר זה שאני כוננית סניף החודש. בוהו.
- לבקר בתל אביב כל שבועיים לפחות - להשתדל לצמצם בבזבוזי שופינג ולחסוך - לא לאהוב את מי שלא שווה את זה - להתגבר על הפגיעה מרועי - לחשוב פעמיים לפני כל יללה פולנית שיוצאת לי מהפה - ללמוד נהיגה + רישיון - להחליט מה אני רוצה ללמוד ולהירשם - להמשיך לקום בבוקר עם חיוך זהו בגדול

LimiMimi

New member
פנאן.

מהשטחיים ועד לפחות; - לגדל ציפורניים. - להתגייס! - לעבור את הקורס בשלום וכו'. - להיות בבראשית. - עוד פסטיבל? - מלתחה חדשה או לפחות מכנסיים! - עוד כמה דיסקים לאוסף. (5?) - בושם! - להיות עם מישהו. - אפילו סתם סטוץ. - לייזר. - קורס צילום. - להצליח בבגרות במתטיקה ואולי אפילו בהיסטוריה. טוב נחטט פה קצת בשרשור ונוסיף. P:

LimiMimi

New member
אוקיי אוקיי.

- להרוויח 10,000. יאפ. - להמשיך לעבוד בבלוק ובעוד כמה. - להתמיד במשהו. - לשמור על קשר עם כולם! - לא להתעצל ולאבד את עצמי. - לנצל כל רגע שאני פה עד הגיוס. - להרזות, או לעצב קצת את הגוף. - לנסות לעשות כושר בקביעות? לאכול נכון? - טיסה/חופשה מיוחדת. המשך יבוא?

josie1986

New member
ננסה

לסיים עם הפסיכומטרי הזה כבר. לנסוע לחו"ל וליהנות בטירוף ושיהיה מושלם. לחזור ולמצוא עבודה סבירה בשכר סביר (ואם אפשר, שלא תהיה התחייבות לשנה שלמה). להחליט מה אני רוצה ללמוד, להירשם, להתקבל... להירשם לחדר כושר ולהתחיל להזיז את עצמי יותר. זו התוכנית פחות או יותר.

SomebodyElse

New member
טוב, ננסה

למרות שזאת אפילו לא שנה חדשה בשבילי. - לשמור על הקשר עם החבר. שהכל יהיה בסדר איתנו. - ולשמור על אחותי. פשוט לשמור עליה. - להוריד את ה2 קילו בערך שנשארו לי. ולשמור על המשקל הזה, כי הכי מעצבן זה אם עד שהצלחתי לרדת קצת, אני אעלה הכל חזרה שוב. - לעבור את התקופה הזאת של כל הימי-הולדת-חתונות-אירועים, ורצוי כמה שפחות מרוששת. - להשתחרר!!! ולמצוא עבודה נורמלית, ולהתחיל לחסוך קצת כסף. - להירשם ללימודים. - לטוס לחו"ל, גם פראג עכשיו וגם טיול יותר רציני אחרי השחרור. - ללמוד לבשל, יותר מהקצת שאני יודעת עכשיו. וללמוד להכין קינוחים יפים כאלה, וטורטים. בא לי
. - לא יודעת, לשמור על קשר עם כולם. עם החברים מהצבא אחרי שאני אשתחרר, ועם הבנות. ולא להתנתק. - שיהיה לי טוב. כמו שהיה עד לפני כמה שבועות.

SuGaRBabe1

New member
טוב

- לקבל סמל (עוד שבועיים!) - להשתחרר!!!! (עוד חמישה חודשים...) - בינתיים לשרוד את מה שנשאר לי בבסיס בלי להשתגע - לשמור על קשר עם החברות שהשתחררו - לקבוע כבר את כל המיליון הפניות שאני צריכה, ולהצליח לצאת לכולן - להתחיל לאכול יותר בריא - לזכור לקחת את הכדורי ברזל האלה (בדיוק שכתבתי את זה התחיל לרדת לי דם קצת מהאצבע ויש לזה טעם של ברזל!) - לחזור לחדר כושר כבר! - לשפר פסיכומטרי אחרי השחרור - לנסוע לאנשהו עם חברות - לנסוע לצימר עם החבר :) בא לי ממש - לחסוך כסף - לטוס לאוסטרליה וניו זילנד (אבל יש לזה עוד ממש הרבה זמן...) אמממממ לא יודעת מה עוד!

שימי לב להתוויות של כדורי הברזל

בעיקר אלה שנוגעות לאוכל - אסור לאכול מוצרים בסיסיים שעתיים לפני ושעתיים אחרי...

THE ronch

New member
כ

- להפסיק לכסוס ציפורניים - להעלות את הממוצע ל90 פלוס - לעשות שיעורי בית - לחסוך כסף - לעזור בבית - לנסוע לאבא לפחות פעם בשבוע - לא לאבד את אסף. - להכין עם סיון את החולצות + סטיקר שרצינו - לשנות קצת בחדר - לתלות את המקלות תופים על הנישה בקיר - להיות יותר מסודרת - לרדת קצת במשקל - להכנס לכושר - להתחיל לייזר - להיות טובה.

למעלה