Talib Kweli & Madlib - Liberation

KUKA SOLDJA

New member
זה דווקא כן עניין של טעם.

בבקשה אל תתאבד כי מישהו לא אוהב את מה שאתה כן אוהב...

Psycho BuZZ

New member
לא, זה לא עניין של טעם.

להגיד שמאדליב גרוע במה שהוא עושה זה נקרא לא לאהוב היפ-הופ או להיות טיפש. במקרה שלך זה השני, אין לך שום קשר להיפ-הופ ממילא.

KUKA SOLDJA

New member
מתעצבן אה?

לא נורא יום אחד תגיע למצב שבו מילה בפורום באינטרנט לא תהרוס לך את כל היום..או שפשוט תמות...במקרה שלך זאת האופציה השנייה. אבל יפה יפה, אני רואה שאתה כבר מתגבר על ההלם מהסגירה של הפורום 101 הזה...את האמת חשבתי לא תשרוד את זה. ולי יש יותר קשר להיפ הופ מאשר לך יהיה אי פעם, זה שאתה רואה בעצמך מבין לא אומר שזה באמת ככה. תמות.

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo224.gif../images/Emo224.gif../images/Emo224.gif../images/Emo224.gif

KarenTheGoddess

New member
אוי די, ילדודס.

לא לרדת לפסים אישיים. מה שכן, זה באמת עניין של טעם. אני לא מבינה איך יש כאן ויכוח בכלל. כל מה שקשור במוזיקה קשור בטעם. גם אם יש הסכמות כלליות של הרוב, זה לא אומר שאחרים יסכימו. להגיד שמישהו טיפש כי הוא לא אוהב את מאדליב מוציא רק את מי שאמר את זה טיפש. ועזוב שאני מסכימה שהוא גאון.

Psycho BuZZ

New member
ג'יימס בראון הוא

האמן הכי גרוע בכל הזמנים. עניין של טעם, לא?

Psycho BuZZ

New member
ומתי דיברתי על משעמם?

• חושב טעם מס' 2ו volatile ו 23:52 | 01/01/07 אתה רומז שמאדליב מפיק גרוע? לקחת את האוזניים לבדיקה? ° על טעם ועל ריח.ו TheTIKIMAN ו 23:57 | 01/01/07 ° זה לא עניין של טעם.ו Psycho BuZZ ו 09:49 | 02/01/07 מההתחלה הדגש היה על המילים "מאדליב" ו"גרוע". אז עכשיו את מסכימה שיש דברים שזה לא לגיטימי להגיד עליהם שהם גרועים, וזה כבר לא עניין של טעם במקרים מסוימים.

KarenTheGoddess

New member
הכל לגיטימי.

זה בדיוק, אבל בדיוק כמו שאני אגיד שאל-פי גאון ואחר יגיד שזה גרוע. 'הגרוע ביותר' זה בכלל מטומטם להגיד. חוצמזה שאני יודעת שהוא לא התכוון לגרוע, אלא למשעמם.

Psycho BuZZ

New member
אני לא יודע מי זה "הוא"

לא הפניתי שום דבר לאף אחד שאמר משהו כזה, רק התווכחתי שזה לא עניין של טעם האם מאדליב גרוע או טוב. ומי שאומר שהוא גרוע, סביר להניח שנופל באחת מהקטגוריות האלה: לא אוהב היפ-הופ/טעם מחורבן/טיפש. כמו שזה לא לגיטימי להגיד שג'יימס בראון הוא אמן גרוע, כך גם להגיד שמאדליב מפיק היפ-הופ גרוע.

Pootie Tang

New member
אתה לא מבין את הנקודה שלה...

"טעם מחורבן" זה מושג שלא קיים. אם אני חושב שמאדליב מפיק גרוע ומשעמם, אז אני חושב ככה. חפרתם... חאלאס.

Psycho BuZZ

New member
ואם אני חושב שלחשוב ככה זה טיפשי

אז זה מה שאני אחשוב על מה שהוא חושב. אתה חושב שאם זה מה שהוא חושב אז אני צריך לחשוב שזה בסדר לחשוב ככה? לא חושב.

חולוני

New member
די לזיין בשכל

אין פה בסדר או לא בסדר, זכותו לחשוב מה שבא לו על מאדליב או על כל אמן אחר. אם דעתו מציקה לך אז זאת בעיה פרטית שלך. אני אישית לא חושב שמאדליב גרוע אבל הוא כן אוברייטד והאלבום החדש עם טאליב די משעמם.

KarenTheGoddess

New member
אני חושבת שאתה טועה.

אבל לאף אחד לא אכפת מהדעה של השני וחפרת רצח, אז די

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo6.gifידעתי שההודעה האחרונה תגרום לכם

להפסיק להגיב.

למעלה