Tarja Turunen - I Feel Immortal (וידאו)

shirlapes

New member
כ"כ אבל כ"כ לא טעים לי

וגם הריח דיי מרתיע. ...וזה למרות שאני אוכלת דגים ומאכלי ים אחרים.

LadySilkworm

New member
תראה,

זה כבר נוגע לעניין גדול בהרבה מהנושא פה: איך מדברים אנגלית "תקנית"? עכשיו, תסכים איתי שלא היית רוצה לשמוע זמר אופרה אמריקאי שר אריה באיטלקית עם מבטא אמריקאי, כי זה פשוט נשמע לא טוב. אני לא יודעת כמה ניבים יש לאיטלקית, אני יודעת שבאנגלית יש די הרבה, לכן קשה לפעמים להגיע ל"אמצע" בעניין, כי זה פשוט נשמע אחרת בכל מבטא, אבל כן יש עדיין כמה דברים מוסכמים לדעתי, ואחד מהם הוא שאת המילה "לפחד" אומרים scared ולא scird , כמו שטאריה שרה בשיר. זה בכלל לא קשור ללהישמע אמריקאי או לא, לדעתי.

TheImpactBoy

New member
ברור.

העניין שהמבטא שלה לא עד כדי כך גרוע או מפריע. שומעים באופן מובהק שהיא לא אמריקאית וזה מוסיף חן ואותנטיות לאווירה. עדיין הR שלה נשמעת וניתן להבין אותה (לפחות היום). מפה ועד ההיסחפות...

אביעד אני איתך../images/Emo11.gif

כלומר, אני כן חושבת שהיא יכולה לעשות תיקונים אבל מצד שני זה לא עד כדי כך מפריע לי. אל תשים לב לכל השאר.

shirlapes

New member
אני לא כ"כ מסכימה

כלומר, נכון, הוא לא מי-יודע-מה מטאליסטי. גם כי הוא בלדה וגם כי...ככה
אבל לדעתי עדיף שתלך לאיפה שבאמת עושה לה טוב. השיר הזה יושב עליה יותר משירים אחרים שכן היו "מטאליסטים". חוץ מזה שנראה לי שהיא מכוונת עכשיו לקהל גדול יותר (יהיו מי שיקראו לזה "התמסחרות", אני שונאת את המונח הזה) -> מוסיקה נגישה יותר. אני חושבת שזה צעד מאד נכון עבורה בשלב זה. עוד אין לה איזו אמירה עמוקה, אז לפחות שתתן לכמה שיותר אנשים להינות מהקול היפה שלה...כל עוד היא מרוצה מהתוצר הסופי, כמובן.

נכון שהיא צריכה ללכת עם מה שהיא אוהבת

אבל אני הכי אוהבת את השילוב של הקול שלה עם פאוור מטאל, אין מה לעשות

למעלה