TDL

The Bitter End

New member
מה הוא צריך צבא אמאשלו.

אז, לקנות חצאיות מיני, גופיות, טייטסים ומשקפי שמש אמאשלהם. אה וחזיות!! חזיות!! לסדר את החדר. לסיים שיעורים במתמטיקה, ובכלל, לסיים עם מתמטיקה. להפסיק לאכול שטויות. לים. לשבת לגלידה עם טורי. לקנות את כל החרא לביצפר[אההההה]. יומולדת לפיצרוי[לראות אותה?!]. לסיים לקרוא את 'שעות מתות' הנוראי. ללכת לשודדי הקאריביים 3 וראטטוי.

DIE kvar

New member
אין לי כמעט

אני צריכה לקנות בסופר פארם כל מני דברים שהשלכתי על אמא שלי לקנות מפאת חוסר תקציב אני צריכה לסדר את החדר כי ממש טינופת פה אני צריכה ללכת לים! מחר!!! אני צריכה לראות הארי פוטר. יום שישי, כבר הוזמנו כרטיסים. אני צריכה למצוא חיים לקראת הסופ"ש כי כולם סוגרים בערך זה הכל בעקרון. אני צריכה שיעברו עוד 2 שבתות כדי לראות מה קורה עם בחור שממש בא לי עליו. היום העליתי אותו במחשב בצבא וגיליתי שהוא הודי! שלם! גם אמא וגם אבא! חח איזה חזק! הייתי בטוחה שהוא סתם תימני. הקטע המבאס זה שאני לא יכולה לצחוק עליו ישירות כי זה יהיה ממש מאיים.. לא?

EVE Lights

New member
אין לי כוח בחיי

אזזזז להתחיל לסדר לי את השעות שינה שיהיו נורמליות איכשהו לסיים עם הפסיכומטרי (שבוע ויום!!) להשתכר רצחחח בשישי שבא אחריו להיפגש עם רועי סופסוף לנקות את החדר המטונף שלי שבחיי כבר מגעיל אותי לדרוך פה יחפה לדבר עם בלה ולבדוק מה קורה עם הארוחת ערב אצלה להתקשר לסניף ולקבוע משמרות לשבוע שאחרי המבחן (הללויה i'm coming backkkk) לקבוע שיעור נהיגה ראשון כי אי אפשר להמשיך לדחות את זה להמשיך לנג'ס לאביב לגבי אוגוסט והיומולדת שלי שאולי ניסע לאיפושהו לבדוק אופציות עבודה יותר מעניינות לנסוע לתל אביבבבבבב להחליט מה בא לי ללמוד עפ"י מה שאני יכולה (זה בכלל לעוד חודש אחרי הציונים) לא עולה לי עוד משהו כרגע. המטרה שעומדת מול עיניי עכשיו היא לסיים כמו שצריך עם הסימולציה האחרונה היום. וויש מי לאק

stink

New member
יאללה../images/Emo175.gif

כאילו שאני באמת אעשה את זה כל זה , אם לא עשיתי עד עכשיו =/ לעשות סופסוף תיאוריה לזרוק את כל שרידי המתמטיקה שנותרו לי בחדר לנסוע לסינמה סיטי לראות "סודות" עם חברה שלי ( גאאד אני מבריזה לה כבר יותר מדי פעמים) לסיים את הציור הנוכחי והכי חשוב - למצוא ע-ב-ו-ד-ה

><

- להגיע ל; כפ"ס, י-ם, גדרה. - בגדים>< - ניצנים(באסה שאני אהיה רק ב9/8) - סלקום ווליום!! - טיול מוסד?|: - לסיים קיבינימט את ה250 שעות. - לחגוג כמו שצריך סוויט סיקסטין[[: - ת"א, עוד פעם. - י' מעוניינים(שבוע הבא!!!11
) זה בנתיים כל מה שעולה לי..

m14590

New member
יש הרבה..

להגיע ל-55 ק"ג (עוד 3.5 קילו נשאר). לטוס עם חברות לאיה נאפה. לשרוף את הביצפר. לקבל מעל 550 בפסיכומטרי. לעבור טסט אממ פאק יש המון.. לעשות איכשהו שתרצה אותי. להפקיד את הצ'ק מהעבודה. להוציא כסף. להתשכר יום אחד ----------------------. טוב טלפו..אני אמשיך מאוחר יותר..חח יש הרבה.

שלי...

ללמוד ללמוד ועוד קצת ללמוד:) זה בעיקר. חוץ מזה? כנראה ללכת להופעה(?) להיפגש עם חברה מתישהו. להבריא
זה הכי חשוב. (אחרי 3 ימים שאני חולה) לסיים את "מישהו לרוץ איתו" לסדר את החדר(?) וזהו. נראה לי

nettus

New member
אמממ

ללכת להוציא טופס ירוק מחדש לעשות עוד פעם תאוריה למצוא מורה לנהיגה טוב להוציא רישון למצוא מה שיש לי לתבוע את מי שצריך ללכת כמו בן אדם שוב(אני עובדת על זה) לסוע לכינרת עם חבר שלי למצוא את אחותי למצוא מה לקנות לחבר לשי ליום הולדת ולקנות את זה להשתחרר(יום שני) למצוא עבודה

היי הופה

+ ימי עבודה + להכין את כל הדברים לצפונבורי +להכין מתנת יומולדת לשירה (ציוותית וממני) + מכתבי פרידה לחניכים + והרבה יותר חשוב- מכתבי פרידה לצוות + לראות הסודות והארי פוטר 5 + להספיק לקרוא עוד לפחות 3 ספרים עד הש"ש + לצאת מהשאננות ההזויה ולהתחיל לקלוט שתוך פחות מחודש אני עוזבת את הבית + לצאת יותר, לחבק יותר, לחזק את כל הקשרים. + לקנות בגדים + לקנות בגד ים חדש + לקלוט שסיימתי י"ב + לנסוע ל-3 ימים למשפחה בחולון כמו שהבטחתי + לראות את תאיר לפני הש"ש + לראות כמה חברים רחוקים לפני שהם מתגייסים + לפתוח חשבון בנק והלעביר אותו לתק"ם + לרדת לים עם שירה, אפילו שלשתינו אין שניה זמן + לצאת לפחות לעוד מסיבה טובה אחת עד סוף החופש + להתחיל לחשוב מה לעזאזל אורזים לשנת שירות XD + לכתוב את השיר שמינסטים + לכתוב את המכתב שמינסטים + יום כיף בת"א עם ענבר + יום כיף בת"א עם שיר + לכתוב מכתב לפולין לתאיר + לקנות כמה דיסקים חדשים ובטח יש עוד כמה שטויות [[[:

|טיפה|

1. להוציא רישיון (או שמא- לעבור טסט!
) 2. להוריד 4 קילו 3. לשמור על כושר 4. אילת 5. טורקיה עם ההורים 6. להסתפר 7. להגיש עבודה בספורט 8. להגיש עבודה בפסיכולוגיה 9. להגיש עבודה בספרות מוגבר 10. להגיש עבודה בספרות רגילה (טוב די עם העבודות!) 11. הופעה של אביתר בנאי 12. קוקה קולה מיוזיק עם טל וחברים 13. סלקום ווליום 14. לבקר אצל אחותי 15. נעליים חדשות 16. בגדים 17. ללכת יותר לים 18. ולבריכה. 19. לטחון משמרות בעבודה וכמובן איה נאפה, היר איי קאם
.

little shorty

New member
עד הגיוס.

להאריך שיער ולהחזיק את עצמי לא להסתפר! לפחות עד החורף. לחפש מורה נהיגה ולהתחיל שיעורים למצוא עוד עבודה לבוקר או עבודה אחרת בכלל לקנות משקפיים לעשות קעקוע {ביומולדת 18 אני מקווה} להפסיק לעשן

Tears Dont Fall

New member
נמ.

1. לטחון עבודה 2. ווליום כנרת 3. לבלות 4. להחליף את כל הקולקציה, הכי גדול עליי ;[ 5. לרדת במשקל. 6. יםיםיםיםיםים 7. ישמצב קוקה קולה מיוזיק 8. לנסוע לירושלים 9. לקנות מיטה חדשה לא עולה לי עוד לראש.

THE ronch

New member
בוא נראה.

להשלים 60 שעות מחויבות אישית בחודש וחצי הקרובים לקנות בגדים לתפור חצאית אצל אודליה לעשות ניקוי של כל הארון-בי"ס ולקנות ספרים ועניינים חדשים לקנות ולהוריד את כל הדיסקים שאני רוצה להכין לשרה את המתנה שרציתי להכין לה לכתוב לאסף 10 דברים שאני שונאת אצלו (עד מחר
) לעשות גבות, ופדיקור לפגוש את בנג'ו כמו שצריך להשיג מאבא את הצ'קים לפולין להוציא דרכון לישון מדי פעם

SomebodyElse

New member
הממ

להרזות, נראה לי הכי חשוב כרגע
ו, וזה לא ממש קשור לרשימה אבל זה קריטי וזה להיום בערב, להתאפק קצת בפיצות ובבירות, בגלל הסעיף הראשון לארגן את ה10 חודשים עם החבר ללכת לרופא עור [עוד שבועיים] ללכת לרופא נשים [תאריך לא ידוע. שונאת צבא, שונאת שונאת שונאת] לחסוך כסף לטוס לחו"ל עם החבר, או לפחות לנסוע לאנשהו בארץ אוף מסתבר שאין לי הרבה בכלל. אם זה רק היה לפני איזה שבועיים היה לי כל כך הרבה מה לכתוב [וזה לא שעשיתי הכל, פשוט בעיקר ירדתי מזה]

PennyLaneM

New member
...

-לכסות את האלף שקל מינוס -לתכנן כבר קעקוע -לצאת מהצבא -לעבוד -להרוויח כסף וזהו

MaddyD

New member
אין לי

חוצ מלברר איך אני מכנסת את חגיגית היום הולדת שלי ביום שני ולא ביום חמישי כמו בלוח שנה אפילו שיש מלא עם צבא ועבודה.. אוף מעייף

למעלה