TDL

TDL

כי זה לא בסדר שביומן שלי יש יותר כאלה מאשר מילים, אללה להשליך על האינטרנט המטונף..

fish

-55 ק"ג, שזה אומר עוד 5:O -לרחיב את 2 האוזניים ל10mm וזה ייקח בערך עד סוף החופש.. אני מקווה. -להאריך ציפורניים בימין. -להשלים פערים עם רוייצי, במתמטיקהD:. -לקנות דלת נורמלית. -"מיטה -לשרוף את קניון גבעתיים. -לעשות את הכרטיס ארומה הזה, ושאבא ישלם;$. מה מה.. אממ, זהו.

ברוררררר

רק תתאמי איתי כי רוב הזמן אני נטחנת שם ואני לא רוצה חתיכות בשר של אנשי הקניון על הפרצוף שלי, יותר משאני לא רוצה להשרף.

In Dreams

New member
טוב../images/Emo29.gif

לקנות את שלושת השלבים,בושם, חולצות קצרות, נעלי עקב להתמיד בדיאטה החדשה להתנמש להרגע לנסוע לסופ"ש בירושליים להתחיל עם הויזה לראות עוד סרטים ולקרוא עוד ספרים

yaeli87

New member
אוי זה חשוב!!

להמשיך עם החדר כושר לאכול נכון,כ"כ נכון שלא יהיה לי בגוף מאכליים לא רצויים!!!!! להוריד עוד 7-10 קילו. לקנות שמלה לחתונה של בת דודה שלי. למצוא עבודה [השארתי היום פרטים באיזה בית קפה,ווהו] להרשם למכינת חורף. להתעניין בלימודים!! פסיכומטרי. רישיון. כסף כסף וכסף!! ושוב-דיאטה.

TiKi PooH

New member
אע

> להפסיק עם שוקולד. או לפחות למינונים קטנים פעם בשבוע- שבועיים. > לנקות את החדר > להירשם לקורס פילו באונ' לסמסטר הבא > למצוא קורס טוב וממצה לצילום > לשכפל מפתח לדירה > למצוא עבודה חדשה והלתפטר מהצוציקייה (? לא סגורה על זה עדיין) > להכין עוגיות ולמכור > לצייר > לצלם > לקרוא. > להתייצב בלשכת גיוס לבדיקות דם+ראייה > לגשת לטסט > לנקות את הדירולה > לצבוע את השיער > לפגוש את אילי, תמר, הדר, מיקה, שלומי, גל, איטני > לקרוא באנגלית > לעשות עם אבא קניות ב"ארטא"- פימו, אקריליק, בדים, עפרונות רישום. > לקנות משקפי שמש. ובגד ים. > ובכלל, לא עשיתי כבר מלא זמן סבב חנויות יד שנייה > וגם דיסקים לא קניתי הרבה זמן. > כל זה י אין לי כסף. אני חייבת למצוא דרך להשיג כסף. המשורת שלי לא מגיעה. מתכון להצלחה מהירה, מישהי? פפפפ.

mkarin

New member
יש כל כך הרבה.

רופא שיניים, שיננית רופא עור [לבדוק אם אני בכלל רוצה] פסיכומטרי להמשיך בדיאטה [לא כמו היום] לצלם חומרים לביוטופ, לעשות את המטלות שלו להמשיך לסדר את החדר שעכשיו, אחרי שהתחלתי לסדר אותו, יותר מבולגן ממה שהוא היה לפני כן. עבודה במתמטיקה.

svety

New member
יותר מדי.../images/Emo190.gif

להחליט אם אני הולכת לחתונה של קטי, ואם כן אז למצוא שמלה. או למצוא נעליים שמתאימות לשמלה שקניתי לפני שבוע. להתקשר לבית דפוס של אבאשלאסף. להביא לאלי את המתנה שלו. להתחיל לברר לגבי אירובי וספינינג פה בעיר, ולבדוק אם אפשר לסדר את זה עם העבודה באופן קבוע. לקנות מיטה. לסגור סופית את כל עניין סיני. לקפוץ לאסף לכוס קפה. שבת בירושלים. שבת אצל אהרון. עמיחי-עמיחי-עמיחי!!! מתנה לעידו לסיום קורס חובלים. לישון?

טוב ../images/Emo71.gif

-לגרום לטלטול להרגיש יותר טוב. -לקנות את הספר 'מסטול'/גלילה רון פדר. -לגמור את 'מישהו לרוץ איתו' ו'סודות ששמרתי בבטן'. -לסיים עם המצלמה החד פעמית ולמסור לפיתוח. -לקנות בושם חדש ומכנסיים קצרים.וגם ג'ינס קצר.וזוגות עגילים. -לקנות בגדים ונעליים לחתונה. -להאריך ציפורניים. -לזרז את אמא,שתתפור לי כבר את הפאץ' לתיק. -להתקשר למורה לגיטרה ולקבוע שיעור. -להירשם לסטודיו. -למצוא מקום להתנדב בו בחופש. -לעשות סדר בארון,בנעליים ובתכשיטים ולזרוק את מה שלא צריך.

אוקיי

1. לגרום לטל להרגיש טוב יותר, כי כבר באמת נשבר לי [ולה...] הלב. 2. להתחיל לצאת להליכות קבוע. 3. לשמור על אורח החיים הבריא שאני מנהלת כרגע. 4. לקנות ספרים לבצפר. 5. לסיים את "מישהו לרוץ איתו". 6. בגדים לשנה החדשה. 7. נעליים. 8. לקנות מתנה לענבל עם טל
9. לשמור על האופטימיות, ורצוי להרבה זמן. 10. סדר בארון. 11. ובכלל בחדר. זהו, נראה לי.

©big smile©

New member
עד הגיוס, בעיקר

- לרדת במשקל [לפחות 5 עד הגיוס, אח"כ להמשיך ולהמשיך] - להפגש עם חן, שיר, נעה, יונית, ועוד אנשים שאני רוצה להיות איתם לפני הגיוס. - הופעה של אביב גפן [כנראה בבית הכחול] - ניצנים - חופשה עם החברות - אילת מה23-30 לחודש - לרקוד איפושהו - תל אביב - לקנות מה שצריך לצבא - להתאפס על עצמי ולהחליט לגבי הטיפול הפסיכולוגי - לסדר כל חלקיק קטן בחדר שלי, וכנראה גם לצבוע קיר אחד - להתנשק עם מישהו\י - לצאת ולהמשיך לבלות כל יום - לחזור לחיוך - לילה לבן עם ספיר - לדבר עם גיל - פאבים, מועדונים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוו יש הרבה

-לרדת עוד 3 קילו -להוריד את הגשר -לקנות בגדים לחתונות -לסיים כבר את השטן לובשת פראדה. הוא כלכך ארוווווך
[הספר] -ללכת לשנקין עם אחותי. -לשכנע את השכן מלמעלה שירשה לי לשים את התופים במקלט -לקנות מערכת תופים -לסיים לקנות ת'דברים לבצפר [קלסר, קלמר] -לנסוע לאילת החופש -להביא ת'משקפיים מהחנות -להכניס את כל השירים לאייפוד. אוח אני לא מוצאת זמן לזה. -לנקות ת'מחשב מקבצים חרא -ללכת להארי פוטר 5 -להתקשר לקבוע אימון

פפ

-לעשות את מה שניר ביקשה ממני -להיפגש עם סבתאל'ה לזמן איכות -כנ"ל לגבי עומר, שירקי, זואי, ינון, אלישע, מאיו, יובלי וחצי עולם בערך. -להשתזף -לצבוע את השיער -לקנות מתנה לטלי -וכמה דיסקים לעצמי -לערוך את הסרט לבתדודה שלי -לפתור את בעיית הסרט לקאסט -להבהיר עניינים עם מאיה -לקנות משקפיים -לנקות את החדר ולהיעף מפה ערימות זבל -לארגן צלצול הגון לפלאפון החדש והיפיוף שלי -לתקן לק בדחיפות -לנסוע לבקר את דפנה ולימורו (ירושלים וחיפה, שתי ערים יקרות ושתי בחורות יקרות לליבי.) -לקרוא את כל הערימות שיש לי. -מסכת פנים -לקנות תחתונים וחזיות בדחיפווווווווווות. -לחורר לעצמי את אוזן שמאל כי אין בה כלום, ולהוסיף אחד או שניים בימין. -ולקנות עגילים נורמליים. -ולטפל בסמי-אינפקציה בנזם. -לעשות שופינג מטורף, אבל בעיקר נעליים ומכנסיים שאין בכלל. -ללכת לכל הסרטים שרציתי ללכת אליהם. שמישהי תעלה את זה בסוף החופש, באמאש'לכן. מעניין אם אני אעשה חצי מזה.

paperdoll16

New member
אהם אהם../images/Emo54.gif

את גם חייבת למישהי ארוחת צהריים. אבל ששששש..

GaloshiT

New member
חםם לייייי

אז ככה -להוריד 3 ק"ג -לקנות תיק ואת כל שאר הדברים לבצפר -לעשות שופינג מפוצץ בעזריאלי -לסגור אילת(?) -להשלים איתה. -לראות אנשים שלא ראיית הרבה זמן -לעשות את הבנייה שאני מתה לעשות כבר -לשפץ חדר ולקנות שידה חדשה -לקנות את האיפור המינרלי -ללכת לרופא עור -להחליט על מתנת יום הולדת לבסט פרינד -לקנות אותה -לנסוע לים -להשיג את השיזוף שאני כל כך רוצה -לקנות נעליים נורמליות -לשבת עם חברות בבית קפה ולדבר שעות -לעשוץ אץ העבודה במתמטיקה

יש יותר מידי

#ימי עבודה לקראת הצפונבורי #עוד 3 פעולות כולל סיכום עם החניכים :) #צפונבורי!~#@!# #פעולת פרידה מהשמיניסטים :( #לדעת כבר את השיבוצים #קורסים תנועתיים? #סמינר פתי"ש טוב נו די לחפור,אני יכולה לכתוב גם את כל השנתיים הבאות בצופים
#מעל 90 ב01 #ציונים מספקים בהיסטוריה,לשון ותולדות #להשתפר יותר בציור #לדעת קצת יותר אנגלית :S #לצאת קצת יותר #להיפתח יותר לאנשים #חבר ראשון? #לא להיתקע בעבר :S.. יש עוד כל כך מלא

למעלה