Tarlidor מול Maxidor - מי יותר טוב?

artemma

New member
Tarlidor מול Maxidor - מי יותר טוב?

שלום לכולם, אנו נמצאים בשלב בחירת הסורגים. נשמח לקבל המלצות וכל הדעות (בעד ונגד) לגבי החברות שציינתי וגם חברות אחרות במידה ויש המלצה. מדובר על הזמנה די גדולה (14 פתחים,כולל דלת מרפסת וכו'). בטרלידור נתנו לנו הצעה, אבל על הצעה אחת לא סוגרים עסקה,נכון?
נשמח לקבל חוות דעת לגבי טיב המוצר,איכות,שרות לקוחות - כל צידה תתקבל בברכה. יום נפלא לכולם

מאגר

New member
הם שניהם אותו דבר אחד מעתיק את

השני ואם תלחץ עליהם פעם על זה ופעם על זה תוכל להוריד את המחיר לפחות בסדר גודל של 15% עד 25% אם תדע לעמוד על המקח

artemma

New member
../images/Emo51.gifזה אומר שמחיר ההתחלתי גם זהה?

או שמישהו מהם מהתחלה יקר יותר?

משפצים1

New member
ממה שבררנו מול שניהם...

עלות סורג מתקפל לפני המחה 800 ש"ח למ"ר, אחרי יקוח קך מאוד ירד ל 800 ש|ח למ"ר, ועוד יד נטוייה... מבחינת איכות - קשה לי לקבוע, אבל מבחינה ויזואלית ה מקסידור נראה לי יותר...

יוסי1 2 3

New member
סןרגים

יש לי ניסיון נהדר עם טרלידור. המוצר יותר טוב ממקסידור והשירות היה נפלא. ממליץ בחום

artemma

New member
לפי המפרט הם דומים.מה יתרון של טרלי

טרלידור? ראיתי ששניהם מאותו חומר ואותו תהליך צביעה איכותי. אז לגבי שירות אני יכול להבין. באמת, היועץ שלהם הגיע בזמן נוח לנו והיה מקצועי מאוד. אבל מה עושה את המוצר שלהם ליותר טוב (או מה גרוע במקסידור)? לנו באמת חשוב לדעת את זה לפני שמזמינים. מדובר על סכום די גדול (אחרי ההנחה בטרלידור בסביבות 13,000 ש"ח
) ולא היינו רוצים "לבזבז" אותו על משהו פחות טוב/איכותי. תודה

artemma

New member
נסיון נוסף - אולי עוד מישהו יענה?

ושאלה ליוסי 321 - אתה יכול לפרט קצת יותר,בבקשה?

artemma

New member
עוד מישהו? המלצות על חברות אחרות גם

יתקבלו בברכה. ואם אפשר - קצת לפרט. תשובה מסוג זה יותר טוב וזהו לא ממש עוזרת. מה יותר טוב (או פחות טוב) :עיצוב,גימור,איכות,שרות וכו'. הרבה
מראש

למעלה