Tarja Turunen - I Feel Immortal (וידאו)

Brombit

New member
חמודי :) ../images/Emo115.gif

~ המבטא שלה מציק אבל באותו זמן גם חמוד ~ מציק יותר שהיא אומר scared בתור "סקירד" אבל זאת ממש לא הפעם הראשונה...

bachner1

New member
הממ יש לי בפורום הרבה להשלים עכשיו אני רואה

וואו, הפורום נהיה מוצף בזמן האחרון, כמו בזמנים נשכחים... :) בכל מקרה, לאחרונה סוף סוף הביאו את המחשב השני שלנו (קרי: זה שלא תפוס רוב הזמן ע"י אח שלי כי הוא בחדר שלו) לתיקון כי הוא כבר די ישן והיה ממשששששש איטי, ועכשיו הוא עובד מצוין חוץ מדבר אחד פצפון- אני לא מצליח לסדר את הקול, אז אני לא שומע בינתיים כלום ולכן לא יכול לשמוע את השיר
בכל מקרה, לא יודע אם אנשים ראו את העדכון האחרון של הבלוג של נייטוויש- אבל קראתי אותו והוא נשמע *ממש* מעניין

bachner1

New member
בדקתי בלוח הבקרה...

הכל נראה בסדר לעיניים הדי-בלתי-מיומנות שלי...

bachner1

New member
ואגב, תהייה-

(רק חזרתי ואני כבר חופר...) מה קורה עם המפגש? לא כדאי כבר לעשות שרשור לראות מי כן יכול מי לא מי מספר סיפורים וכו'? ואיפה זה בכלל?

bachner1

New member
טוב ואחרי ששמעתי:

אני מסכים עם אביעד שזה השיר הכי טוב שהיא הוציאה בלי נייטוויש, לקח לי בדיוק כמה שניות בשמיעה הראשונה להבין שהנה, סוף סוף יש שיר שעושה את השינוי ומשחרר אותה קצת. השיר תפס אותי מההתחלה עד הסוף, וגם הקליפ תרם. אין לי מושג למה אמרו פה שהקליפ סתמי/לא מובן... צריך רק להבין את 7 המילים של הפזמון בשביל להבין את כל מהלך הקליפ, ועם כל הכבוד, קליפ של 3-4 דקות לא צריך עלילה מסובכת מי יודע מה בשביל להעביר את המסר. בקיצור- השיר הראשון שלה לבד שאני באמת אוהב, ושתפס אותי לכל אורכו. מבחינתי מדובר בלידה שלה מחדש

TheImpactBoy

New member
אייי מיכאל. מעולם לא אהבתי אותך יותר.

אהבתי את "מבחינתי מדובר בלידה שלה מחדש", כה פואתי
הקיצר-
.

shirlapes

New member
ברור שהיה שם קשר ../images/Emo3.gif

ועדין, הסיפור לא היה מסופר מי-יודע-מה...למרות שלדעתי היה אפשר לקחת משהו מופשט יותר. רק טאריה עם הנופים האלה יכל להיות 100מם.

TheImpactBoy

New member
(וידאו) טאריה בראיון לאחר השמעת הבכורה:

חלק א'- http://www.youtube.com/watch?v=Z0pYx9s0NiU חלק ב'- http://www.youtube.com/watch?v=QOLmH8izJWQ היא מדברת בין-היתר על כתיבת השירים, הקול שלה, צוחקת על הגרסא שלה ל POISEN, האהבה שלה לWHITESNAKE, האושר בלהיות אמן עצמאי, סיבוב ההופעות החדש, ומדגישה שהפעם אין דמויות בדיסק והכל מדבר עליה באופן אישי. וזה מה שנכתב עליה באתר SONICSHOCKS.COM Tarja Turunen is one of those subjects who makes this job really easy: her inner beauty shines throughout, making the room bright and warm on this lovely Sunday morning. We just had the luck to listen to the first official playback of her new amazing album "What lies beneath"; here is what lies beneath Tarja Turunen, unedited and uncut, like it would be if you had the opportunity of being here with her today. See her talking about emotions, the underwater world and the reality of things below the surface, and get ready to fall in love.

למעלה