TDL!

וואי.

-כמו בכל שנה:לנסות להגבר על האקס -באמת לעבור את הקורס הזה ולהתחיל לעבוד[
] -לרזות -לקנות כבר מכשיר החלקה לשיער -לפתוח עוד קופת חיסון והפעם בשביל הסרת שיער בלייזר -לקנות מלא בגדים ונעליים -להחליט באיזה צבע אני רוצה לצבוא את החדר [הצעות מקוריות יתקבלו בברכה] -להפסיק לפלרטט עם אנשים ולתת להם את הרושם המוטעה שאני רוצה משהו איתם..ואז הם לא מפסיקים להעיק. -למצוא את האביר על הסוס הלבן...[יש גרסא משודרגת..יש עכשיו באלעל קורס טייסים-ויש שם אחד כזה יאמי..היום שמתי עליו עין..והוא ממש לא נראה מבוגר] -אולי בסוף השנה לעבור לדיילת אויר [אם יהיה קורס ואם עדין יתחשק לי
] -להנות כמה שיותר -לקוות שהפסיכומטרי בספטמבר יהיה סבבה ולא אצטרך עוד אחד [אשליות] -להסגר לגביי מה שאני רוצה ללמוד

רק התחלנו...../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

- לרזות עוד קצת - להכנס ולשמור על כושר - למצוא עבודה - להרוויח מספיק כסף לסאמר סקול - סאמר סקול - מערכת יחסים נורמלית ><'

adiss90

New member
../images/Emo9.gif

- רישיון. ושישו, שומרי, יעשה לא יותר משלושה טסטים, בחיאת. - מעל 90 בכל הבגרויות (חוץ מספרות...כי...על מי אני עובדת) - לשים טמפון
- למצוא את הזמן לשיעורי מדרגה ושיעורי משחק (לפחות בתחילת השנה) - לשמור על הקיים- פרופיל נמוך, חבריםטובים, ציונים סבירים. - מישהו.

TiKi PooH

New member
טדל

> למצוא מקום נחמד לעבוד בו > לחדש שיעורי נהיגה ולהוציא רישיון > ללכת לגניקולוגית למרשם קבוע > להכנס לכושר ולעשות בטן יפה > להרשם לחד"כ > ללכת לרופאה להוציא אישור לחד"כ > להפסיק לטחון שוקולד כאילו אין מחר > להחזיק טוב קשרים שחשובים לי > לצאת הרבה לעשות כייף > להרשם לקורס שאני רוצה באונ' > ואחריי שאני מקבל את הכרטיס-סמי-סטודנט גם להרשם לספרייה באונ' > לקרוא הרבה אנגלית > ללמוד אמנות כמו שצריך ( אני מציינת במיוחד אמנות כי מי שבאמנות אצלנו כבר עשה בגרות עיונית ואני צריכה להשלים לבד) > לעשות קורסים בצילום > לצאת לצלם. הרבה והרבה ועוד ועוד ובלי עצלנות. וגם ללכת כבר שיסדרו את הברגים שנפלו מהלמטה של המצלמה כדי שהזום שלי יחזור לאיתנו. > לשלוח תמונות לאי אלו מגזינים ולקוות יתפרסמו או משהו, למען עתידנו בצה"ל > אני לא יודעת אם אפשר לכתוב את זה בטדל, כי זה לא ממש תלוי בי, אבל הלוואי שגם נעבור השנה לתל אביב כי בשו-שו מתחת לשולחן יש קצת תכנונים כאלו. וזהו בינתיים? אולי.

rotemsror

New member
../images/Emo152.gif

-להתחיל ללמוד ולהשקיע . -להצטרף לצופים ואם חברות לא רוצות לבוא לצופים שלא יבואו אני אלך ואכיר אנשים חדשים ואהנה
-להיות מש"צית טובה. -להדריך את הפש"צים המתוקים הכי טוב שאני יכולה ושהם יהיו הכי מרוצים שיש. -להיות מש"בית ולצאת להדריך בקורס מש"צים בתור מש"בית
. -לרזות. -להוציא תעודה טובה. -להכיר עוד מלא אנשים חדשים
-להגשים את הכל^ ועוד דברים. -אה אה ולהשקיע בלימודי גיטרה.

למעלה