Talib Kweli & Madlib - Liberation

Psycho BuZZ

New member
Talib Kweli & Madlib - Liberation

האלבום המעולה הזה יצא להורדה חינמית מיד אחרי כניסת השנה החדשה בניו-יורק, ומה אפשר להגיד? מתנה מצוינת, הדרך הנכונה לפתוח את 2007. זה האלבום הראשון ששמעתי השנה, ועשו לעצמכם טובה והתנהגו כמוני!
1. Talib Kweli & Madlib - The Show 2. Talib Kweli & Madlib - Funny Money 3. Talib Kweli & Madlib - Time Is Right 4. Talib Kweli & Madlib - Engine Runnin featuring Consequence 5. Talib Kweli & Madlib - Over The Counter 6. Talib Kweli & Madlib - The Function featuring Strong Arm Steady 7. Talib Kweli & Madlib - Happy Home featuring Candice Anderson 8. Talib Kweli & Madlib - Soul Music 9. Talib Kweli & Madlib - What Can I Do​
הורדה ישירה (קליק ימני + שמור יעד בשם).

kodman

New member
Talib Kweli במיטבו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif !!!

מיטבו = מיטב המאמצים לשעמם את התחת ולעזור לנמנום
אחד הראפרים הכי משעממים בעולם. כ"כ הרבה ראפרים טוב ומעניינים - איך הוא משתחל באותה שורה ביחד איתם? אפילו דגימה של MJ לא עוזרת לו. "He jacked another and another: Michael Jackson, Stevie Wonder" חבל על Madlib. למה הוא משתף איתו פעולה?

2DEE

New member
אף פעם לא התלהבתי מהשילוב הזה

רוב הדברים שיצא לי לשמוע שלהם היה לי די משמעמם Talib Kweli משעמם ברמות... ביחד עם Madlib זה נשמע יותר גרוע.. אולי זה יפתיע אותי הפעם.. אז נוריד.

volatile

New member
חושב טעם מס' 2

אתה רומז שמאדליב מפיק גרוע? לקחת את האוזניים לבדיקה?

Rafiki12

New member
שומע עכשיו ..

נשמע טוב . ד"א , אני זוכר אלבום של Madlib ו MF Doom , איך קראו לו ?

למעלה