Tarja Turunen - I Feel Immortal (וידאו)

TheImpactBoy

New member
אז זה ממש לא נכתב באופן מזלזל.

פשוט בתכלס, זהו זרם גווע, ואלו שעדיין יוצרים אותו לא זוכים לאהדה נרחבת, אפילו בסצנה.

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה

אני מקווה בשבילה שעם הזמן היא גם תיפתח יותר ותגיע למשהו אותנטי לגמרי ממנה, וכן עם יותר אמירה, ואני לאו דווקא מתכוונת לכך שהיא תהפוך לזמרות שכותבות ומלחינות הכל לעצמן. אבל לא לכולם זה הולך בסופו של דבר, זה ברור. \: אגב, נצל"ש שמתי לב לזה עכשיו: "עוד בנושא הפורום פורומים קומונות בלוגים לירז צ`רכי וורלד אוף וורקראפט הארי פוטר - הספר מטאל ווית`ין טמפטיישן ערפדים אופנה אלטרנטיבית צילום סטילס-ציוד וסיוע רגאיי ודאנסהול שביעיסטים" לירז צרכי? מה לעזאזל? P:

זה הרי לפי הפורומים שאנשים מפה כותבים בהם

אין לי מושג מה לירז צ'רכי עושה עכשיו, אבל יש לי את הדיסק הראשון שלה וממש אהבתי אותו כשהוא יצא (אני עדיין אוהבת) P: אבל אין לי מושג מי כותב בפורום שלה

חחח

גם אני חשבתי תוך כדי השיר שהמבטא מצחיק אותי וקצת קשה להתחבר ככה. אני דווקא אוהבת שיש לזמרים מבטא בשירים. אולי זה נחשב לא מקצועי או אני לא יודעת מה, אבל זה מי ומה שהם. כשהמבטא נורא כבד זה יכול להפריע ובאמת יש מקומות נגיד בשירים ישנים של נייטוויש איתהשזה כבר קצת מפריע לי. באופן כללי זה די נחמד לדעתי. (ונראה לי שזה יכול לעבוד כמעט רק באנגלית, שאו שיש לה מבטא מאפיין מאוד לגבי המיקום, או שהיא חלקה ובלי אפיון בכלל - שזו המטרה בשירה אני מניחה. בעוד שבשפות אחרות תמיד יהיה מבטא שתואם את השפה. ככה אני תופסת את זה לפחות :0)

שיר נחמד,

אבל נראה לי שהוא לא ממצה אפילו חצי מהיכולת שלה. הקול שלה נשמע חלש, חסרה בו העוצמה שהייתה פעם. הקליפ די חביב. אין לי יותר מדי מה להגיד עליו. השמלות נחמדות, אבל האיפור כבד מדי באיזור העיניים. הוא די מאפיל על העיניים המדהימות שלה.

הקול שלה באמת לא נשמע ממש עוצמתי

אולי זה מן נסיון להיות רכה במיוחד כי זו בלדה והכל. לא יודעת.

זה קצת מוזר לי.

לא יודעת, לא ממש הצליח לה לדעתי

TheImpactBoy

New member
טוב, לדעתי:

ברמת העיקרון- מדובר בשיר הכי טוב של טאריה מאז שנפרדה מנייטוויש. בשמיעה הראשונה אמרתי WTF. שמיעה שניה תפסתי יותר את הלחן. ועכשיו אני מכור. הכל שם מאוד מקצועי וחדש לסטייל של טאריה; שירה עדינה, רכה וקטנה יותר מבדר"כ (כיאה לשיר ולאווירה שלו). הסאונד מאוד עשיר והמלודיה פשוט זורמת לאורך כל השיר. הגיטרות מאוד תורמות לעוצמה ולהעברת הרגש. היא נפטרה מהמשחק האובר דרמטי שלה (כמו בDIE ALIVE) ופשוט נראתה יפיפייה באופן אלטרנטיבי (כמו שאני אוהב, וכמו שהכי יפה לה). הקליפ עשוי באופן קולע ומצולם במקום מדהים. סוף סוף אין אפקטים מפגרים ולא קשורים. הוא מאוד "Down to earth". אפשר לומר, שזה קליפ שיכול להיות מוצג בערוצי מוסיקה שונים ולא רק להיות תקוע ביוטוב. בקיצור- כיאה לבלדה- היא עשתה עבודה מעולה. יאללה, מתי הדיסק יוצא.

הממ

לא הצלחתי להקשיב לכל מילות השיר וגם ככה משמיעה ראשונה אי אפשר להבין על מה הוא מדבר, אז אין לי מושג אם יש קשר בין השיר לקליפ או לא. לא תמיד צריך להיות קשר, אבל נראה שפה יש סיפור אז אולי כן יש קשר. לא יודעת. P: הקליפ לא מאוד מעניין אבל הוא די יפה. ואני אוהבת את השיר.

LadySilkworm

New member
התחושה הראשונה שיצאה לי מהשיר היא

או, סוף סוף משהו קצת אחר ממנה, ולא משהו שמנסה להישמע נייטוויש אבל בלי נייטוויש. אני דווקא חושבת שאם היו מנמיכים ומשנים קצת את הגיטרות [אבל לא מוסיפים שום דבר אחר כמו כינור או וכו'] השיר היה נשמע יותר מקורי ולא סינגלי מדי. המבטא של טאריה מציק, זה נכון, אבל לא יודעת, בשונה ממה ששמעתי מהקריירה שלה בלבד [בלי NW] עד עכשיו, בשיר הזה היא נשמעה לי טוב, גם פחות מרוחקת וגם כשהקול שלה לא עוצמתי זה עדיין נשמע קצת עוצמתי, כי מרגישים רגש בשיר הזה. אם אני אשווה את זה לנימו נניח, שנייטווויש ניסו להעביר אווירה דומה בשיר, בנימו היא נשמעה ממש טכנית ומרוחקת ומלוטשת, או אפילו כמו ב i walk alone, ובשיר הזה היא נשמעת הרבה יותר "אמיתית", כמה קלישאתי שזה יישמע. אני חושבת שאני אוהבת את השיר דווקא בגלל שהיא לא הלכה על משהו גדול ואקסטרוונגדי [אייתתי נכון?] מדי בשיר הזה, והיא לא יותר מדי דרמטית, והמוזיקה לא יודעת מדי דרמטית. אבל הגיטרות קצת הרסו לי, למרות שאם היו מוסיפים איזה תזמורת או נבל או משהו השיר היה נשמע יותר גרוע לדעתי. חוץ מזה, בקשר לקליפ: כן, הוא ממש סתמי, אבל אין לי ציפיות כאלה גבוהות מקליפים בעולם הסימפוניק רוק-מטאל, אז לא ממש אכפת לי מהקליפ, למרות שחבל שבכללי לא רואים קליפים מקוריים יותר P: המקום ממש יפה, וטאריה נראית...טאריה, כרגיל, איפור ושמלות כבדות, אבל היא נראית יפה בקליפ.

LadySilkworm

New member
תיקון טעות X:

במקום "והמוזיקה לא יודעת מדי דרמטית. " צריך להיות "והמוזיקה לא יותר מדי דרמטית"

למעלה